horoscoop

Horoscoop 21 t/m 27 april 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U kunt uzelf voor de gek houden als u niet de tijd neemt om feiten van fantasie te scheiden. U hoeft geen nee te zeggen, maar hou wel een ontsnappingsroute open. Geld: U bent in zo’n euforische bui dat u ingaat op alles wat uw financiële pad kruist. Mercurius houdt u op koers en stelt u in staat om een belofte in te lossen. Gezondheid: Ontwenning van een slechte gewoonte maakt u aanvankelijk neerslachtig, maar u zult zich steeds sterker gaan voelen.

KREEFT
Liefde: Het is niet uw stijl om uzelf te gaan vermaken als u zorgen heeft in de liefde. Als u de verantwoordelijkheid neemt, komt het plezier automatisch terug. Geld: Uw voortgang wordt geblokkeerd, maar dat kan u inspireren om wat is blijven liggen op te pakken en uw weerstand te overwinnen. Blijf dromen van betere tijden. Gezondheid: Te veel emoties veroorzaken zenuwpijnen. Niet ernstig, want als u uw spierspanning vermindert, komt u wel weer in de kalme modus.

LEEUW
Liefde: U verwacht veel van de liefde, maar uw neiging om een overdosis aan aandacht te geven kan de ander benauwen. Iets meer afstand houden is een goed idee. Geld: Er is werk aan de winkel en dat moet nu gebeuren. Het beste is om de middenweg te kiezen en plicht te combineren met uw verlangen er tussenuit te knijpen. Gezondheid: Laat u niet opjutten, want u bent vatbaar voor stress waarvan de gevolgen pas later blijken. Dwing uzelf tot minder opwinding.

MAAGD
Liefde: Kansen lonken, want Venus knipoogt naar u. U verliest de controle als u niet met beide benen op de grond blijft staan. Denk praktisch, dan komt wat u wilt steeds dichterbij. Geld: Uw doel bereiken vraagt veel concentratie. Ook al ziet u beren op de weg, u gaat door. Let wel op belangrijke details. Gezondheid: Uw vitaliteit is in orde, maar pas op voor de valkuil van sloomheid, waardoor u de poort openzet voor lichamelijk ongemak. Blijf bezig.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er klinken twee stemmen in uw hoofd. De ene zegt: dit is een mooie tijd om aan uw fantasieën toe te geven. De andere waarschuwt er voor dat plezier najagen nu geen verstandige optie is. Geld: Uw verwach­tingen zijn hooggespannen, maar deze week zal niet volgens plan verlopen. Gezondheid: U bent opgewekt. Dat motiveert u om iets te doen wat u al een tijdje hebt uitgesteld… Werken aan uw conditie.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw liefdesleven gaat er op vooruit, maar als u in de relatie macht wilt of te kritisch bent steekt u een spaak in het wiel. U bent gemotiveerd om dat niet te laten gebeuren. Geld: U krijgt niet af wat u van plan was, maar als u dat accepteert zal dat de druk verminderen en een positieve draai geven aan wat u doet. Gezondheid: U wilt wel, maar u bent níet vooruit te branden. U zult de vertraging met wat humor moeten opvatten.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Verspil geen tijd aan zelfkritiek als u denkt dat u niet aan uw eigen idealen kunt voldoen. Ontsnap aan uw schaduw en wandel aan de zonzijde van de straat. Geld: Een grote aanschaf is niet zo dringend als u denkt. Wacht een tijdje en bekijk dan of de noodzaak er nog steeds is. Gezondheid: U blijft onrustig tot u toegeeft aan de onmatigheid die u anders vermijdt. Doe dus waar u zin in hebt en doe dat zonder spijt.

STEENBOK
Liefde:
De liefdesrivier kabbelt rustig verder, maar de komst van de nieuwe maan is een goed moment om iets bijzonders te ondernemen. Geld: Uw ijver wordt beloond als uw gezonde verstand u langs een doelmatig pad leidt. Denk aan waar u wilt komen. Gezondheid: U hebt geen haast. Begin langzaam, maar hou een gestaag tempo aan. U wint snelheid onderweg. Aan het eind van de week kunt u terugzien op een bevredigend resultaat.

WATERMAN
Liefde: U bent tamelijk stabiel. Toch kan uw aandacht steeds afzwaaien naar het land der fantasieën. Blijf zoveel mogelijk in de realiteit en laat u niet verleiden tot dwaasheid. Geld: Bereik uw carrièredoelen in uw hoofd en in uw gevoel, dan wint u de wedstrijd al voordat u eraan begint. Uw succes is voornamelijk een mentale kwestie. Gezondheid: U hebt voldoende fysieke energie om een karwei af te maken en om te doen waar u uw zinnen op hebt gezet.

VISSEN
Liefde: U overdrijft uw verwachtingen. U zult nooit tevreden zijn als u denkt dat de oplossing niet voor de hand ligt. U vindt het geluk in het moment, dus blijf dichtbij uzelf. Geld: U bouwt stap voor stap een brug naar uw dromen. De grond onder uw voeten is niet zo stevig als u zou willen, maar het fundament is sterk genoeg. Gezondheid: Venus keert terug in uw teken. Uw charme en gratie nemen toe. Dit verbetert uw imago en dat voelt heerlijk.

RAM
Liefde: U hebt meer talent om liefde te geven dan om die te ontvangen. Dat past bij uw idealistische opvatting. Doe geen moeite liefde te vinden… Geld: Doe niet te veel tegelijk. Maak een uitvoerbaar plan en ga aan de slag. In een rustig tempo bereikt u meer dan met alles in één keer willen doen. Gezondheid: Het is nu tijd om uw voornemen om gezonder te gaan leven uit te gaan voeren. Uw energiepeil is hoog. Maak daar optimaal gebruik van.

STIER
Liefde:
Dit is een week om plezier te maken, dus geniet ervan. Als de spiraal naar beneden gaat, zal het echter moeilijk zijn om die te stoppen doordat u het lastig vindt om uw grenzen aan te geven. Geld: Voor een reis of een weekendje weg is dit niet de beste periode. Maak liever plannen voor de zomervakantie. Het geld dat u nu uitspaart, kunt u dan goed gebruiken. Uw spaarzin brengt voorspoed. Gezondheid: Een verantwoorde levensstijl past niet zo bij de levensgenieter, maar gebruik uw energie wel om weerstand op te bouwen, want die hebt u in de nabije toekomst nodig.