×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 23 t/m 29 oktober 2019

Horoscoop 23 t/m 29 oktober 2019
28.10.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Accepteer dat vriendelijke compliment. Zoek er niets achter. Waarom zou het niet goed bedoeld zijn? Het kleurt uw leven als een vrolijk kunstwerkje. Geld: U doet iemand een groot plezier met een cadeautje. Dat kan ook extra aandacht zijn. Wie wordt daar nou niet blij van? Het hoeft niet eens duur te zijn. Gezondheid: Als u al een tijdje denkt aan een verandering in uw leefwijze, dan is nu het moment om daaraan te beginnen.

KREEFT
Liefde: Stap buiten de gebaande paden en zoek het liefdesavontuur op. U voelt zich veilig in vertrouwde structuren. Toch kan verandering u nieuwe inzichten brengen. Geld: Experimenteer eens met uw uitgavenpatroon. Om in het diepe te springen is zeker lef vereist. Dat hebt u wel, al moet u er even naar zoeken. Gezondheid: U bent altijd bereid om anderen te helpen, vooral in geval van ziekte, maar trek af en toe wel een duidelijke grens in uw eigen belang.

LEEUW
Liefde:
Verzin een list als u van iemand af wilt en niet weet hoe u dat moet aanpakken. U bent slim genoeg om daar een draai aan te geven. Uw charme kunt u ook in de strijd gooien. Geld: Mocht u financieel iets moeten inleveren dan is dat niet zo erg. U krijgt genoeg aandacht. Een stap terug is een les in nederigheid. Dat staat u goed. Gezondheid: U bent kwetsbaar voor een aanval van bacteriën of een virus. Neem voorzorgsmaatregelen…

MAAGD
Liefde:
Besef bij een machtsstrijd dat de houding van de ander vaak op angst is gebaseerd. De verleiding is groot om misbruik van de situatie te maken, maar doe dat vooral NIET. Geld: Het gaat niet altijd om winnen en verliezen. Kalm blijven en strategisch te werk gaan is de beste manier van aanpak. Gezondheid: Onrust is slecht voor uw gemoedsrust. Om een en ander in goede banen te leiden is afleiding een prima voornemen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Als uw geliefde moet gissen naar uw bedoelingen bent u nog verder van huis. Werk aan uw persoonlijkheid. Dat dwingt bewondering af. Geld: U wilt het mensen naar de zin maken. De kans bestaat dat u zich de kaas van het brood laat eten. Flink zijn en duidelijk maken wat u wilt zijn nodig. Gezondheid: Uw welbevinden staat hoog op uw agenda. U focust op verbeteringen die u kunt aanbrengen. Hou vol, u merkt de resultaten sneller dan u denkt.

SCHORPIOEN
Liefde:
De periode van twijfel is voorbij. U weet wat u in de liefde verlangt. U maakt online contact, of flirt op het werk of in een groep. Er is genoeg dynamiek op het gebied van de romantiek. Geld: Er dient zich een kans aan die u absoluut niet voorbij mag laten gaan. Hou dus oren en ogen open en sla toe zodra de gelegenheid zich voordoet. Afwachten is geen goed idee. Daar krijgt u later spijt van. Gezondheid: Aardetherapie, bijvoorbeeld een modderbad, is effectief. Het versterkt uw band met uw onmiddellijke omgeving en u voelt zich als herboren.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Vrienden of vriendinnen bevorderen de romantiek. Soms wordt iemand die u al een tijd kent ineens bijzonder als u de roze bril opzet. Dat kan ook online gebeuren. Geld: De bodem van uw portemonnee komt in zicht. Wees wat zuiniger, maar overdrijf het niet. Verander langs de weg van de geleidelijkheid. Gezondheid: Reken af met een slechte gewoonte. Het valt niet mee om het roer om te gooien, maar kijk naar de plezierige effecten op de lange termijn.

STEENBOK
Liefde: Laat uw hart spreken en luister daar goed naar. Het zal u goed doen om uzelf en die ander eens in de watten te leggen. Verras iemand met een leuk voorstel. Geld: Een financiële kwestie is van korte duur. Doe eerst onderzoek naar de achtergronden voordat u op geldgebied een beslissing neemt. Gezondheid: Er zijn voldoende gezellige evenementen in de buurt. U zult er nieuwe inspiratie opdoen en er zin in krijgen om iets te doen waar u al een tijdje naar verlangt.

WATERMAN
Liefde:
U voelt zich aangetrokken tot mensen met macht en prestige. Daar is niets mis mee, zolang u een duidelijke scheidslijn trekt. Schijn bedriegt. Geld: Uw hart gaat sneller kloppen van een nieuwe uitdaging. Toch zou u het wel iets rustiger aan willen doen, maar dat vindt u saai en dus gaat u maar door. Gezondheid: Het is goed om even op de rem te trappen. Het zal u goed doen om eens op te laden en de volgende week met frisse moed te starten.

VISSEN
Liefde:
Geef toe aan een heimelijke wens. Na een periode met gedoe bent u toe aan een vlucht in een droomwereld. Verwen uzelf met uw verlanglijst. Geld: Een nieuwe carrièrepush slaagt met de nodige energie. Het lukt u te bereiken wat u wilt, al zal resultaat nog twee maanden op zich laten wachten. Gezondheid: Even de zorgen opzijzetten en iets gezelligs ondernemen met iemand geven ruimte in uw hoofd en hart. De ernst kan wel even wachten.

RAM
Liefde:
Ga er eens wat wilder tegenaan. U balanceert op het randje van voorzichtigheid en durf. U weet zelf best wat goed voor u is en wat u het meest bevalt. Geld: Neem dat besluit waar u tegenaan hikt. U bent best in staat de risico’s binnen de perken te houden. Drijf niet uw eigen zin door ten koste van een ander. Dat werkt niet. Gezondheid: Wat is er leuker dan mateloos te genieten? Het verfrist u mentaal en versterkt uw immuunsysteem. U voelt zich beter.

STIER
Liefde:
Richt uw aandacht op het positieve. Er kunnen frustraties opduiken en emoties lopen hoog op, maar de intensiteit neemt wel weer af. Neem het laconiek op. Geld: Steek de handen uit de mouwen om vervelende administratieve klusjes aan te pakken die al te lang zijn blijven liggen. Gezondheid: Gun uzelf een vrije dag. Forceer geen dingen die niet belangrijk zijn. Als u er te veel druk op legt, ontglipt het u en dat is nou net wat u niet wilt.