×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 21 t/m 28 augustus 2019

Horoscoop 21 t/m 28 augustus 2019
21.08.2019 -

Wat hebben de sterren voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Er gebeurt van alles en die turbulentie kan uw relatie aantasten of op de proef stellen. Geen paniek. Een beheerste houding is het beste. Geld: Communicatie is uw specialiteit. Dat kunt u goed gebruiken. Wat u ook van plan bent, u bent nooit zeker van de uitkomst. Het kan groter uitpakken dan u dacht. Gezondheid: Gebruik uw vrije tijd om zo veel mogelijk informatie over een gezondheidsaspect te vergaren. Zodra u in de flow zit komt het vanzelf naar u toe.

KREEFT
Liefde:
U krijgt wat u wilt als u die wensen eerst krachtig definieert. Dat is moeilijker dan u denkt. U kunt die verlangens loskoppelen van wat anderen van u verwachten. Geld: U krijgt een beter perspectief en kunt maatregelen nemen. Trek geen gemakkelijke conclusies. Die kunnen onjuist blijken. Uw voorgevoel leidt u in de juiste richting. Gezondheid: Onrust heeft gevolgen voor uw slaap. Met regelmaat en het blokkeren van piekergedrag houdt u de regie in handen.

LEEUW
Liefde:
U ontvangt informatie die u helpt naar harmonie. Overhaast niets want dan mist u een detail dat u nodig hebt om uw relatie tot een succes te maken. Geld: U hebt zin in iets nieuws. Bedenk dat de tevredenheid pas komt als u het oude hebt afgerond. Bekijk eerst welk traject u moet bewandelen. Gezondheid: In een week met stress is het goed niet te veel buitenshuis te verblijven en riskante activiteiten te vermijden. Doe het kalm aan ga liever niet naar het buitenland.

MAAGD
Liefde:
Bedenk dat het onmogelijk is om alles in uw leven te controleren. Soms moet u dingen ook laten gebeuren. Daarbij is het van belang dat u luistert naar signalen die zich aandienen en waar u aan voorbij zou kunnen gaan. Geld: Als iemand probeert u op te lichten, geeft het grote voldoening als u het door hebt. Daarna is het eenvoudig om door te zetten en aan het eind van de week van het resultaat van uw moment van helderheid te genieten. Gezondheid: De maan brengt spirituele veranderingen met zich mee die u ook inzicht geven in uw welzijn. Besteed er aandacht aan.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Iets waarvan u dacht dat het achter de rug is kan zijn lelijke kop weer opsteken. Daar kunt u dan weinig aan doen. Rustig afwachten en niets forceren. Geld: U hebt meer leiderschapscapaciteiten dan u zou vermoeden. Dat is goed voor uw carrière. Aan het eind van de week vragen praktische zaken om aandacht. Gezondheid: Ga bij uzelf na wat de tegengestelde krachten zijn die in u aan het werk zijn. Die verstoren uw bioritme. Regelmaat helpt dit te vermijden.

SCHORPIOEN
Liefde:
Geef toe dat u niet alles in de hand hebt. Dat geeft een vrij gevoel. Dan gaat u blijmoedig het weekend in met een romantisch hoogtepunt. Geld: Gedonder op uw werk vraagt van u dat u het hoofd koel houdt. Pas uw strategie aan en probeer zinnige veranderingen door te drukken. Dat levert een bonus op. Gezondheid: U hebt genoeg van de hobbels in uw leven. Als u het accent legt op de sores van een ander lost u niets op en investeert u uw energie verkeerd.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Laat een en ander maar op z’n beloop want dat schept ruimte voor liefde en genot. Als u uzelf accepteert zoals u bent doet uw geliefde dat ook en bloeit de liefde op. Geld: Houd de pen bij de hand om invallen op te schrijven. Ga na wat u moet doen om deze plannen te realiseren. Begin ermee en maak een begroting. Gezondheid: Laat u door niemand opjutten. Houd uw eigen tempo aan. Het is goed om zondag helemaal niets te doen en mee te deinen op uw luiheid.

STEENBOK
Liefde: Neem dat serieuze in u met een korreltje zout. Het is tijd voor plezier. Maak plaats voor spontane invallen. Dat kan met een droomfiguur. Geld: U krijgt mogelijk geld terug van de Belastingdienst of de verzekering keert een bedrag uit. Bedenk vast wat voor leuks u daarmee wilt gaan doen. Gezondheid: Neem afstand van perikelen. Dan beseft u dat zorgen voor uw geestelijk leven het meest praktisch is wat u kunt doen. Plezier en inkeer gaan goed samen.

WATERMAN
Liefde:
Als akkefietjes in de relatiesfeer onder het tapijt zijn geveegd, zullen ze de kop opsteken. Maak er geen drama van. Maak een afspraak die voor beiden werkt. Geld: Uw creatieve ader stroomt. Ga na waar u energie kunt investeren. Maak een plan hoe u een positieve verbinding kunt maken met wat stroef verloopt. Gezondheid: Er is voldoende tijd voor leuke activiteiten waarbij u vooral in beweging komt, want dat geeft u nieuwe energie.

VISSEN
Liefde:
Durf de waarheid onder ogen te zien. Besef daarbij dat veranderingen niet radicaal hoeven te zijn, maar met kleine stapjes verbetering kunnen brengen. Geld: Er wordt van u verwacht dat u financiële zaken corrigeert voordat ze uit de hand lopen. Plotselinge wijzigingen in de werksfeer vereisen aanpassing. Gezondheid: Een frivole leefstijl is prima zolang het niet overgaat in onmatigheid. Uw gevoelens hebben evenveel gewicht als een rationele manier van doen.

RAM
Liefde:
De belangrijkste relatie in uw leven is die met uzelf. Onthoud dat verantwoordelijkheid nemen niet gelijk staat aan schuld op u nemen of actie ondernemen. Geld: Neem tijd om uit te vogelen wat u precies voor ogen staat. Dan zult u mogelijkheden ontdekken om uw doel te bereiken. Gezondheid: Er kunnen nare gevoelens naar boven komen die u schrik aanjagen over uw conditie. Het brengt u op nieuwe gedachten om uw leefstijl aan te passen. Niet wachten.

STIER
Liefde:
Uw partner neemt u op sleeptouw. Dat is niet erg zolang u zich er comfortabel bij voelt. Dan is het prettig dat een ander de kooltjes voor u uit het vuur haalt. Geld: U vraagt zich af waar iemand die financieel iets voor u betekende, is gebleven. Die wil weer iets van u horen, dus neem contact op. Gezondheid: Laat u niet meeslepen in een discussie. Het is beter daar buiten te blijven. De emoties kunnen zo hoog oplopen dat u er lichamelijk last van krijgt.