horoscoop

Horoscoop 2 t/m 8 september 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: De liefde is gecompliceerd door de invloed van Mars. Beschouw het als een test. Zo komt u erachter of de houdbaarheidsdatum van een relatie is verstreken. Geld: U hebt zoveel te doen dat u al moe bent voordat u begint. Het is moeilijk een ritme te vinden, maar u staat versteld van alles wat lukt. Gezondheid: Het is belangrijk dat u voldoende rust neemt om hoofd en hart met elkaar in overeenstemming te brengen. De natuur helpt u een handje.

KREEFT
Liefde: Uw gevoelens zijn gecompliceerd. U bent terughoudend om ze te delen uit angst dat u daarmee drama veroorzaakt. Toch doen. Dat is beter dan u in stilte te hullen. Geld: Uw agenda is aardig gestroomlijnd omdat u soepel doorstoomt dankzij uw energieke aanpak. U krijgt steun uit onverwachte hoek en vindt de kansen dicht bij huis. Gezondheid: Uw spiertonus is belangrijk dus meer bewegen is een voorwaarde voor uw welzijn. Voorkom stramheid.

LEEUW
Liefde: Uw verlangen neuriet een ongewoon liedje en u neuriet mee, maar een stemmetje wil dat u binnen veilige marges blijft. Erken uw kwetsbaarheid en ga fluitend verder. Geld: U krijgt te maken met een interessant dilemma. U bent overgevoelig maar ook bevlogen, met originele ideeën en onconventionele plannen. Gezondheid: Maak u niet druk als het niet zo wil vlotten met gewichts-afname. Dat werkt tegen u. Gewoon doorgaan op de ingeslagen weg.

MAAGD
Liefde: U kunt nogal impulsief reageren door uw mening te geven zonder daarbij de gevolgen te overzien. Denk eerst na voordat u kritiek geeft. Tel eerst even tot tien. Geld: U ontvangt nieuwe informatie die u goed kunt gebruiken bij uw werkzaamheden, ook al denkt u dat het er niets mee te maken heeft. Zorg ervoor dat u beslissingen neemt op een methodische manier. Gezondheid: Lichamelijk ongemak heeft soms te maken met het menselijk brein. Denk positief en temper zorgelijke gedachten want die zetten u op dat spoor naar lastige kwaaltjes.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als u een flexibele houding aanneemt, zult u merken dat de mogelijkheden om samen leuke dingen te doen vanzelf opduiken en wel op een manier die u niet zou verwachten. Geld: U hebt genoeg te doen, maar iets dwingt u tot uitstelgedrag. Het kan zijn dat sociale verplichtingen u belemmeren om te doen waar u zin in hebt. Bepaal uw eigen tempo. Gezondheid: Neem het leven met een korreltje zout en u merkt dat veel vanzelf gaat. Loslaten kunt u oefenen.

SCHORPIOEN
Liefde: Diverse planeten bewegen zich door de watertekens waardoor u gevoeliger bent dan anders. Toch wordt u daardoor geprikkeld om twijfel aan uzelf te overwinnen. Geld: Sluit geen compromissen. U bevindt zich in een succesvolle periode als u de voorwaarden voor uw eigen geluk niet door anderen laat bepalen. Gezondheid: Werken aan uw zelfbeeld is de moeite waard. Sommige zaken vergen meer tijd dan u wilt. Met een positieve houding gaat het sneller.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Mensen met status en prestige zijn aantrekkelijk voor u en de kans op romantiek in die kringen is groot, maar laat u niet verblinden door uiterlijk. Geld: U beklimt de toppen van uw kunnen. Pas op dat u niet te veel hooi op uw vork neemt waardoor u kansen, die voor uw neus liggen, verprutst. Gezondheid: Het is gezonder als u een optimistisch uitzicht koestert en dat combineert met een concreet plan. Breng uw doelen in evenwicht met uw gezonde verstand.

STEENBOK
Liefde:
Blijf uit de buurt van mensen die u overstuur kunnen maken. Raakt u met hen in gesprek, verander van onderwerp. Geld: U voelt dat er verandering in de lucht hangt maar wilt er niet aan toegeven. Durf uw nek uit te steken en overwin tegenzin om er het beste van te maken. Gezondheid: Gebeurtenissen uit het verleden kunnen stress opleveren. De huidige omstandigheden dwingen u afstand te nemen in het belang van uw eigen gemoedsrust.

WATERMAN
Liefde: U bent een graag geziene figuur in diverse kringen. Als u daar te veel aan toegeeft zult u een hoge prijs moeten betalen. Het is nu eenmaal niet mogelijk iedereen een plezier te doen. Geld: Verwaarloos uw verplichtingen niet. Beperk uw activiteiten om uw energie beter verdelen over de taken die uw aandacht verdienen. Gezondheid: Een lichte neiging tot verslaving (u weet wel waaraan) is niet ongezond als u sterk genoeg bent om er paal en perk aan te stellen.

VISSEN
Liefde: U staat voor de uitdaging uw eigen belangen in overeenstemming te brengen met die van uw geliefde en tegenstellingen te overwinnen. Geld: U hebt het gevoel dat u blijft denken in cirkels. Dat gaat in de richting van een obsessie maar het kan ook zijn dat u vitale informatie mist over een bepaald project. Gezondheid: Laat niets u beletten om uw innerlijke lichtbron te laten schijnen. Niet te veel prakkiseren, maar vertrouwen dat het goed komt. Dat geeft rust.

RAM
Liefde: Het kan een opwindende week worden want de storm in uw leven houdt aan. Die wind waait alle muizenissen uit uw hoofd, waardoor u een helder beeld krijgt. Geld: Dit is een week om doelstellingen op de lange termijn in de grondverf te zetten. U beleeft er plezier aan en het levert straks meer op dan verwacht. Gezondheid: Langetermijndoelen kunnen u helpen om in het reine te komen met complexe emoties, vooral als uw visie verkleint en geen haast maakt.

STIER
Liefde: U kunt uw diepste gevoelens ventileren op een ridderlijke manier. Meestal kost het u moeite uw emoties onder woorden te brengen. Dat lukt nu een stuk gemakkelijker. Geld: Genieten en geld verdienen is deze week een gelukkige combinatie dankzij de contacten die u in de vakantie legt. Gezondheid: Geef gul toe aan die neiging om uw hart te openen, want die openhartigheid zet een positieve toon waar u de komende tijd veel plezier van hebt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen