horoscoop

Horoscoop 23 t/m 29 december 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Doe geen poging uw verantwoordelijkheid te ontwijken maar deel uw zorgen met uw partner. Zodra de lucht is opgeklaard kunt u uw plichten vervullen. Geld: Inventariseer wat u aan spullen kwijt wilt en doe ze in de verkoop of geef ze weg. Het levert niet veel geld op, maar wel veel ruimte. Gezondheid: Covid-19 heeft ons nog steeds in de greep. Daarom is het verstandig uw handen vaker te wassen en uw weerstand in de gaten te houden.

KREEFT
Liefde: U hunkert naar afwisseling. Dat maakt het moeilijk om u te concentreren. Laat het maar zo, zonder een doorbraak te forceren. U voelt zich daar beter bij. Geld: Uw contacten zijn belangrijk voor uw inkomen. Als u sommige relaties hebt verwaarloosd, is het tijd om ze eraan te her­inneren wie u ook alweer was. Gezondheid: Stel u flexibel op. Buig mee als het riet in de wind. U zult merken dat alles zich uiteindelijk voegt in de gewenste richting. Laat onbelangrijke dingen los.

LEEUW
Liefde: : Emoties kunnen effect hebben na een onverwachte biecht van iemand die u na aan het hart ligt. Ga na wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Geld: Maak spaar- en investeringsplannen voor het komende jaar. Dat is een goed idee, ook al zijn de vooruitzichten voor deze week wat somber. Gezondheid: Als een pijnlijke herinnering naar boven komt, onderdruk die dan niet. Als u een gebeurtenis uit het verleden in het heden integreert, kan dat helend werken.

MAAGD
Liefde: Het is tijd om de waarheid te vertellen. Niemand zal u veroordelen als u eerlijk bent. Iemand zal dankbaar zijn dat u de moed had om te onthullen wat u op uw hart hebt. Geld: Plezier in het werk is aanstekelijk, want u kunt er van genieten. Die werklust brengt op den duur geld in het laatje. Gezondheid: U wilt uitdrukking geven aan wisselende stemmingen, ook al komt dat niet overeen met wat anderen van u verwachten. Dat maakt niet uit, het gaat om u.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er wordt verwacht dat u openstaat voor een verrassende en opwindende gebeurtenis. Laat vooringenomenheid varen en omarm het onverwachte als u er iets aan wilt hebben. Geld: Online activiteiten zijn winstgevend als u er meteen mee start. U hebt vast wel een plannetje dat u graag wilt uitvoeren. Begin er maar vast aan. Gezondheid: Als u zich niet lekker voelt, kunt een spirituele techniek beoefenen, zoals meditatie. Dan valt alles op z’n plaats.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw liefdesplaneet zorgt voor idealisme en tedere momenten. U bent beiden in een gevoelige sfeer. Let daarom goed op hoe u iets zegt en op uw lichaamstaal. Geld: Uw plannen kunnen als een kaartenhuis in elkaar storten als u alles snel wilt uitvoeren. Een onverwachte toevoeging aan uw agenda kan de boel op zijn kop zetten. Gezondheid: U krijgt meer grip op uw situatie als u de teugels laat vieren. Stel uw verwachtingen bij en laat het maar gebeuren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Uw vurige en onafhankelijke karakter kan botsen met iemand die daar geen begrip voor heeft. Nodig de ander uit net zo expressief te zijn als u. Geld: Verbaas u niet als u plotseling wordt besprongen door een fantastisch idee. Een omweg kan de meest interessante route zijn en uw productiviteit vergroten. Gezondheid: Doe dingen die u ontspannen, zoals een middagje wandelen of een uitje met een vriendin. Binnen blijven zitten maakt u chagrijnig.

STEENBOK
Liefde:
Iemand uit onverwachte hoek zoekt veelvuldig oogcontact. Dat heeft effect op uw hormonen. U bepaalt zelf of u daarop in wil gaan. Bedenk wat de gevolgen kunnen zijn. Geld: U kunt vol goede moed verdergaan met een project dat u na aan het hart ligt. De ge­makkelijke weg is voor anderen. U voelt zich voldaan als uw ontspannen aanpak u stimuleert om iets te voltooien. Gezondheid: Dit is een perfecte week om het wat rustiger aan te gaan doen, zelfs als u bepaalde verplichtingen hebt. U moet de motor even stationair laten draaien om de accu weer op te laden.

WATERMAN
Liefde: Laat alles waar u in de liefde geen greep op hebt, of wat u niet kunt veranderen, maar gaan. U wordt pas gelukkig als u alleen herstelt wat binnen uw bereik ligt. Geld: Uw financiële intuïtie is top. Krachtig snoeien in projecten geeft helderheid, waardoor u zich beter kunt richten op wat wel geld oplevert. Gezondheid: Een geladen atmosfeer kan u onrustig maken. Verspil er geen energie aan, maar accepteer de toestand zoals die is in plaats van ervoor weg te lopen.

VISSEN
Liefde: U hoeft zich niet in allerlei bochten te wringen om het een ander naar de zin te maken. Het omgekeerde is het geval. De wereld past zich maar aan u aan… Geld: Een onverwachte uitgave kan vervelend zijn. De financiële toestand is niet zo stabiel. Let op de kleintjes en alles komt binnenkort weer op zijn pootjes terecht. Gezondheid: Ongeduld kan tot ongelukjes leiden. Wees niet te gejaagd en laat u door niemand opfokken. Haast is niet nodig.

RAM
Liefde: U kunt achter een geheim komen. Dat kan de dynamiek in de liefde veranderen. Geen reden tot zorg, want u voelt zich beter als de waarheid wordt geaccepteerd. Geld: Uw carrière piekt, dus smeed het ijzer nu het heet is. Een kostenpost kan u van uw stuk brengen. Misschien moet u geld lenen, maar dat kunt u snel terugbetalen. Gezondheid: Let op uw houding, want als u die verwaarloost kan dat de ruggengraat uit balans brengen. Buik in, borst vooruit.

STIER
Liefde: Iemand kan heftige informatie met u delen. Als u er in meegaat kan er iets ver­anderen. Bekijk het toch, want het kan ook kansen bieden. Geld: U kunt maar beter scherp op uw uitgaven letten. Grote aankopen kunnen wachten. Volgende week is de verstoring voorbij. Gezondheid: U bent niet dol op verandering. Toch is het raadzaam om na te gaan wat u uit uw sleur haalt. Doe iets nieuws met sport of fitness. Dat went sneller dan u denkt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen