horoscoop

Horoscoop 21 t/m 27 oktober 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Veel informatie zorgt voor plezierige opwinding. Proberen om die vloed te stoppen heeft geen zin, want de euforie voelt prettiger. Geld: Als u in het verleden fouten hebt gemaakt komt u daar nu achter. Met de nodige aanpas­singen kunt u daar op termijn iets aan verbeteren. Gezondheid: U wilt niets missen, maar het is goed om er een streep door te zetten als u er genoeg van hebt. Neem dan de tijd om u terug te trekken. Met meditatie hervindt u de balans.

KREEFT
Liefde: Een geheime aanbidder kan de bron zijn van goed nieuws. U zou er iets van kunnen leren, waardoor u een andere kijk krijgt op de huidige omstandigheden. Geld: Sta uzelf toe buiten uw denkraam te treden en te bedenken wat goed is voor alle betrokkenen. Een spiritueel perspectief schept een pad richting succes. Gezondheid: U bent net als iedereen een prooi voor koutjes en kwaaltjes. Preventieve maatregelen voorkomen dat u er last van gaat krijgen.

LEEUW
Liefde: Praten over intimiteit is bevrijdend zolang u maar denkt aan discretie. Niet alles hoeft op straat te liggen. Geld: Uw aangeboren kwaliteiten komen nu tot hun recht doordat uw focus op geld afneemt en uw aandacht voor lezen, studie en andere interesses toeneemt. Gezondheid: Bewerkt voedsel bevat vaak stoffen die eerder dik maken dan dat ze helpen bij gewichtsverlies… Koop daarom liever meer verse producten.

MAAGD
Liefde: Uw gedachten over liefde zwermen uit buiten de grenzen die u normaal hanteert. Dat houdt in dat u eerder filosofisch bent dan praktisch. Laat u niet te veel meeslepen. Geld: U hoeft alles wat u verzint niet meteen in de praktijk te brengen. Vertrouw het toe aan het papier. Gezondheid: Bij het innemen van verschillende medicijnen is het aan te raden om eens per jaar de lijst van medicatie door te nemen met de huisarts.

WEEGSCHAAL
Liefde: Praten over afstandelijke onderwerpen is veiliger dan uzelf blootgeven door intieme gedachten te delen. Geld: Een uitstekende week om dingen met uw verkooptalent aan de man te brengen. Dat geeft u de middelen om later op iets grotere voet te gaan leven. Gezondheid: Pijn op de borst ontstaat meestal bij inspanning of hevige emoties. Niet meteen alarmerend, tenzij de pijn blijft aanhouden. Dan is een medisch consult gewenst.

SCHORPIOEN
Liefde: Een betekenisvolle relatie biedt de aansporing die u nodig hebt. Een bood­schapper met goed nieuws haalt thuis de druk van de ketel. Reageer niet impulsief. Zeg pas iets als u het eerst goed hebt overdacht. Geld: Er gaan allerlei deuren voor u open. Toch kunt u in uw hoofd verdwalen via complexe gedachten waarbij u zich afvraagt of het wel de moeite waard is om u extra in te spannen. Gezondheid: U voelt zich opperbest, wat iets mogelijk maakt waarvan u niet dacht dat het kon, omdat u te weinig fut had. Uw schoonheid en elegantie komen tot hun recht.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Uw situatie kan intens zijn, maar u kunt boven de moeilijkheden uitstijgen. Als u twijfelt over wat u te doen staat, ontvangt u steun van iemand die u kunt vertrouwen. Geld: Uw houding brengt u dichter bij uw doel. Niet piekeren over wat verkeerd kan gaan, maar positief blijven denken om op uw bestemming aan te komen. Gezondheid: U straalt gezondheid en glamour uit, wat u aantrekkelijk maakt – een opsteker voor uw liefdesleven en sociale contacten.

STEENBOK
Liefde:
Neem iemand in de arm met wie u vertrouwelijk kunt praten. Dat kan de aanleiding zijn om meer van uzelf te laten zien. Openhartigheid helpt. Geld: Uw aandacht voor details bevordert uw productiviteit. Let op, uw werklust en aantoonbare ambitie kunnen ook een masker zijn voor uw kwetsbaarheid. Gezondheid: U hebt dat lekkere gevoel om eens flink te gaan bewegen in de buitenlucht, in de overtuiging dat alles qua gezondheid op z’n pootjes terechtkomt.

WATERMAN
Liefde: Mensen die u iets kunnen leren, maken emoties in u los. Dat verandert in een fascinatie voor mensen met macht en aanzien. Zet af en toe de rem op die bewondering. Geld: Nieuwe kansen lonken, wat uw creativiteit stimuleert. Iemand kan u een idee aanreiken dat een golf van enthousiasme veroorzaakt. Bekijk het voorstel voorzichtig. Gezondheid: U bent soms laks met het drinken van voldoende water. Zorg er voor dat u voldoende drinkt.

VISSEN
Liefde: Een blik op het verleden kan een emotionele wond openen waarvan u dacht dat die was geheeld. U kunt er een punt achter zetten door iemand te vergeven. Geld: Er wordt veel van u geëist, maar met uw vaardigheid om overtollige en nodeloze zaken weg te werken maakt u indruk. Uw sociale talent stimuleert uw carrière. Gezondheid: Uw gezondheid is er op vooruitgegaan en als u zich nog niet kiplekker voelt kan een zuiveringskuur uitkomst brengen.

RAM
Liefde: Er komt rust in de romantiek; de drukte in uw liefdesleven was de laatste tijd groot. Nu kunt u op uw gemak bedenken wat u wilt. Geld: U hebt het idee dat alles wel goed zal komen. Waarschijnlijk hebt u gelijk. Dingen op hun beloop laten kan op magische wijze leiden naar het gewenste succes. Gezondheid: Uw zelfverzekerdheid over uw gezondheid is opmerkelijk, want u verdeelt uw energie over te veel zaken. Concentreer u op het belangrijkste aspect.

STIER
Liefde: Als uw humeur ontvlamt kan dat een onverwacht effect hebben. Dan weet uw geliefde wat uw standpunt is. Met een vriendelijke aanpak boekt u het beste resultaat. Geld: U hebt een meevaller gekregen, of die is in aantocht. Geld­zaken en privé gaan goed samen. Speculeren kan gunstig uitvallen. Gezondheid: Overdrijving kan tot onnodig drama leiden. Als iemand te veel druk op u uitoefent, hoeft u alleen maar te laten weten wat u denkt om stress uit te bannen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen