horoscoop

Horoscoop 22 t/m 28 april 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U voelt aan dat er storm op komst is. U bespeurt een onderstroom in uw gemoed. Laat het gebeuren, want u kan er niets tegen doen. Geld: U bent paraat. Piek niet te vroeg, want uw doelmatigheid gaat er niet op vooruit als u ongeduldig bent. Stel sommige activiteiten uit tot morgen. Gezondheid: U bent energiek, maar u weet niet waar die drive vandaan komt. Het is de trilling die uw innerlijk waarschuwt voor veranderingen die op de loer liggen.

KREEFT
Liefde: Verdiep u niet te veel in een obstakel. U kunt gerust blijven investeren in de liefde, als u uzelf maar niet voor de gek houdt… Geld: Een creatieve benadering van uw financiën kan uw huidige situatie verbeteren. Ineens ontdekt u via een omweg hoe u toch kunt kopen wat u al een tijd begeert. Gezondheid: Beheers uw tempo, doe het kalm aan. Besef dat het oké is om nee te zeggen, maar ook om nee als antwoord te krijgen.

LEEUW
Liefde: Anderen lezen uw gevoelsleven alsof het op uw voorhoofd gedrukt staat. U hebt het hart op de tong, maar het heeft geen zin iets van de daken te schreeuwen. Geld: Deins niet terug voor openhartigheid, zolang u het spel van geven en nemen zo kunt spelen dat u uiteindelijk krijgt wat u wilt hebben. Gebruik uw talenten slim. Gezondheid: Relax en verwen uw lichaam met een weldadig en geurend bad. Alle frustraties verdampen met de stoom van het warme water.

MAAGD
Liefde: Het is verstandig een innerlijke tweestrijd te houden als de ander niet goed weet wat die ermee aanmoet. Deel uw gedachten pas als de intensiteit afneemt. Geld: U zegt niet alles over geldzaken. Daar hebt u uw redenen voor. Wie denkt dat u de waarheid vertelt, kan de verkeerde conclusie trekken. Gezondheid: Ga wandelen en laat het landschap uw ziel toespreken. Het is tijd voor reflectie. De natuur biedt de juiste inzichten.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er verandert van alles, maar u hebt er geen greep op. U bent op weg naar de voltooiing van iets moois, maar u weet niet welke route u moet afleggen om er te komen. Geld: Knoop de losse eindjes aan elkaar om duidelijkheid te krijgen. Dan bent u op tijd klaar voor wat nu nog niet zichtbaar is. Zo voorkomt u problemen. Gezondheid: Haal bloemen in huis, kook iets bijzonders en wentel u in kleur en gezelligheid. Dat zijn de beste medicijnen tegen spookbeelden.

SCHORPIOEN
Liefde: U bent bezig met het oplossen van een dilemma waarin hoofd en hart om voorrang strijden. U weet dat dit niet de juiste tijd is om alles op z’n kop te zetten… Geld: Geduld is een trouwe bondgenoot. Gelukkig hebt u nu meer tijd om er achter te komen wat u wilt ondernemen of kopen. Beslis daarom niet te snel. Gezondheid: Als de batterij bijna leeg is, wordt het tijd die op te laden met voldoende slaap en dagelijkse fitnessoefeningen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U bent op uzelf aangewezen als het niet lukt om uw geliefde te overtuigen om u te volgen. Roep uzelf een halt toe voordat u iets doet of zegt waar u spijt van kunt krijgen. Geld: U bent goed op weg met uw activiteiten. Het risico is dat u doordraaft met een half ontwikkeld idee dat geen solide basis heeft. Gezondheid: Uw energiepeil is goed. Dat komt van pas als iemand u irriteert of uitdaagt. Vertrouw op uw kracht. Laat u niet intimideren door de crisis.

STEENBOK
Liefde: Als u bereid bent te doen wat nodig is, zullen emotionele wonden snel helen en zal uw leven op diverse niveaus verbeteren. Geld: Drink gulzig uit de bron van voorspoed die de zegen van Jupiter krijgt. Laat het u lekker aanleunen, u hebt het zelf verdiend. Gezondheid: Dit zijn geen gemakkelijke tijden. Ook pijn uit het verleden, zowel fysiek als geestelijk, kan u achtervolgen. U kunt veel leren van deze innerlijke ontdekkingstocht.

WATERMAN
Liefde: Alles wat u zegt of schrijft kan een reactie tot gevolg hebben. Impulsief handelen in een liefdesaffaire kan anders uitpakken dan u denkt. Geld: U moet doen wat gedaan moet worden, ook al gaat dan ten koste van tijd die u ergens anders aan wilt besteden. Dwing uzelf tot discipline. Gezondheid: De hakken in het zand zetten is geen optie, hoezeer de situatie u ook irriteert. Er is weinig aan te doen, laat de teugels vieren en zie wat ervan komt.

VISSEN
Liefde: U kunt uzelf verliezen als u een tekortkoming van uw partner wilt corrigeren. Ook al wilt u iets aan uw lief veranderen, het zal niet zo snel gaan als u denkt. Geld: U verlangt erkenning voor uw inzet, maar een ander kan met de eer gaan strijken. Maak u niet druk. Het tij zal keren en dan zult u de held zijn. Gezondheid: Als u spanning voelt, laat u die wegvloeien door u eraan over te geven, afstand te nemen en los te laten. Met oefenen lukt dat.

RAM
Liefde: U weet niet hoeveel individualiteit u moet inleveren voor uw relatie. U komt daar achter door u er volledig in te storten en te zien wat er van komt. Geld: U bent in een creatieve bui en dat kan geld opleveren. Daar hoeft u weinig anders voor te doen dan achterover te leunen en na te denken. Gezondheid: U hebt veel aan uw hoofd, maar u laat zich daardoor niet opjagen en u maakt tijd voor plezier. Dat is de juiste keuze en werkt daardoor positief door.

STIER
Liefde: De liefde wordt in deze vreemde periode op de proef gesteld. Spanningen kunnen oplopen. Zelfbeheersing is een goede zaak, waarmee u vervelende aanvaringen kunt voorkomen. Bewaar de rust. Geld: Uw hoofd staat niet naar hard werken. Nu u zoveel mogelijk thuis moet blijven, prijst u zich gelukkig dat u kunt flexwerken en nergens naartoe hoeft. Als u toch de deur uit moet, laat dan de sores achter u. Gezondheid: Als u kunt visualiseren hoe u zich zou voelen als u in topconditie zou zijn, geeft dat een doelstelling die niemand anders u kan geven. Probeer het.