×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 22 t/m 28 januari 2020

Horoscoop 22 t/m 28 januari 2020
24.01.2020 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
U kunt zich vergissen in uw partner. De reactie van uw geliefde is niet te manipuleren. In plaats van te overtuigen is het beter een verschil van inzicht te accepteren. Geld: Een confrontatie over een financiële kwestie lost nu niets op. Wacht liever tot het stof is neergedaald, dan snapt u waar de schoen wringt. Gezondheid: Regelmatige hoofdmassages zijn niet alleen weldadig, maar ook goed voor de doorstroming. Geef u eraan over en geniet van het effect.

KREEFT
Liefde: U vindt dat u in uw schulp moet kruipen omdat uw kwetsbaarheid u nerveus maakt. Vertrouw op uw intuïtie en laat u niet van de wijs brengen. Geld: Uw plannen kunnen onverenigbaar zijn met die van anderen. Uw kans gaat verloren als u niets doet. Onderneem de nodige actie. Gezondheid: Laat u niet bang maken door wat u op internet of in de krant leest. Uw gezondheid is vooral in orde als u zichzelf daarvan overtuigt. Uw geest regeert uw lichaam.

LEEUW
Liefde:
U kunt onderdrukte woede tegenkomen. U bent een kei in het maskeren van gevoelens. Gooi het eruit, ongeacht de gevolgen van die uitbarsting. Geld: Uw zonnecyclus geeft alle reden om met volle kracht vooruit te gaan als u iets wilt ondernemen. Geldzaken zullen floreren. Profiteer van die situatie. Gezondheid: Onverwerkte spanning kan opeens tevoorschijn komen als iemand probeert u te manipuleren. Wees zo vriendelijk mogelijk om een conflict te voorkomen.

MAAGD
Liefde:
Venus lacht u toe. U wordt uitgedaagd door een machtige en verleidelijke persoon. U staat versteld van uw eigen reactie. Geld: Hou niet krampachtig vast aan een vastomlijnd plan, want gebeurtenissen dwingen u toch om u aan te passen. Flexibiliteit zal veranderingen in goede banen leiden. Gezondheid: Minder zwaar op de hand zijn en het accent op lichter verteerbaar voedsel leggen brengt verlichting.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U wilt geen ruzie, maar mocht er toch een discussie ontstaan dan is het verstandig om over uw opvattingen te zwijgen. Geld: Dit is de ideale periode om iets nieuws te lanceren. Er is voldoende steun, dus er is geen reden om achterover te leunen. Inkomsten komen vooral uit sociale contacten. Gezondheid: Voor een helder hoofd hebt u een goede nachtrust nodig. Een middagdutje kan ook geen kwaad. Plan pauzemomenten in.

SCHORPIOEN
Liefde:
U kunt geïrriteerd raken als dingen niet gaan zoals u wilt, maar uiting geven aan extreme emoties maakt het erger en ontkenning helpt ook niet. Geld: Wie een baan zoekt heeft fraaie kansen. Soms hoeft u er niets voor te doen en komt het gewoon op u af. Sta open voor dat kansenpalet. Gezondheid: U bent nogal gehaast en ongeduldig. Dat kan verkeerd a open als u niet oppast. Een ongelukje ligt dan in een klein hoekje. Af en toe eerst even tot tien tellen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Als u te diep op zaken ingaat kunt u een emotionele klap verwachten. U mooier voordoen dan u zich voelt, kan een manier zijn om uw gevoelens te ontkennen. Geld: Uw carrière krijgt volop aandacht, maar het is goed om die in evenwicht te brengen met uw emoties en gezinsleven. Zoek de balans. Gezondheid: U gaat zich beter voelen als u niet in uw hoofd blijft zitten maar spontaan uw hart laat spreken. Uw omgeving vindt het ook prettig als u zich uitspreekt.

STEENBOK
Liefde: Er gebeuren dingen waar u geen greep op hebt. Als u vertrouwen toont en het over u heen laat komen zullen de gevolgen u verbazen. Geld: U kunt een en ander naar uw hand zetten en stappen voorwaarts maken in de richting van uw doelen. Ongeduld kan roet in het eten gooien. Gezondheid: U kunt nu nog met uzelf afspreken wat u aan het eind van 2020 bereikt wil hebben qua gezondheid en fitheid. Schrijf het op, hang het op en beloon uzelf als u zich eraan houdt.

WATERMAN
Liefde:
Romantiek bloeit. Omdat u een zelfverzekerde periode tegemoet gaat, straalt u dat uit en dat maakt u aantrekkelijk. Een week om van te genieten. Geld: U probeert een complexe boodschap te verkondigen. Ook al lukte dat in het verleden niet, uw doorzettingsvermogen werpt nu vruchten af. U dwingt anderen om te luisteren. Gezondheid: U hebt gezondheidsdoelen gesteld, maar slaagt er niet in om die ook te halen. Zet kleine stapjes. Het hoeft allemaal niet zo drastisch.

VISSEN
Liefde:
Geef anderen niet de kans om u met een schuldgevoel op te zadelen. Niemand mag u de voet dwars zetten. Geld: Kijk met een frisse blik naar alles wat u in het leven plezier verschaft in plaats van alleen maar te werken. Ook al bent u druk, maak in het weekend ruimte voor gezellige activiteiten. Gezondheid: Neem uw agenda met een korreltje zout om te zorgen voor een gezonde balans. Gun uzelf de tijd voor ontspanning en af en toe wat luiheid.

RAM
Liefde:
Uw fantasie gaat met u op de loop. Dat kan onwerkelijke verwachtingen wekken. Dan komt u bedrogen uit. Blijf met beide benen op de grond. Geld: U wilt van alles, maar gek genoeg zult u sneller uw doel bereiken als u de teugels laat vieren. U hoeft zich dus niet zo heftig in te spannen. Gezondheid: Er is geen aanleiding om heel fanatiek aan de slag te gaan, dus neem de tijd voor plezierige activiteiten. Dan bewijst u lijf en leden ook een prima dienst.

STIER
Liefde:
Dwing uzelf om de realiteit onder ogen te zien. De waarheid ontdekken is beter dan het onbekende te vrezen, al denkt u misschien dat het wel meevalt. Geld: Uw communicatie is niet helder. U denkt immers dat anderen wel begrijpen wat u bedoelt. Het is vervelend als het u geld gaat kosten. Gezondheid: Zet dit op uw boodschappenlijstje en uw menu wordt niet alleen gezond maar ook erg lekker: appels, spinazie, graansoorten, druiven en peren.