horoscoop

Horoscoop 22 t/m 28 juli 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Het is goed om u af en toe af te vragen wat uw liefdeskompas aanwijst en of u op de goede weg bent. Trek geen overhaaste conclusies. De tijd zal het leren. Geld: U denkt dat u de hele wereld aankunt, maar wat u kunt realiseren is beperkt. U zult keuzes moeten maken als u een blijvend effect wenst van uw inspanningen. Gezondheid: Prioriteiten stellen is misschien lastig en vervelend, maar u voelt zich veel beter als u het hebt gedaan…

KREEFT
Liefde: Het kost u moeite om u op een liefdeskwestie te concentreren omdat uw gedachten alle kanten op gaan. Focus niet op de praktijk, maar laat uw fantasie de vrije loop. Geld: Bij het halen van een deadline zijn anderen u behulpzaam. U bent succesvol als u in uw eigen tempo gestadig doorwerkt. Gezondheid: Dit is de perfecte periode om uw lichaam te verwennen en uw imago een attractieve impuls te geven. Smaakvol gekleed bent u een winnaar.

LEEUW
Liefde: U merkt dat uw onderbewustzijn u belangrijke boodschappen doorgeeft. U kunt iets betekenisvols over uzelf ontdekken als u voldoende tijd neemt om de liefdes­symbolen te ontcijferen. Geld: Zet uw praktische focus op geld verdienen even opzij en verdiep u in de spirituele aspecten. Dan valt alles vanzelf op zijn plaats. Gezondheid: Dat u de laatste tijd een tandje hebt bijgezet is uitstekend, maar u kunt nu in een lagere ver­snelling doorgaan. Let wel op dat u daarbij niet in slaap valt, al is er niets op tegen om te dromen.

MAAGD
Liefde: In plaats van toe te geven aan de wens om te ontsnappen aan de complexiteit van uw liefdesleven, kunt u beter achterhalen wat er ontbreekt en dat invullen. Geld: Een onverwachte kostenpost kan u ergeren, maar inkomsten uit onverwachte hoek bieden soelaas. Maak er maar geen punt van. Gezondheid: U weet dat het goed voor u zou zijn als u wat meer tijd voor uzelf reserveert, maar u blijft somberen over alles wat er nog moet gebeuren. Kies voor de relaxmodus.

WEEGSCHAAL
Liefde: Doe een beroep op uw creativiteit in de liefde. Neem de verantwoordelijkheid voor uw toekomst. Dan valt alles op zijn plek en kunt u genieten van romantiek. Geld: U hebt veel om handen en dat zou wat minder mogen zijn. Wat u doet vraagt meer tijd dan u had verwacht. U wilt hulp, maar anderen hebben ook een drukke agenda. Gezondheid: Met wat meer aandacht voor uw welzijn voelt u zich sterker en energieker. Saunabezoek kan weldadig zijn.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw bedoelingen zijn goed en u bent blij met de waardering die u krijgt, maar het kan te veel worden als u te veel verwacht. Meer geven betekent meer terugkrijgen. Geld: U bent bang dat meer werk de druppel is die de emmer doet overlopen. Recht uw rug en doe zo goed mogelijk wat u moet doen. Gezondheid: Met wat extra fysieke inspanning voelt u zich prettiger. Het resultaat wordt beter dan u denkt. Dat is een fijn vooruitzicht, dus doe het dan ook.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Hou het hoofd koel, want anders zou de werkelijkheid u wel eens een loer kunnen draaien. Er is niets mis met positief denken zolang u de feiten accepteert. Geld: U zit in een optimistische flow, maar kunt daarbij moeilijk het onderscheid maken tussen de realiteit en uw geloof dat alles wel zal loslopen. Gezondheid: U hebt er echt zin in en gaat opgewekt voorwaarts. U hebt voldoende energie om dingen aan te pakken. Hou het vol en u gaat stralen.

STEENBOK
Liefde: Er kunnen zich situaties voordoen die onmiddellijk handelen vereisen. U bent op uw best als u beheerst reageert, vooral als u een kleine crisis moet overwinnen. Geld: Er zijn spanningen tussen u en uw partner over financiën, maar die gaan vanzelf over als u geduld hebt. Gezondheid: U kunt een lichamelijk dipje doorstaan zolang u maar op uw gevoel vertrouwt en voor ogen houdt dat de krachten met u zijn. Maak daar optimaal gebruik van.

WATERMAN
Liefde: Uw geliefde kan zich niet vinden in uw onstuimige dadendrang. Als u zich in uzelf terugtrekt wordt het erger. Probeer begrip te kweken. Geld: U bent een overlever omdat uw individua­liteit voorkomt dat u zich verliest in de agenda van anderen. U hebt moeten vechten voor wat van u is. Gezondheid: Uw energieniveau is afgenomen doordat u het oog van de storm bent gepasseerd. U bent er doorheen en de lucht klaart weer op.

VISSEN
Liefde: U kunt zich angstig voelen doordat u een verandering in uw wezen doormaakt. U voelt zich weer goed als u vertrouwen hebt in dat proces. Geld: U hebt een helder financieel oordeel en bereikt uw doelen zonder te veel gedoe. Uw geldplaneet in het negende huis wijst op voorspoed. Gezondheid: Zie uzelf als een surfer op de golven die tevoorschijn komen uit de diepte van uw verbeelding. Die kracht hoeft u niet te verontrusten. Het is een groeiproces.

RAM
Liefde: Een oud trauma werkt nog altijd door. Als u inziet dat de tijd de omstandigheden heeft veranderd, kunt u er voor altijd afscheid van nemen. Geld: Snelheid is geboden. Maak af waaraan u begonnen bent of begin iets nieuws. U voelt de druk om actie te ondernemen. Gezondheid: Tussen de momenten van inspiratie door kunt u zich melancholiek voelen, maar laat u dat niet hinderen. Gun uzelf de tijd om te overdenken, maar twijfel niet.

STIER
Liefde: Uw liefdesdromen kunnen zo levendig zijn dat u er door gaat zweven. Geen probleem, zolang u aandacht aan uw denkbeelden besteedt. Die kunnen u helpen. Geld: Er tintelt iets in uw hoofd, maar u kunt er de vinger niet op leggen. U bent geïnspireerd, maar hebt nog geen helder idee van hoe u die creativiteit moet aanwenden. Gezondheid: We zijn verslaafd aan suiker, maar als u blijft opletten hoeveel u binnenkrijgt dan helpt dat.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen