×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 2 t/m 8 oktober 2019

Horoscoop 2 t/m 8 oktober 2019
7.10.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Investeer in uw liefdesleven. Op uw werk kan er ook een vonk overspringen. Voor uw stemming kan dat gevolgen hebben die u niet meer kunt sturen. Geld: Check alle overeenkomsten of papieren zorgvuldig. Een misverstand kan gedoe veroorzaken. Kortom, blijf in zaken bij de les. Gezondheid: Recreatie is nu een voorwaarde om helder te blijven denken en uw lichaam te verwennen. Doe iets wat u graag wilde doen. Geniet er met volle teugen van.

KREEFT
Liefde: U ontmoet mensen die met u op één lijn zitten. Daar kan iets moois uit voortvloeien als u daar gebruik van wilt maken. Spontaan reageren is het beste. Geld: Niet schrikken van een hobbel in het financiële traject. Als u risico’s uit de weg gaat, zal blijken dat het allemaal wel goedkomt. Gokken is nu te gevaarlijk. Gezondheid: U wilt uw psychische talenten ontwikkelen. Misschien hebt u genezende kwaliteiten of bent u in de ban van spirituele therapieën.

LEEUW
Liefde:
U buitelt door liefdesland. Kijk uit voor een affaire die uit onverwachte hoek opduikt. Die kan uitlopen op een obsessie. Geld: Uw geldhuis is nog steeds sterk waardoor promotie, loonsverhoging of een leuke meevaller tot de mogelijkheden behoort. Of een blijmakende brief van de overheid… Gezondheid: Geboorte, seks en vernieuwing zijn de begrippen waar u mee te maken krijgt. U benadert het op een wat mystieke manier en dat is voor u bijzonder.

MAAGD
Liefde:
Aandacht werpt een nieuw licht op verbondenheid en overwint hindernissen. Dat kan als u gas terugneemt en geniet van de rust en de ruimte die u dat geeft. Geld: U hoeft niet naar geld te zoeken, want het is naar u op zoek. Voorspoed staat met een hoofdletter in de sterren geschreven. Grijp een kans aan. Gezondheid: U kunt niet blijven doorhollen. Relax en ontdek het plezier dat geduld u brengt.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U kunt meer in de liefde bereiken dan u denkt. Open de luikjes in uw hart. Dat lukt als u de tijd neemt om naar binnen te kijken en u onafhankelijk opstelt. Wat anderen vinden is dan niet meer belangrijk. Geld: U krijgt vanzelf de route aangereikt die u moet volgen om daar te komen waar u wilt zijn. Beperk activiteiten die onnodig zijn en waar u geen zin in hebt. U gaat een welvarende tijd tegemoet. Gezondheid: De spanningen zijn grotendeels geweken, wat ruimte schept voor herstel van het zenuwstelsel. Hou die luchtige houding voorlopig maar vast.

SCHORPIOEN
Liefde:
Emoties kunnen hoog oplopen. Bij een plotselinge verliefdheid loopt u uzelf compleet voorbij en zet u de ander op een voetstuk. Tegen zulke aanvallen is geen remedie. Geld: U hebt de macht uw financiële situatie te veranderen, maar u hebt er ook de kracht voor nodig. Als u die vindt, kunt u een goudader aanboren. Gezondheid: Jaloezie beneemt u het zicht op de werkelijkheid. Hou het roer recht in deze emotionele stormen en blijf er nuchter onder.

BOOGSCHUTTER
Liefde: 
In het openbaar bent u opgewekt, maar thuis voelt u zich wankel en gevoelig. Er kan een traantje worden geplengd, wat uw partner ontroert. Geld: Uw ijver wordt gewaardeerd. Als u die volhoudt zullen uw superieuren er van opkijken en u belonen. U ontvangt voldoende steun om uw doel te bereiken. Gezondheid: U kunt uw reputatie als feestbeest en uw teerhartigheid met elkaar in balans brengen als u daarover nadenkt en er uw best voor doet.

STEENBOK
Liefde: U wilt uw gevoelens niet alleen voor uzelf houden. Men waardeert uw openheid en het tonen van uw kwetsbare kant. Geld: Laat u niet afleiden door pietluttigheden. Focus op uw eigenbelang en het gaat u voor de wind. Mocht u een investering nodig hebben dan is die in aantocht. Gezondheid: U hoeft zich niet altijd achter een pantser te verschuilen. Dat kan een grote opluchting zijn die uw gemoedsrust nogal bevordert

WATERMAN
Liefde:
Er wordt een beroep gedaan op uw inlevingsvermogen. Uw geliefde kan een moeilijke tijd hebben. Hij of zij rekent op uw steun. Dat zal de intimiteit versterken. Geld: U wilt graag geld uitgeven maar u zit krap. Met de financiën moet u geduldig zijn. De zilvervloot vaart pas aan het eind van dit jaar binnen. Zuinig zijn is het devies! Gezondheid: Herinner uzelf aan uw voornemen om uw gewicht in de gaten te houden. Meer zelfdiscipline is geen overbodige luxe.

VISSEN
Liefde:
Sociale contacten sprankelen, dus volop kansen op een ontmoeting die u op welk gebied dan ook inspireert. Thuisblijven is geen optie. Geld: U surft op een energieke golf die u in staat stelt om werk te maken van uw dromen. Dat vereist wel wat steun van anderen, maar uw enthousiasme is genoeg om ze over de streep te trekken. Gezondheid: Uw wil om fit te blijven is een kwestie van volhouden en niet verslappen, want anders verdwijnt het weer snel.

RAM
Liefde:
De herfstbladeren gaan vallen, maar de rozentuin in uw hart bloeit door. Een mooie tijd voor feestjes en romantische ontmoetingen. Flirten kan geen kwaad Geld: Waar u uw best voor hebt gedaan kan worden bereikt. Er is geld naar u onderweg en er komen nieuwe kansen aan. Gezondheid: Vier uw succes en neem het ervan, want er staat u nog veel te wachten. Deze opsteker zal uw welzijn bevorderen en zo maakt u indruk op uw omgeving.

STIER
Liefde:
Dingen kunnen anders lijken dan ze zijn. Daarom wordt dit een week met intrige en enig drama, vooral waar het vriendschap en romantiek betreft. Geld: Laat u niet meeslepen in een geldprobleem. Dat versterkt het vervelende effect. Iemand wil in het weekend iets met u delen. Dat bezorgt u kippenvel. Gezondheid: Een enerverende week. Uw zenuwen worden op de proef gesteld. Kalmte zal u redden. Regelmatig een lange wandeling maken helpt ook.