horoscoop

Horoscoop 22 t/m 28 januari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
U kunt zich vergissen in uw partner. De reactie van uw geliefde is niet te manipuleren. In plaats van te overtuigen is het beter een verschil van inzicht te accepteren. Geld: Een confrontatie over een financiële kwestie lost nu niets op. Wacht liever tot het stof is neergedaald, dan snapt u waar de schoen wringt. Gezondheid: Regelmatige hoofdmassages zijn niet alleen weldadig, maar ook goed voor de doorstroming. Geef u eraan over en geniet van het effect.

KREEFT
Liefde: U vindt dat u in uw schulp moet kruipen omdat uw kwetsbaarheid u nerveus maakt. Vertrouw op uw intuïtie en laat u niet van de wijs brengen. Geld: Uw plannen kunnen onverenigbaar zijn met die van anderen. Uw kans gaat verloren als u niets doet. Onderneem de nodige actie. Gezondheid: Laat u niet bang maken door wat u op internet of in de krant leest. Uw gezondheid is vooral in orde als u zichzelf daarvan overtuigt. Uw geest regeert uw lichaam.

LEEUW
Liefde:
U kunt onderdrukte woede tegenkomen. U bent een kei in het maskeren van gevoelens. Gooi het eruit, ongeacht de gevolgen van die uitbarsting. Geld: Uw zonnecyclus geeft alle reden om met volle kracht vooruit te gaan als u iets wilt ondernemen. Geldzaken zullen floreren. Profiteer van die situatie. Gezondheid: Onverwerkte spanning kan opeens tevoorschijn komen als iemand probeert u te manipuleren. Wees zo vriendelijk mogelijk om een conflict te voorkomen.

MAAGD
Liefde:
Venus lacht u toe. U wordt uitgedaagd door een machtige en verleidelijke persoon. U staat versteld van uw eigen reactie. Geld: Hou niet krampachtig vast aan een vastomlijnd plan, want gebeurtenissen dwingen u toch om u aan te passen. Flexibiliteit zal veranderingen in goede banen leiden. Gezondheid: Minder zwaar op de hand zijn en het accent op lichter verteerbaar voedsel leggen brengt verlichting.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U wilt geen ruzie, maar mocht er toch een discussie ontstaan dan is het verstandig om over uw opvattingen te zwijgen. Geld: Dit is de ideale periode om iets nieuws te lanceren. Er is voldoende steun, dus er is geen reden om achterover te leunen. Inkomsten komen vooral uit sociale contacten. Gezondheid: Voor een helder hoofd hebt u een goede nachtrust nodig. Een middagdutje kan ook geen kwaad. Plan pauzemomenten in.

SCHORPIOEN
Liefde:
U kunt geïrriteerd raken als dingen niet gaan zoals u wilt, maar uiting geven aan extreme emoties maakt het erger en ontkenning helpt ook niet. Geld: Wie een baan zoekt heeft fraaie kansen. Soms hoeft u er niets voor te doen en komt het gewoon op u af. Sta open voor dat kansenpalet. Gezondheid: U bent nogal gehaast en ongeduldig. Dat kan verkeerd a open als u niet oppast. Een ongelukje ligt dan in een klein hoekje. Af en toe eerst even tot tien tellen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Als u te diep op zaken ingaat kunt u een emotionele klap verwachten. U mooier voordoen dan u zich voelt, kan een manier zijn om uw gevoelens te ontkennen. Geld: Uw carrière krijgt volop aandacht, maar het is goed om die in evenwicht te brengen met uw emoties en gezinsleven. Zoek de balans. Gezondheid: U gaat zich beter voelen als u niet in uw hoofd blijft zitten maar spontaan uw hart laat spreken. Uw omgeving vindt het ook prettig als u zich uitspreekt.

STEENBOK
Liefde: Er gebeuren dingen waar u geen greep op hebt. Als u vertrouwen toont en het over u heen laat komen zullen de gevolgen u verbazen. Geld: U kunt een en ander naar uw hand zetten en stappen voorwaarts maken in de richting van uw doelen. Ongeduld kan roet in het eten gooien. Gezondheid: U kunt nu nog met uzelf afspreken wat u aan het eind van 2020 bereikt wil hebben qua gezondheid en fitheid. Schrijf het op, hang het op en beloon uzelf als u zich eraan houdt.

WATERMAN
Liefde:
Romantiek bloeit. Omdat u een zelfverzekerde periode tegemoet gaat, straalt u dat uit en dat maakt u aantrekkelijk. Een week om van te genieten. Geld: U probeert een complexe boodschap te verkondigen. Ook al lukte dat in het verleden niet, uw doorzettingsvermogen werpt nu vruchten af. U dwingt anderen om te luisteren. Gezondheid: U hebt gezondheidsdoelen gesteld, maar slaagt er niet in om die ook te halen. Zet kleine stapjes. Het hoeft allemaal niet zo drastisch.

VISSEN
Liefde:
Geef anderen niet de kans om u met een schuldgevoel op te zadelen. Niemand mag u de voet dwars zetten. Geld: Kijk met een frisse blik naar alles wat u in het leven plezier verschaft in plaats van alleen maar te werken. Ook al bent u druk, maak in het weekend ruimte voor gezellige activiteiten. Gezondheid: Neem uw agenda met een korreltje zout om te zorgen voor een gezonde balans. Gun uzelf de tijd voor ontspanning en af en toe wat luiheid.

RAM
Liefde:
Uw fantasie gaat met u op de loop. Dat kan onwerkelijke verwachtingen wekken. Dan komt u bedrogen uit. Blijf met beide benen op de grond. Geld: U wilt van alles, maar gek genoeg zult u sneller uw doel bereiken als u de teugels laat vieren. U hoeft zich dus niet zo heftig in te spannen. Gezondheid: Er is geen aanleiding om heel fanatiek aan de slag te gaan, dus neem de tijd voor plezierige activiteiten. Dan bewijst u lijf en leden ook een prima dienst.

STIER
Liefde:
Dwing uzelf om de realiteit onder ogen te zien. De waarheid ontdekken is beter dan het onbekende te vrezen, al denkt u misschien dat het wel meevalt. Geld: Uw communicatie is niet helder. U denkt immers dat anderen wel begrijpen wat u bedoelt. Het is vervelend als het u geld gaat kosten. Gezondheid: Zet dit op uw boodschappenlijstje en uw menu wordt niet alleen gezond maar ook erg lekker: appels, spinazie, graansoorten, druiven en peren.