horoscoop

Horoscoop 20 t/m 26 november 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
De liefde kan niet van één kant komen. Besteed aandacht aan uw netwerk, anders raken sommige mensen die u na aan het hart liggen uit zicht. Geld: De afnemende maan staat in het teken van geldzaken. Uw ijver wordt beloond. Als u ook administratief de zaakjes op orde hebt gloort het succes. Gezondheid: De invallende duisternis is de oorzaak van meer ongelukken. Wees op uw hoede, zorg voor goede verlichting en doe geen domme dingen.

KREEFT
Liefde: De liefde bloeit en dat stimuleert, maar let er wel op dat u uw sociale activiteiten niet verwaarloost. Niet op de bank blijven kleven met de gordijnen dicht. Geld: Richt uw blik op alles wat goed gaat. Doe iets wat u hebt laten liggen. Dat biedt de afleiding die u nodig hebt. Het komt goed met de financiën. Gezondheid: Neerslachtigheid kan u overvallen. Dat gaat over als u er aan toegeeft. Het betekent dat u in uzelf keert en afstand neemt van het verleden.

LEEUW
Liefde:
Na de vermoeienissen is het goed om uit te rusten en u over te geven aan passie en lust. U hebt lang in uw hoofd geleefd. Concentreer u op lichamelijke genoegens. Geld: Pas u aan de veranderende omstandigheden aan. Verzet u niet. Dominantie is contraproductief. Laat het initiatief aan een ander. Dat werkt in uw voordeel. Gezondheid: Verzet de zinnen. Maak ruimte voor nieuwe activiteiten. Zo komt u in een topconditie en geniet u van een actief buitenleven.

MAAGD
Liefde:
Vastklampen aan die ene situatie heeft iets krampachtigs. Loslaten is het devies. Kijk om u heen, amuseer u en verbreed uw gezichtsveld. Geld: Er valt nog veel te ontdekken. Maak een lijst met activiteiten die u graag wilt doen en waarvan u denkt dat ze geld opleveren. Werk de punten één voor één af. Gezondheid: Mars heerst in uw teken. Dat geeft onrust en kans op ongemak. Het kan uw humeur beïnvloeden. Laat u niet opjutten.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U hebt uw zaakjes op orde en maakt zich niet druk over futiliteiten. U kunt zelfs uitbundig uit uw dak gaan. Dat kan op een avond in een café zijn of tijdens een etentje. Geld: De zon in uw geldhuis wijst op een kans met online activiteiten en in technologie. Als u op internet gaat zaaien kunt u nog voor het eind van het jaar oogsten. Gezondheid: Zorgen zijn voor morgen. Plezier is het medicijn, als u er daarbij wel voor zorgt dat uw nachtrust er niet onder lijdt.

SCHORPIOEN
Liefde:
Romantiek vindt u in een spirituele omgeving. Dat kan een lezing zijn of een inspirerende bijeenkomst. Daar treft u gelijkgestemden en kan de vonk overslaan. Geld: U kunt een slag slaan als u de leiding neemt en anderen de weg wijst. Overtuig ze met argumenten van uw gelijk. Gezondheid: U wenst harmonie. Met een vriendelijke benadering gaat dat lukken. Uw gevoel van eigenwaarde bewijst u goede diensten.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Soms hebt u de neiging tot zelfoverschatting. Weinigen nemen u dat kwalijk omdat u graaggezien bent. Het kan risicovol zijn als u overdrijft. Neem uzelf eerst de maat. Geld: Bepaal uw financiële grenzen. Als u die overschrijdt komt u in de gevarenzone. Daar wilt u liever niet zijn. Binnenkort kunt u de vruchten van uw inspanningen plukken. Gezondheid: In de komende feestmaand gaan Boogschutters zich maar al te graag te buiten aan consumpties. Nu grenzen stellen helpt om excessen te voorkomen, maar daar is wel enige wilskracht voor nodig

STEENBOK
Liefde: Neem uzelf wat minder serieus. De plooien in uw liefdesleven worden vanzelf gladgestreken. U bent immers aantrekkelijk genoeg. Geld: Neem het heft in handen als iets u niet bevalt en u zult merken dat anderen u volgen. Laat mensen u helpen en u krijgt de wind in de rug. Gezondheid: Er is geen reden om u ongerust te maken over uw conditie. Overpeinzingen tijdens een wandeling zorgen ervoor dat u weer in uw gewone doen komt.

WATERMAN
Liefde:
Uw praktische benadering van de liefde hoeft geen belemmering te zijn voor de intensiteit. U wordt aangetrokken door mensen met status. Geld: Vertrouw erop dat het met uw financiële toestand goedkomt. Er komt een meevaller aan. Dat brengt u in een prima stemming. Gezondheid: U bent een levensgenieter. Oefening in zelfdiscipline is goed, maar u bent niet echt in de stemming om u daar iets van aan te trekken.

VISSEN
Liefde:
Doorbreek de sleur en bedenk iets wat u nog niet eerder deed; een cursus, zingen in een koor of ergens binnenstappen waar u nog nooit bent geweest. Geld: Er gaan deuren voor u open die nieuwe kansen bieden. Dan kunt u niet achteroverleunen. Let op de belangrijke punten en laat de rest liggen. Gezondheid: U bent in staat uw werklust te overdrijven en overuren te maken, waardoor u uw gezondheid en weerstand tegen een virus ondermijnt.

RAM
Liefde:
U moet water bij de wijn doen. Dat is niet uw sterkste eigenschap. Toch is het beter om een compromis te sluiten en toe te geven. Geld: Schakel uw eigen wil uit over een aankoop en open uw ogen voor de argumenten van de ander. Dat levert meer op dan doordrammen. Gezondheid: Uw levensstijl kan een probleem zijn. Laat kwaaltjes niet onopgemerkt en zorg voor een goede balans tussen werk en privé. Een en ander mag een tandje lager.

STIER
Liefde:
U hebt een magnetische aantrekkingskracht. U trekt ook mensen aan die uw aandacht niet waard zijn. Sommige vriendschappen moet u een tijdje bevriezen. Geld: Er ligt een pot met goud aan de horizon. Nu alleen nog de weg daar naartoe vinden. Gelukkig ligt de routekaart binnen handbereik. Gezondheid: U moet er wel wat voor doen. Op succes moet u niet wachten; u moet het grijpen. Let wel op uw bloeddruk. Het kan opwindend worden.