horoscoop

Horoscoop 21 t/m 28 augustus 2019

Wat hebben de sterren voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Er gebeurt van alles en die turbulentie kan uw relatie aantasten of op de proef stellen. Geen paniek. Een beheerste houding is het beste. Geld: Communicatie is uw specialiteit. Dat kunt u goed gebruiken. Wat u ook van plan bent, u bent nooit zeker van de uitkomst. Het kan groter uitpakken dan u dacht. Gezondheid: Gebruik uw vrije tijd om zo veel mogelijk informatie over een gezondheidsaspect te vergaren. Zodra u in de flow zit komt het vanzelf naar u toe.

KREEFT
Liefde:
U krijgt wat u wilt als u die wensen eerst krachtig definieert. Dat is moeilijker dan u denkt. U kunt die verlangens loskoppelen van wat anderen van u verwachten. Geld: U krijgt een beter perspectief en kunt maatregelen nemen. Trek geen gemakkelijke conclusies. Die kunnen onjuist blijken. Uw voorgevoel leidt u in de juiste richting. Gezondheid: Onrust heeft gevolgen voor uw slaap. Met regelmaat en het blokkeren van piekergedrag houdt u de regie in handen.

LEEUW
Liefde:
U ontvangt informatie die u helpt naar harmonie. Overhaast niets want dan mist u een detail dat u nodig hebt om uw relatie tot een succes te maken. Geld: U hebt zin in iets nieuws. Bedenk dat de tevredenheid pas komt als u het oude hebt afgerond. Bekijk eerst welk traject u moet bewandelen. Gezondheid: In een week met stress is het goed niet te veel buitenshuis te verblijven en riskante activiteiten te vermijden. Doe het kalm aan ga liever niet naar het buitenland.

MAAGD
Liefde:
Bedenk dat het onmogelijk is om alles in uw leven te controleren. Soms moet u dingen ook laten gebeuren. Daarbij is het van belang dat u luistert naar signalen die zich aandienen en waar u aan voorbij zou kunnen gaan. Geld: Als iemand probeert u op te lichten, geeft het grote voldoening als u het door hebt. Daarna is het eenvoudig om door te zetten en aan het eind van de week van het resultaat van uw moment van helderheid te genieten. Gezondheid: De maan brengt spirituele veranderingen met zich mee die u ook inzicht geven in uw welzijn. Besteed er aandacht aan.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Iets waarvan u dacht dat het achter de rug is kan zijn lelijke kop weer opsteken. Daar kunt u dan weinig aan doen. Rustig afwachten en niets forceren. Geld: U hebt meer leiderschapscapaciteiten dan u zou vermoeden. Dat is goed voor uw carrière. Aan het eind van de week vragen praktische zaken om aandacht. Gezondheid: Ga bij uzelf na wat de tegengestelde krachten zijn die in u aan het werk zijn. Die verstoren uw bioritme. Regelmaat helpt dit te vermijden.

SCHORPIOEN
Liefde:
Geef toe dat u niet alles in de hand hebt. Dat geeft een vrij gevoel. Dan gaat u blijmoedig het weekend in met een romantisch hoogtepunt. Geld: Gedonder op uw werk vraagt van u dat u het hoofd koel houdt. Pas uw strategie aan en probeer zinnige veranderingen door te drukken. Dat levert een bonus op. Gezondheid: U hebt genoeg van de hobbels in uw leven. Als u het accent legt op de sores van een ander lost u niets op en investeert u uw energie verkeerd.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Laat een en ander maar op z’n beloop want dat schept ruimte voor liefde en genot. Als u uzelf accepteert zoals u bent doet uw geliefde dat ook en bloeit de liefde op. Geld: Houd de pen bij de hand om invallen op te schrijven. Ga na wat u moet doen om deze plannen te realiseren. Begin ermee en maak een begroting. Gezondheid: Laat u door niemand opjutten. Houd uw eigen tempo aan. Het is goed om zondag helemaal niets te doen en mee te deinen op uw luiheid.

STEENBOK
Liefde: Neem dat serieuze in u met een korreltje zout. Het is tijd voor plezier. Maak plaats voor spontane invallen. Dat kan met een droomfiguur. Geld: U krijgt mogelijk geld terug van de Belastingdienst of de verzekering keert een bedrag uit. Bedenk vast wat voor leuks u daarmee wilt gaan doen. Gezondheid: Neem afstand van perikelen. Dan beseft u dat zorgen voor uw geestelijk leven het meest praktisch is wat u kunt doen. Plezier en inkeer gaan goed samen.

WATERMAN
Liefde: Als akkefietjes in de relatiesfeer onder het tapijt zijn geveegd, zullen ze de kop opsteken. Maak er geen drama van. Maak een afspraak die voor beiden werkt. Geld: Uw creatieve ader stroomt. Ga na waar u energie kunt investeren. Maak een plan hoe u een positieve verbinding kunt maken met wat stroef verloopt. Gezondheid: Er is voldoende tijd voor leuke activiteiten waarbij u vooral in beweging komt, want dat geeft u nieuwe energie.

VISSEN
Liefde:
Durf de waarheid onder ogen te zien. Besef daarbij dat veranderingen niet radicaal hoeven te zijn, maar met kleine stapjes verbetering kunnen brengen. Geld: Er wordt van u verwacht dat u financiële zaken corrigeert voordat ze uit de hand lopen. Plotselinge wijzigingen in de werksfeer vereisen aanpassing. Gezondheid: Een frivole leefstijl is prima zolang het niet overgaat in onmatigheid. Uw gevoelens hebben evenveel gewicht als een rationele manier van doen.

RAM
Liefde:
De belangrijkste relatie in uw leven is die met uzelf. Onthoud dat verantwoordelijkheid nemen niet gelijk staat aan schuld op u nemen of actie ondernemen. Geld: Neem tijd om uit te vogelen wat u precies voor ogen staat. Dan zult u mogelijkheden ontdekken om uw doel te bereiken. Gezondheid: Er kunnen nare gevoelens naar boven komen die u schrik aanjagen over uw conditie. Het brengt u op nieuwe gedachten om uw leefstijl aan te passen. Niet wachten.

STIER
Liefde:
Uw partner neemt u op sleeptouw. Dat is niet erg zolang u zich er comfortabel bij voelt. Dan is het prettig dat een ander de kooltjes voor u uit het vuur haalt. Geld: U vraagt zich af waar iemand die financieel iets voor u betekende, is gebleven. Die wil weer iets van u horen, dus neem contact op. Gezondheid: Laat u niet meeslepen in een discussie. Het is beter daar buiten te blijven. De emoties kunnen zo hoog oplopen dat u er lichamelijk last van krijgt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen