horoscoop

Horoscoop 20 t/m 26 januari 2021

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Uw geliefde stelt vertrouwelijke vragen en u weet niet wat u moet antwoorden. Ga er voorzichtig mee om, want u kunt verstrikt raken in uw slimheid. Geld: Geld speelt deze week geen belangrijke rol. Neem geen beslissingen, want die kunnen wel even wachten. Maak notities die u later van pas komen. Gezondheid: U krijgt stevige botten door er extra druk op uit te oefenen met traplopen, hardlopen of touwtjespringen. Dat bevordert ook de doorbloeding.

KREEFT
Liefde: Angst verdwijnt als uw vertrouwen groeit. Zorg er voor dat uw zelfverzekerdheid niet ten koste gaat van uw relatie. Zie de feiten onder ogen en laat u niet verleiden tot het nemen van een vluchtroute. Geld: Ook al hebt u de wind in de zeilen, op achteloosheid rust geen zegen. Een tijdelijke financiële complicatie zal verdwijnen als u standvastig blijft. Gezondheid: Problemen met de stoelgang lost u op door extra lijnzaad te nemen. Dat ondersteunt de darmwerking.

LEEUW
Liefde: Uw partner kan iets verkeerd begrijpen, waardoor u in een web van intriges belandt. De toestand wordt nog ingewikkelder als u zich het probleem niet tijdig realiseert. Geld: Geld verdienen is een langetermijnproces, dus haast u niet. Maak een verstandig investeringsplan. Gezondheid: Als uw zicht ietwat vermindert is het eten van eieren goed, want die bevatten de voedingsstof luteïne, die uw ogen tot op hoge leeftijd beschermt.

MAAGD
Liefde: Het wordt ’n uitdaging om te constateren waar de werkelijkheid eindigt en de illusie begint. Trek geen snelle conclusies, anders kunt u iemand verliezen die u na aan het hart ligt. Geld: Er komen leuke mogelijkheden als u uw plezier in het werk behoudt en geniet van de resultaten. Achterover leunen is nu geen optie. Gezondheid: Psychische kwalen vinden vaak hun oorsprong in zelfgerichtheid. Vergeet uzelf een tijdje en laat alles even op z’n beloop.

WEEGSCHAAL
Liefde: Onthou dat de schoonheid die u aan de buitenkant ziet, in feite een reflectie is van wat u in uw eigen hart ervaart. Dat kan u op het verkeerde been zetten. Geld: Familie en vrienden steunen u als u bijvoorbeeld met online-activiteiten wilt beginnen. Overtuig ze met een goed plan. Gezondheid: De melancholieke maan beïnvloedt uw stemmingen. Dat komt doordat er in uw hoofd moet worden opgeruimd. Laat uw gedachten de vrije loop en neem wat u nodig hebt.

SCHORPIOEN
Liefde: Uw geliefde is gevoeliger dan ooit, dus wees voorzichtig met wat u er uit flapt en let op intonatie en lichaamstaal. Tederheid is de beste aanpak. Geld: Wat uw vooruitgang blokkeerde begint op te lossen. Hou vast aan uw visie, want zo blijft u op de juiste route, ook al wilt u sneller dan u kunt. Gezondheid: U voelt waarschijnlijk opluchting nu de zware lading van een probleem lichter lijkt te worden door de tanende invloed van Saturnus.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Leg niet de nadruk op een menings­verschil. Laat de kosmos het werk voor u doen, want krampachtigheid werkt niet. Geld: Een paar belangrijke puzzelstukjes vallen op hun plaats, maar u hebt nog geen beeld van het grotere geheel. Hou vol, dan vindt u het wel. Gezondheid: Met uw welzijn gaat het beter, ook al bent u nog steeds niet in staat om iets wat een beduidend verschil in uw leven kan maken een kans te geven.

STEENBOK
Liefde:
Het kan opwindend zijn om u te wentelen in een onbereikbare droomwens, maar het kost moeite om de knop om te draaien. Nuchterheid zal u behoeden voor teleurstelling. Geld: U hebt de macht en de middelen om te bereiken wat u wilt als u de noodzakelijke veranderingen aanbrengt die uw welvaart zullen vergroten. Gezondheid: Uw zenuwen zijn niet van elastiek. Vermijd daarom zoveel mogelijk situaties die u van uw stuk kunnen brengen, of ga er luchtig mee om.

WATERMAN
Liefde: U weet best dat u uw gemoedstoestand kunt veranderen als u uzelf daartoe dwingt. Dat is beter voor de sfeer binnen uw relatie. De hakken in het zand zetten leidt niet tot de harmonie die jullie wensen. Geld: Uw gevoel van eigenwaarde is optimaal en het nastreven van eigenbelang is goed. De nieuwe en volle maan geeft de energie om door te stoten naar mooie successen en dat is nog maar het begin. Gezondheid: Als u voortdurend ingaat op de behoeftes van anderen zorgt dat voor vermoeidheid. Stel grenzen aan uw behulp­zaamheid. Laat u niet opjagen.

VISSEN
Liefde: Kleine irritaties kunnen een overdreven reactie uitlokken. Laat u niet provoceren; negeer het om de lieve vrede te bewaren. Geld: U hoeft niet op jacht naar inkomsten. Uw charmante verschijning is een factor bij uw welvaart. Uw financiële intuïtie is uitstekend en geldzorgen verdwijnen. Gezondheid: U hebt een punt bereikt waarop een balans ontstaat tussen uw ambitie en uw spirituele levenspad. Deze wegen komen nu samen met een duurzaam effect.

RAM
Liefde: Roekeloosheid is u niet vreemd. Het kan u niet schelen of u uw impulsen in bedwang kunt houden. U wilt zich niet bezighouden met de gevolgen. Geld: Anderen kunnen u onvolwassen gedrag verwijten omdat u doordraaft, maar uw acties hebben toch een positief effect, als u ze stap voor stap uitvoert. Gezondheid: Uw maag kan opspelen. Eet dan even helemaal niets maar drink water of thee en neem daarna een lichte maaltijd.

STIER
Liefde: U kunt wegdrijven in een dagdroom over de liefde. Om misverstanden te voorkomen moet u zeker weten dat u de boodschap begrijpt. Geld: U legt een advies naast u neer omdat u uw eigen koers wil volgen. Toch kunt u dat commentaar goed gebruiken als u er voldoende aandacht aan besteedt. Gezondheid: Een beetje stress is niet erg. Daardoor kunt u boven uzelf uitstijgen en alert reageren op een situatie. Blijf scherp.