Horoscoop 2 t/m 8 april 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: U hebt een prima relatie met uw omgeving en dat biedt nieuwe liefdesperspectieven. U voelt ze goed aan en hoeft geen concessies te doen. Denk ook aan contacten die u lang niet meer hebt gesproken. Stuur ze een kaart om te laten weten dat u nog aan ze denkt.

Geld: Ga op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om uw netwerk zoveel mogelijk uit te breiden. Dat werpt op korte termijn al vruchten af. U hebt dat ook nodig om vooruit te komen.

Gezondheid: Deze week leent zich uitstekend voor het verdiepen van uw spirituele wereld. Dat kan tijdens hardlopen of wandelen in de natuur en geeft u inzicht en nieuwe energie.

 

Liefde: Uw gevoelsleven is wisselvallig en thuis kan dat onrust en misschien een drama veroorzaken. De liefdesplaneet Pluto speelt u parten. Zelfbeheersing is nodig om emotionele brandjes te blussen.

Geld: Maak alvast plannen hoe u uw financiële positie kunt verbeteren. U bent creatief genoeg om iets te bedenken. U houdt van luxe, maar u kunt ook tevreden zijn met iets eenvoudigs.

Gezondheid: Ga eens over de grens kijken wat daar aan sfeer op te snuiven is. Er even tussenuit om op te kikkeren. Als u daarbij uw spieren flink aanspreekt, komt u weer fris retour.

 

Liefde: U hebt extra behoefte aan romantiek. Ga niet zitten wachten tot het u overkomt (ook al is die kans best groot), maar neem zelf het initiatief. Laat geen uitnodiging voor een borrel lopen en toon uw vriendelijkste glimlach.

Geld: Op uw werk bent u een tornado. Verdeel uw dynamiek wat meer over werk en thuis, want ook daar wordt uw energieke aanpak zeer gewaardeerd.

Gezondheid: U bevindt zich in een eclipsperiode. Dat maant tot een rustig tempo om ervoor te zorgen dat u zich niet overwerkt en daardoor minder goed slaapt. Stel sommige activiteiten uit.

 

Liefde: De liefde is teder en romantisch. Later deze maand wordt dat zelfs nog beter. Dat is geen aanleiding er vaart achter te zetten, want daarmee verstoort u de sfeer. Laat het gewoon gebeuren.

Geld: Deze week leent zich uitstekend voor uw administratie. Als u daar de tijd voor neemt, is dat ook weer geregeld. Dan weet u hoe u ervoor staat en wat u kunt besteden. Op grond van de cijfers kun u een prognose maken.

Gezondheid: Een weekendje weg kan inspirerend werken. Samen sporten of in de buitenlucht van de lente genieten, geeft u een goed en gezond gevoel. 

 

Liefde: De volgende week bent u weer de oude en kunt u herstellen wat in intieme kring eventueel is misgegaan. Houd nu uw masker op, want het gaat niet iedereen aan wat er in u aan de hand is.

Geld: Bedenk iets waar u geld mee kunt verdienen en verzamel de mensen en de informatie die u daarbij van dienst kunnen zijn.

Gezondheid: Dit is de periode waarin u tot bezinning komt. U bent openhartig, maar nu keert u naar binnen. Zolang u niet gaat mokken, is dat een zinnige bezigheid. Zo kunt u uw familierelaties onder de loep nemen en nagaan of daar iets aan schort. 

 

Liefde: U verlangt naar orde en netheid en wilt rommel opruimen, ook in uw emotionele leven. Dat vrijwel iedereen u graag ziet, kunt u niet voor kennisgeving aannemen. U staat open voor nieuwe contacten, want diep in uw hart hebt u daar behoefte aan.

Geld: Er dreigen perikelen met geld. Daar valt nog wel wat aan te doen. Het zal uw imago ten goede komen als u orde op zaken stelt. U krijgt een tip die u verder helpt.

Gezondheid: Als u uw extraverte capaciteiten traint en niet zo wantrouwend handelt, geeft u mensen het voordeel van de twijfel. Dat geeft mentale rust.

 

Liefde: U hebt een originele geest, dus bedenk iets waarmee u uw geliefde, familie of vrienden kunt verrassen. Op internet vindt u vast wel een paar ideetjes die u op weg kunnen helpen.

Geld: Uw financiële planeet staat gunstig, maar er kunnen zich vertragingen of vergissingen voordoen. Let goed op uw afschriften, blijf alert en pas op uw portemonnee.

Gezondheid: Met uw interesse in vreemde culturen kunt u in de bibliotheek of de boekhandel terecht, want u hebt voldoende tijd om lekker te lezen en uw kennis bij te spijkeren. En wie weet wie u daar tegenkomt!

 

Liefde: Deze week kan de somberheid toeslaan, dus zoek het licht op. Uw emoties dwarrelen als opgejaagde bladeren door uw gemoed. De beste remedie is naar plekken te gaan waar u vrolijkheid tegenkomt. Een gezellig café bijvoorbeeld.

Geld: Koop iets leuks voor uzelf als u boodschappen doet, dan hoeft u niet te wachten op de vrijgevigheid van anderen. Een plotselinge meevaller geeft u gelukkig die ruimte.

Gezondheid: Het is een tumultueuze tijd. Daarom is het goed het rustig aan te doen en geen risico’s te nemen. In het verkeer is het ook oppassen geblazen.

 

Liefde: Ruim de hobbels in uw liefdesleven op door niet eigengereid door te drammen, maar door toegeeflijk te zijn. Als iemand een oogje op u heeft, blijf dan kritisch en behoud de controle.

Geld: Van luiheid kan nu geen sprake zijn, want dan mist u kansen die voor het oprapen liggen als u eropuit trekt. Uw partner zal in geldzaken de nodige veranderingen moeten aanbrengen.

Gezondheid: Het wordt een drukke week met allerlei afspraken. Als u dat wilt combineren met uw behoefte lekker thuis te zitten en van de sfeer te genieten, moet u keuzes maken. 

 

Liefde: De serieuze Steenbok heeft er zin in eens uit de band te springen. Wat let u? U hebt daar niet zo’n geweldige aanleg voor, maar al doende leert men. Dus grijp uw kansen.

Geld: U verkeert het liefst met gelijkgestemde mensen, maar door u in kringen te begeven waar u normaal niet komt, kunt u opmerkelijke ontmoetingen verwachten met interessante vooruitzichten.

Gezondheid: Houd uw stemmingen in het gareel en laat u niet door de blues gijzelen. Het is een feestelijke maand als u zelf de slingers ophangt. Geef daar zo uitbundig mogelijk invulling aan.

 

Liefde: De liefde wordt op de proef gesteld omdat u uw rusteloosheid niet in bedwang hebt. Drijf een discussie daarom liever niet op de spits.

Geld: U hebt de neiging van alles en nog wat aan te pakken, maar wat heeft u dat opgeleverd? Focussen en concentreren biedt meer uitzicht op een positief resultaat. Trek lering uit wat verkeerd is gegaan en breng structuur aan.

Gezondheid: U kunt verontrustende dromen verwachten, maar daar hoeft u geen betekenis aan te hechten. Het kan wel uw slaapritme beïnvloeden, dus liever geen internet vlak voor u naar bed gaat.

 

Liefde: U hebt het gevoel dat u de regie in de liefde enigszins kwijt bent. Het is alsof u in een wolk papiersnippers wandelt en niet weet hoe u daar een geheel van kunt maken. Begin met het grijpen van de eerste snipper. En dan de volgende.

Geld: U kunt orde scheppen door te beginnen met op te ruimen en te organiseren. Daarmee heft u niet meteen de chaos op, maar er daagt licht aan de horizon.

Gezondheid: Uiteindelijk heb u meer inzicht en dat zorgt voor opluchting en een beter slaappatroon. Let ook op de juiste voeding en laat dat wijntje eens staan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen