Horoscoop 21 t/m 27 mei 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Wees niet zo opstandig, daar bereikt u niets mee. Wat meer tact en diplomatie met uw lief en u krijgt heus uw zin. Let op wat u uitkraamt. Als het deze week allemaal te snel gaat, trap dan op de rem.

Geld: Het is verstandig even op de kleintjes letten om niet in geldproblemen te raken. U hebt wat minder te besteden, dus zuinig zijn! Uw partner vindt dat onzin, maar laat u niet omver praten. Houd uw hand op de knip.

Gezondheid: Pas uw levenstempo aan de situatie aan. Er is geen reden om u druk te maken over dingen waar u toch niets aan kunt veranderen, dus blijf zo dicht mogelijk bij uzelf.

 

Liefde: U komt iemand tegen die u een spiegel voorhoudt. Niet eigenwijs aan voorbij lopen, maar serieus nemen. Sluit u aan bij een club. Daar valt u zeker op. U houdt het hoofd koel, ook al bent u op het liefdespad de weg kwijt.

Geld: U krijgt de erkenning waar u naar op zoek bent. Maak korte metten met iets wat u dwars zit en start opnieuw. Anders blijft u vastzitten in een moeras en u wilt juist vooruit.

Gezondheid: U bent gedisciplineerd genoeg om uw eetpatroon eens onder de loep te nemen en van het menu te schrappen waarvan u weet dat het niet goed voor u is.

 

Liefde: Wie het aandurft u af te remmen neemt een risico, want u kiest meteen voor een ander. In uw omgeving steekt jaloezie de kop op. Wie vindt dat u al te sexy glimlacht naar die ander?

Geld: Let op uw budget en geef niet meer uit dan u u op dit moment kunt veroorloven. Dan spaart u alvast voor een warme, gulle zomer, waarin u dat potje heerlijk kunt aanspreken.

Gezondheid: Er zijn grenzen als het om snoepen gaat, maar u moet ze eerst nog wel even ontdekken. U wilt de komende week graag tot het gaatje gaan, maar of dat lukt, is nog maar de vraag. 

 

Liefde: U houdt van structuur, maar nu even niet. Het wordt een chaotische week. Rommelig thuis en onzekerheid in de liefde. Laat de teugels vieren, want als u op alle slakken zout legt, wordt het geen leuke week.

Geld: U kunt er niet goed tegen dat het financieel onrustig is. Soepel verloopt het niet, maar u ziet veel door de vingers. Het blijft wel even op eieren lopen.

Gezondheid: Met de vakantietijd in het vooruitzicht is het zinvol uw weegschaal te raadplegen en goed te luisteren naar wat die te zeggen heeft. U wilt er op het strand toch goed uitzien?

 

Liefde: Als uw relatie te arrogant uit de hoek komt, is het goed deze zelfingenomen figuur eens flink op zijn nummer te zetten. Die ijdelheid kent even geen grenzen, maar is misschien camouflage voor onzekerheid.

Geld: U wordt wat zelfverzekerder en daarom durft u een nieuw avontuur aan dat een kleine investering kost, maar met moed, beleid en trouw wel succes zal brengen.

Gezondheid: U hebt een wankele tijd achter de rug, maar u voelt zich nu stabieler. Trek erop uit en zie wat er op uw pad komt. Of iedereen het daarmee eens is, is nog maar de vraag. 

 

Liefde: Een oude liefde komt weer tevoorschijn, hij of zij moet afrekenen met het verleden om een frisse start te maken. Dat verwart u, maar u zet er toch definitief een streep onder. Stel u laconiek op.

Geld: U barst van de plannen en nu is de tijd er iets mee te doen. Uw partner zal u erbij helpen, want die draagt u op handen. Wat u nu aanraakt, kan in goud veranderen, dus grijp die kans.

Gezondheid: Uw gezondheid verbetert de komende tijd aanmerkelijk als u de tijd neemt op te laden en u niet te spiegelen aan de al te slanke modellen uit de modebladen.

 

Liefde: Laat u bewonderen! Dat bereikt u door mooie verhalen te vertellen, iedereen hangt dan aan uw lippen. Er zit een stiekeme bewonderaar tussen. Soms is uw geliefde een kletsmajoor, maar in spontane buien ook heel charmant.

Geld: U bent succesvol als u doorzet en niet opgeeft. Dat wordt spannend, want als u uw interesse verliest, loopt het verkeerd af. Blijf erbovenop zitten, ook al hebt u geen zin.

Gezondheid: Uw nek en keel kunnen de komende tijd wat problemen met zich meebrengen. U kunt zich daartegen wapenen door voldoende rust te nemen.

 

Liefde: Maak wat meer tijd vrij voor iemand in uw familie of een vriend(in) die problemen heeft. Ze kunnen uw hulp, advies en liefde goed gebruiken. Uw partner moet daar maar begrip voor opbrengen.

Geld: U bent in topvorm en dat wilt u weten ook. Steeds hogerop, maar wel tree voor tree. Pas op als u een voorstel ontvangt van iemand die u niet vertrouwt. Uw achterdocht komt hier goed van pas.

Gezondheid: Piekeren is een nutteloze bezigheid. Als u zich wat losser en gemakkelijker opstelt, zal het allemaal best meevallen. Neem afstand en focus op plezier.

 

Liefde: Er komt een mooie vorm van gevoeligheid in u naar boven als u verliefd blijft. Dat kan een spannende week worden. Uw partner heeft sterke emoties, maar ook de gewoonte deze op te kroppen.

Geld: U hebt een lastige tijd achter de rug. Maar u bent een doorzetter en dat gaat vruchten afwerpen. Dat werd tijd, u hebt het verdiend. Niet meteen met uw hoofd in de wolken lopen, blijf bescheiden op de weg naar succes.

Gezondheid: Uw maag kan u parten spelen als u veel of te scherp eet. Tabletten helpen, maar het is aan te bevelen dat ongemak te voorkomen. 

 

Liefde: Wat er op liefdesgebied gaat gebeuren is niet zeker, maar het blijft nog lang onstuimig. Uw hart klopt snel voor die ene, maar geef niet te snel toe, want dan bent u verloren.

Geld: Het gaat er niet om wat u weet, maar wie u kent. Als u serieus aandacht besteedt aan uw netwerk biedt dat een interessante kans.

Gezondheid: U hebt veel aan uw hoofd en dat maakt u nerveus, dus neem afstand van sommige mensen. Pas als u met uzelf in het reine komt, kunt u anderen helpen. Als u leert voor uzelf op te komen, voelt u zich meteen een stuk beter.  

 

Liefde: De liefde kan niet van één kant komen. Oefen uzelf in zorg voor anderen en niet alleen voor zielige dieren. Dan wordt het een avontuurlijke en uitdagende week met een verrassend resultaat.

Geld: U wilt scoren en kunt daarbij door roeien en ruiten gaan. Dat kan flink wat aanvaringen met uw omgeving opleveren. U blaakt van ambitie, maar daarmee zet u sommige relaties op het spel.

Gezondheid: Zorg voor meer balans en laat u niet tot extremen verleiden. Daarmee neemt u risico’s die u beter kunt vermijden. Zelfbeheersing is niet eenvoudig, maar wel mogelijk.

 

Liefde: U kunt zich afvragen of u wel in die relatie wilt blijven zitten. En als u geen relatie hebt, is de vraag of u wel op de versiertoer wilt gaan. Misschien toch maar uitstellen, er is tijd genoeg! Als u ontspant, komen uw wensen vanzelf uit.

Geld: Op de 21ste schijnt de zon in de financiële planeet van uw geldhuis en dat brengt duurzame voorspoed met zich mee.

Gezondheid: Druk gehad? Doe het nu maar eens wat kalmer aan. Gas terugnemen, meer aandacht voor de natuur en alles even op een rijtje zetten. Bent u te krampachtig, dan ontsnapt u wat u wilt.