Horoscoop 2 t/m 8 oktober

Wat zeggen de sterren deze week

 

Liefde: Voor iemand die altijd aardig gevonden wil worden, is het niet gemakkelijk ’nee’ te zeggen. Toch doen. Dit is een periode om zoveel mogelijk aspecten in uw leven met elkaar in overeenstemming te brengen. Wie daar niet inpast, valt af.

Geld: U hebt er niet zoveel zin in, maar hard werken is nu het devies. U kent de juiste mensen, dus ga recht op uw doel af en weet u gesteund door anderen. Wie het niet met u eens is, laat u los.

Gezondheid: Een verkoudheid of infectie ligt op de loer. Slaat die toe, dan kalmpjes uitzieken, maar als u de nodige maatregelen neemt (supplementen bijvoorbeeld) kunt u ongemak verhinderen.
 

 

Liefde: Uw liefdesleven bevindt zich in een heftige fase. Uw armen, schouders en buik zijn gevoelig en als die worden aangeraakt, dan zal de opwinding stijgen. Het kan uw relatie verdiepen.

Geld: U ondervindt enige tegenwerking. Omzeil de weerstand door leuke dingen te doen. Zet de zorgen opzij, want met tobben lost u niets op. Wel met aangename afleiding.

Gezondheid: Dit zijn weken om verkeerde gewoonten af te zweren en nieuwe aan te nemen. Vernieuw om met oude patronen te breken. Geestelijk en lichamelijk staan u intense weken te wachten.
 

 

 

Liefde: In de liefde is geen houvast. Dit zijn van die dagen waarin u heel gevoelig bent voor een onenightstand. Dat kan heel spannend zijn, maar neem wel uw verantwoordelijkheid.

Geld: Het zit even niet mee. De enige manier om met de problemen om te gaan, is ze resoluut aan te pakken en ermee af te rekenen. Als u dat lukt, zal dat een grote opluchting zijn.

Gezondheid: De komende weken zijn nogal rommelig, dus probeer zoveel mogelijk een vaste koers te varen in uw fitnesspatroon, want dat geeft ten minste nog enig houvast.
 

 

 

Liefde: Uw partner waardeert u om uw vasthoudendheid en uw geduld, maar er zijn mensen in uw omgeving die wat meer enthousiasme van u verwachten. Het kost u moeite uw reserves te laten varen.

Geld: Een beetje oefening in wat meer impulsiviteit kan tot verrassende ontmoetingen en resultaten leiden. Daar heb u wel wat lef voor nodig, want u trekt u het liefst terug in uw veilige bastion en vermijdt risico’s.

Gezondheid: U hebt zich de laatste tijd bijzonder ingespannen, waardoor uw energieniveau laag is. Vermoeidheid is een signaal dat u meer rust moet nemen.
 

 

Liefde: In de liefde kan het stormen en dat lijkt dynamisch, maar het kan ook duiden op verwarring. Blijf positief, overdrijf niets en geniet zoveel mogelijk van wat u wèl samen hebt.

Geld: U bent bezig met een creatief product, maar verwacht geen snelle resultaten. Laat het op z’n beloop en zie wat ervan komt. Geef weinig geld uit, want financieel loopt het nog steeds niet lekker.

Gezondheid: U kunt soms erg fanatiek tekeer gaan met sporten, maar als u gaat forceren, maakt u ernstige en misschien onherstelbare brokken. Luister naar uw lijf.
 

 

Liefde: Het komt in de liefde op u af als een orkaan, maar als u kalm blijft en u niet gek laat maken, komt u als overwinnaar uit de bus. Niet zoveel rozengeur en maneschijn, wel veel leermomenten.

Geld: Schakel professionele hulp in als de administratie u boven het hoofd groeit. U bespaart daarmee ergernis en latere kosten.

Gezondheid: Uw gezondheid heeft nu voorrang. Neem rust en ontspan. Dat kan moeite kosten, want uw emotionele evenwicht is ver te zoeken. Train in relaxen en loslaten, daar heeft u later veel plezier van.
 

 

 

Liefde: In de liefde loopt het even niet op rolletjes. Leg niet meteen de schuld bij uw geliefde, maar besef wat uw eigen aandeel is en denk na over wat u kunt doen om de sfeer te verbeteren.

Geld: Als u geldzorgen hebt, hoeft u zich niet te laten opjutten, maar denk rustig na. Neem de tijd om alles op een rijtje te zetten. Nu is de tijd om te visualiseren wat u werkelijk wilt met uw carrière.

Gezondheid: De muizenissen in uw hoofd raakt u kwijt door alleen te wandelen, te joggen of te fietsen. Neem er voldoende tijd voor, dat zal opluchten. 
 

 

 

Liefde: Op het gebied van de liefde wil het nog niet vlotten. Maar als u geduld hebt en afwacht, zullen zich in de nabije toekomst nieuwe kansen aandienen. Bereid u voor op een romance, want die hangt in de lucht.

Geld: Investeer deze week vooral in uzelf. Dat kan ook wat betreft uw algemene ontwikkeling. Uw geest is scherp, dus lees de boeken die u altijd al wilde lezen of begin aan een cursus.

Gezondheid: Uw stembanden kunnen een zwakke plek zijn, dus warm aankleden als het buiten guur wordt.
 

 

Liefde: U hebt een onweerstaanbare uitwerking op de andere sekse. U bent elegant, smaakvol gekleed en helemaal van deze wereld. Wat meer harmonie in de liefde komt vanzelf als u er de tijd voor neemt.

Geld: Financieel gaat het u voor de wind als u zich deze week oriënteert op nieuwe mogelijkheden om uw budget bij te spijkeren en de moeite neemt eraan te beginnen.

Gezondheid: U hebt er zin in. U blaakt van energie en zelfvertrouwen en dat straalt u uit. Deel die veerkracht met uw geliefde en trek er samen op uit de spieren flink te stalen.
 

 

Liefde: In de liefde bent u een magneet. Het kost u zelfs moeite potentiële minnaars van het lijf te houden. Niet te rigoureus wegduwen, want er kan een serieuze kandidaat tussen zitten.

Geld: Als u nu doorzet en lef hebt, krijgt u wat uw hart begeert. Er zijn een paar voetangels en klemmen, dus niet doldriest voorwaarts, maar met beleid en open ogen. Wel zelf actie ondernemen; wachten heeft geen zin.

Gezondheid: In het fitnesscentrum blijkt dat u prima in uw vel zit. U hebt energie voor twee. Gebruik die om de gezondheidsrisico’s van de herfst te beperken.
 

 

Liefde: Er zijn soms strubbelingen, waardoor u zich meer op de buitenwereld richt. Dat is prima als het geen vlucht is uit de realiteit, want die verdient toewijding en aandacht.

Geld: Uw geduld wordt op de proef gesteld en niet alles loopt even soepel. Neem rustig de tijd om iets voor elkaar te krijgen. Werkt u aan een project dan bent u op de goede weg, maar verwacht geen wonderen.

Gezondheid: Uw innerlijke wereld vraagt om aandacht. Uw interesse in de onzichtbare wereld is groot. Dat kan een positieve wisselwerking hebben met uw lichamelijke conditie.
 

 

Liefde: Hebt u een relatie, dan lijkt het wel of jullie allebei op een andere planeet wonen. Trek geen snelle conclusies en neem geen overhaaste beslissingen. Wacht rustig af en forceer niets.

Geld: Niet alles is wat het lijkt, ook op uw werk. Wees daarom behoedzaam met collega’s en vooruitzichten die u worden voorgespiegeld.

Gezondheid: Er wordt van alle kanten aan u getrokken. Iedereen lijkt wat van u te willen. Oefen u daarom in de kunst van het onderscheiden. Concentreer u op wat belangrijk is en laat de rest maar schieten.