horoscoop

Horoscoop 2 t/m 8 oktober 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Investeer in uw liefdesleven. Op uw werk kan er ook een vonk overspringen. Voor uw stemming kan dat gevolgen hebben die u niet meer kunt sturen. Geld: Check alle overeenkomsten of papieren zorgvuldig. Een misverstand kan gedoe veroorzaken. Kortom, blijf in zaken bij de les. Gezondheid: Recreatie is nu een voorwaarde om helder te blijven denken en uw lichaam te verwennen. Doe iets wat u graag wilde doen. Geniet er met volle teugen van.

KREEFT
Liefde: U ontmoet mensen die met u op één lijn zitten. Daar kan iets moois uit voortvloeien als u daar gebruik van wilt maken. Spontaan reageren is het beste. Geld: Niet schrikken van een hobbel in het financiële traject. Als u risico’s uit de weg gaat, zal blijken dat het allemaal wel goedkomt. Gokken is nu te gevaarlijk. Gezondheid: U wilt uw psychische talenten ontwikkelen. Misschien hebt u genezende kwaliteiten of bent u in de ban van spirituele therapieën.

LEEUW
Liefde:
U buitelt door liefdesland. Kijk uit voor een affaire die uit onverwachte hoek opduikt. Die kan uitlopen op een obsessie. Geld: Uw geldhuis is nog steeds sterk waardoor promotie, loonsverhoging of een leuke meevaller tot de mogelijkheden behoort. Of een blijmakende brief van de overheid… Gezondheid: Geboorte, seks en vernieuwing zijn de begrippen waar u mee te maken krijgt. U benadert het op een wat mystieke manier en dat is voor u bijzonder.

MAAGD
Liefde:
Aandacht werpt een nieuw licht op verbondenheid en overwint hindernissen. Dat kan als u gas terugneemt en geniet van de rust en de ruimte die u dat geeft. Geld: U hoeft niet naar geld te zoeken, want het is naar u op zoek. Voorspoed staat met een hoofdletter in de sterren geschreven. Grijp een kans aan. Gezondheid: U kunt niet blijven doorhollen. Relax en ontdek het plezier dat geduld u brengt.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U kunt meer in de liefde bereiken dan u denkt. Open de luikjes in uw hart. Dat lukt als u de tijd neemt om naar binnen te kijken en u onafhankelijk opstelt. Wat anderen vinden is dan niet meer belangrijk. Geld: U krijgt vanzelf de route aangereikt die u moet volgen om daar te komen waar u wilt zijn. Beperk activiteiten die onnodig zijn en waar u geen zin in hebt. U gaat een welvarende tijd tegemoet. Gezondheid: De spanningen zijn grotendeels geweken, wat ruimte schept voor herstel van het zenuwstelsel. Hou die luchtige houding voorlopig maar vast.

SCHORPIOEN
Liefde:
Emoties kunnen hoog oplopen. Bij een plotselinge verliefdheid loopt u uzelf compleet voorbij en zet u de ander op een voetstuk. Tegen zulke aanvallen is geen remedie. Geld: U hebt de macht uw financiële situatie te veranderen, maar u hebt er ook de kracht voor nodig. Als u die vindt, kunt u een goudader aanboren. Gezondheid: Jaloezie beneemt u het zicht op de werkelijkheid. Hou het roer recht in deze emotionele stormen en blijf er nuchter onder.

BOOGSCHUTTER
Liefde: 
In het openbaar bent u opgewekt, maar thuis voelt u zich wankel en gevoelig. Er kan een traantje worden geplengd, wat uw partner ontroert. Geld: Uw ijver wordt gewaardeerd. Als u die volhoudt zullen uw superieuren er van opkijken en u belonen. U ontvangt voldoende steun om uw doel te bereiken. Gezondheid: U kunt uw reputatie als feestbeest en uw teerhartigheid met elkaar in balans brengen als u daarover nadenkt en er uw best voor doet.

STEENBOK
Liefde: U wilt uw gevoelens niet alleen voor uzelf houden. Men waardeert uw openheid en het tonen van uw kwetsbare kant. Geld: Laat u niet afleiden door pietluttigheden. Focus op uw eigenbelang en het gaat u voor de wind. Mocht u een investering nodig hebben dan is die in aantocht. Gezondheid: U hoeft zich niet altijd achter een pantser te verschuilen. Dat kan een grote opluchting zijn die uw gemoedsrust nogal bevordert

WATERMAN
Liefde:
Er wordt een beroep gedaan op uw inlevingsvermogen. Uw geliefde kan een moeilijke tijd hebben. Hij of zij rekent op uw steun. Dat zal de intimiteit versterken. Geld: U wilt graag geld uitgeven maar u zit krap. Met de financiën moet u geduldig zijn. De zilvervloot vaart pas aan het eind van dit jaar binnen. Zuinig zijn is het devies! Gezondheid: Herinner uzelf aan uw voornemen om uw gewicht in de gaten te houden. Meer zelfdiscipline is geen overbodige luxe.

VISSEN
Liefde:
Sociale contacten sprankelen, dus volop kansen op een ontmoeting die u op welk gebied dan ook inspireert. Thuisblijven is geen optie. Geld: U surft op een energieke golf die u in staat stelt om werk te maken van uw dromen. Dat vereist wel wat steun van anderen, maar uw enthousiasme is genoeg om ze over de streep te trekken. Gezondheid: Uw wil om fit te blijven is een kwestie van volhouden en niet verslappen, want anders verdwijnt het weer snel.

RAM
Liefde:
De herfstbladeren gaan vallen, maar de rozentuin in uw hart bloeit door. Een mooie tijd voor feestjes en romantische ontmoetingen. Flirten kan geen kwaad Geld: Waar u uw best voor hebt gedaan kan worden bereikt. Er is geld naar u onderweg en er komen nieuwe kansen aan. Gezondheid: Vier uw succes en neem het ervan, want er staat u nog veel te wachten. Deze opsteker zal uw welzijn bevorderen en zo maakt u indruk op uw omgeving.

STIER
Liefde:
Dingen kunnen anders lijken dan ze zijn. Daarom wordt dit een week met intrige en enig drama, vooral waar het vriendschap en romantiek betreft. Geld: Laat u niet meeslepen in een geldprobleem. Dat versterkt het vervelende effect. Iemand wil in het weekend iets met u delen. Dat bezorgt u kippenvel. Gezondheid: Een enerverende week. Uw zenuwen worden op de proef gesteld. Kalmte zal u redden. Regelmatig een lange wandeling maken helpt ook.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen