Horoscoop 22 t/m 28 januari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde:  Het labyrint van de liefde kan soms verwarrend lijken. De manier om aan de verwarring te ontsnappen, is een probleem bij de kop pakken, te ontleden en stukje bij beetje te ontrafelen tot de oplossing zich aan u openbaart.

Geld: Als u voor de vraag staat of u geld voor een bepaald doel moet gaan uitgeven, luister dan eerder naar uw intuïtie dan naar uw verstand. Uw buikgevoel geeft de juiste richting aan.

Gezondheid: Maak uw hoofd leeg door u te ontspannen op een manier die bij u past. Sauna? Prima! Hardlopen? Ook! Het begin is altijd moeilijk, maar als u doorzet, bespeurt u de voordelen snel.

 

 

Liefde:  Gooi er maar uit wat u dwarszit. U bent authentiek en oprecht genoeg om serieus over te komen. U zult ondervinden dat een euvel snel uit de wereld wordt geholpen en de harmonie herstelt.

Geld: Vertel anderen over uw plannen en u krijgt de hulp die u nodig hebt. Dat sterkt uw zelfvertrouwen. Zo herwint u de sociale status die u verdient en presenteert u uzelf in al uw glorie.

Gezondheid: Vijgen, fruit en groenten met een hoog watergehalte eten brengt uw gezondheid op het peil dat u verlangt. Matigheid met alcohol zorgt zelfs voor een kleine gewichtsafname.

 

 

Liefde:  Uw countdown is begonnen: aftellen tot uw raket naar het geluk wordt gelanceerd. U moet alleen zelf de ontsteker bedienen. Als u wilt dat een wens in vervulling gaat, hoeft u alleen maar de knop in te drukken.

Geld: Uw financiële planeet trekt weer voorwaarts vanaf 31 januari als u verstandige besluiten neemt en kiest voor een langetermijnperspectief voor een verbetering van uw positie.

ezondheid: Denk aan alle leuke dingen die u gaat doen als u weer overeind komt. Geen tijd voor muizenissen. Maak grootste plannen, want die fantasie geeft u energie en levenslust.

 

 

Liefde:  Als u denkt dat u in het paradijs bent neergestreken, dan zou u best gelijk kunnen hebben. U wordt verwend en dat werd tijd ook. U hoeft daar niet bescheiden in te zijn, want u hebt genoeg achter uw kiezen.

Geld: Deze week is niet zo gunstig voor promotie of nieuwe avonturen. Ga niet impulsief te werk, maar werk door op de ingeslagen weg. Later worden de vooruitzichten gunstiger.

Gezondheid: Neem het ervan. Open die wijnfles, smikkel van dat dineetje en laat kaarslicht in uw ogen glanzen. Die intimiteit geeft rust en de geborgenheid die u nu nodig hebt.

 

 

Liefde:  Uw vrienden hebben voor u geduimd dat het beter met u gaat en dat heeft geholpen. U hebt ontdekt dat als u straalt en de juiste signalen afgeeft, er heftig op kan worden gereageerd.

Geld: U hebt uw lesje wel geleerd in het verleden en past die ervaring nu toe, met alle positieve gevolgen van dien. Niet meteen overmoedig worden, maar kalm aan, dan breekt het lijntje niet.

Gezondheid: U bent een kwetsbare periode ingegaan, dus pas op voor oververmoeidheid. Een hoog energiepeil is de beste preventie tegen ziektes. Zorg daarom voor voldoende rustmomenten.

 

 

Liefde:  Het kost u soms moeite iemand te vertrouwen, maar in het hart van geliefden is alleen plaats voor die ene en dat bent u. Ook als het nu nog wat stroef gaat, mag u verwachten dat binnenkort de hemel openbreekt.

Geld: Denk ook aan de financiële belangen van anderen, want als u geeft, zult u ontvangen en als u deelt, brengt dat voorspoed. Ga na hoe u iemand kunt helpen zonder daar zelf beter van te worden.

Gezondheid: Uw gezondheid verbetert sterk als u zich aan uw zelfgekozen regime hebt gehouden. Houd uw neiging om u aan het goede leven te laven in toom.

 

Liefde:  U bent veel te benauwd dat het scheefgaat, maar als u uw handen stevig aan het roer houdt, blijft u prima op koers. Begraaf uw twijfel en geloof in uzelf. Dan loopt ook uw liefdesmachine op rolletjes.

Geld: Uw plannen zijn prachtig en daarmee oogst u waardering, zolang het niet alleen bij plannen blijft. U hebt genoeg tussenstations achter de rug. Tijd om te arriveren waar u wilt zijn.

Gezondheid: Lusteloosheid is op te vangen door flinke wandelingen te maken en dan niet te denken dat het zonde van uw tijd is. Het is de beste investering in uw conditie.

 

 

Liefde:  Iemand heeft een oogje op u, maar of u erop ingaat is de vraag. Niet te snel is het devies. Leuk voor uw ego, maar dat is geen aanvaardbare reden. Er mag eerst wel wat meer gewicht in de schaal worden gelegd voor u toehapt.

Geld: U vraagt altijd het beste van uzelf en van anderen, en dat werpt zijn vruchten af. Alleen zult u even op de beloning moeten wachten: de financiële vooruitgang komt later. Blijf voorzichtig met grote uitgaven.

Gezondheid: Diep ademhalen en u niet van uw stuk laten brengen. Met deze simpele techniek krijgt u alles voor elkaar. 

 

 

Liefde:  De buidel met problemen is leeg. Wat een opluchting. Als er nog wat achterblijft, is het deze week tijd die helemaal leeg te schudden. Dat gaat gemakkelijker dan u denkt, als u maar wilt en afstand neemt.

Geld: Het is goed om te reorganiseren. Sla een aanbod om u financieel te helpen niet af omdat u geen schuld wilt maken. U bent straks prima in staat die weer af te lossen.

Gezondheid: Emotionele harmonie is deze week een voorwaarde om uw gezondheid op peil te houden. Trek u terug van een slagveld in uw gevoelsleven en geef u over. Die rust is nodig.

 

Liefde:  Ontvoer een geliefde naar een afgelegen plek en vier de liefde zoals u dat nog niet eerder hebt gedaan. Dat is geen oneerbaar voorstel, maar een nieuwe impuls om de vlam aan te wakkeren die misschien een beetje flakkert.

Geld: Om nieuwe kansen te scheppen, is het noodzakelijk uw netwerk uit te breiden. Praat met mensen die u een tijd niet hebt gezien, bezoek bijeenkomsten en laat visitekaartjes drukken.

Gezondheid: Dit is een geschikte week om wat gewicht te verliezen door halve porties te eten en te letten op de calorieën. Ze staan op het etiket.

 

Liefde:  Maak een duidelijke keuze, want om tussen twee geliefden klem te zitten, is iets waar u uiteindelijk niets mee opschiet. Eten van verschillende walletjes pakt verkeerd uit. Luister naar advies van familie of vrienden.

Geld: Kijk niet de andere kant op als iemand u iets interessants vertelt. Het kan een compleet nieuwe ervaring voor u betekenen. Dat kan betrekking hebben op een tweesprong op financieel gebied.

Gezondheid: U kunt last krijgen met uw huid. Boogschutters die al lang van plan zijn wat aan hun conditie te doen, zullen daar eindelijk wilskracht voor vinden. 

 

Liefde:  Er zit een haar in uw liefdessoep en u weet wat dat betekent. Het kan erop wijzen dat iemand bezig is tweespalt tussen u en u partner te veroorzaken. Dat is dan waarschijnlijk een bewijs van jaloezie.

Geld: Ga uw eigen gang en concentreer u daarbij op uw eigen leven. Ga verder met een plan of een project waar u veel van verwacht. Accepteer geen negatieve energie.

Gezondheid: Als er met uw maag of longen iets aan de hand is (heel goed mogelijk in deze periode) is het aan te bevelen toch even langs de dokter te gaan om het snel en effectief te verhelpen.