horoscoop

Horoscoop 2 t/m 8 december 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Pak een probleem op een luchthartige manier aan. Doe niet net alsof er niets aan de hand is. Uw geliefde waardeert het dat u niet om de hete brij heen draait. Geld: U bent meer bezig met de financiële beslommeringen van anderen dan die van uzelf. Vergeet niet tijdig orde op zaken te stellen. Gezondheid: U mag nog even zondigen met al dat lekkers in de etalages, maar bereid u alvast voor op een strenger regime na deze overdaad.

KREEFT
Liefde: intense gevoelens toedekken is geen slimme strategie. U hoeft geen muur op te trekken als bescherming tegen oude angsten. Begin een dialoog met uw onderbewustzijn. Geld: U dartelt gemakkelijk in kringen met mensen die in financieel opzicht iets voor u kunnen betekenen. Onthou hun namen en vraag visitekaartjes. Gezondheid: Doe gerust een dutje als u overdag vermoeid raakt, want daar knapt u meteen van op. Niet almaar doorbuffelen.

LEEUW
Liefde: De wind van de verandering blaast. Door onverwerkte gevoelens te uiten wordt u zich gewaar van tekortkomingen. Dingen accepteren zoals ze zich voordoen zet u op de rails. Geld: Wat u nu aanpakt of realiseert kan in goud veranderen, want vrijwel alle planeten steunen u. Maak nu de nodige meters. Houd dat vol tot de Kerst. Gezondheid: U geniet van het leven en van de feestperiode. Dat blijft niet zonder gevolgen, maar u weet ze wel in de hand te houden.

MAAGD
Liefde: Laat u niet weerhouden om frank en vrij te zeggen wat u bezighoudt. U ontvangt in ruil daarvoor de warmte die u graag wilt. Geld: Uw zelfbeeld krijgt een oppepper. Dat biedt u de kans om op een heldere manier uw geldwens uit te drukken. Dat brengt wel enige emotie met zich mee. Gezondheid: U bent stemmingsgevoelig, maar kunt uw eigen stemming sturen door bewust de zonzijde te kiezen en uzelf het genot te gunnen waar u behoefte aan heeft.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als iemand kritiek heeft op iets wat u hebt gedaan, wilt u in uw schulp kruipen. Niet doen. Bedenk dat woorden van anderen niet uw verantwoordelijkheid zijn. Geld: Doe tijdig de kerstinkopen en spreek met uzelf een budget af. Het voorkomt dat u na de feestmaand krap komt te zitten. Gezondheid: Concentreer u op de processen die zich in uw innerlijk voltrekken, ook al moet u daar anderen bij betrekken. U kunt trots op uzelf zijn. Laat dat blijken.

SCHORPIOEN
Liefde: Blijf vriendelijk en charmant en gebruik uw logica om uw relatie te onderzoeken. Als dat lukt dan stuurt u uw gevoelens op een aangename manier in een liefdevolle richting. Geld: U zit nog steeds op een tamelijk welvarende golf, maar dat wil niet zeggen dat u al uw geld moet laten rollen. Gezondheid: U bent prikkelbaar omdat u zich zorgen maakt over hoe u sommige dingen in de toekomst moet regelen. Dat anderen daar niet voor openstaan irriteert u.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U wilt groots en meeslepend leven en uzelf onderdompelen in romantiek in deze sociaal zo schrale tijd. Vriendschap is niet zo opwindend als een liefdesverhaal, maar nu wel zo belangrijk. Geld: Maak de balans op van wat u hebt bereikt en waar u tekortschoot. Daar kunt u uit opmaken hoe u alvast kunt plannen voor 2021. Neem de tijd om daarover na te denken. Gezondheid: De drukte van de feestmaand kan stress met zich meebrengen. Laat u niet gek maken en vermijd irritatie en ruzie, vooral met familie. Let op uw hart.

STEENBOK
Liefde:
Uw eerlijkheid zorgt er voor dat u de waardering krijgt die u verdient. Dat kan voor spirituele doorbraken zorgen als u daarvoor open staat. Geld: Iedereen lijkt iets van u te willen en u kunt zich daar niet aan onttrekken. U bent heus in staat om verplichtingen na te komen, al krijgt u niet alles voor elkaar. Gezondheid: U hebt de kracht om een fysieke omstandigheid die u niet bevalt te veranderen. Dat hoeft niet ten koste te gaan van lichamelijk plezier.

WATERMAN
Liefde: Wie een liefdesrelatie wil kan nu scoren, zowel online als bij groepsactiviteiten. Zorg voor een opgewekte decembersfeer, dat maakt het gemakkelijk. Geld: U neemt zoveel hooi op uw vork dat u niet meer weet waar u moet beginnen. Dat helpt u niet verder. Als u de huidige situatie praktisch benadert, komt u er wel uit. Gezondheid: Doe het kalmer aan of probeer uw fysieke inspanning eens op een andere manier te doen. De uitkomst kan u verbazen…

VISSEN
Liefde: Op het intieme vlak bent u bang om de touwtjes uit handen te geven. Krampachtige controle heeft een tegengesteld effect. Geld: Probeer een droom te herinneren, want daarin kan een interessant financieel advies verpakt zitten. U bent gul, maar geeft ook geld aan uzelf uit. Gezondheid: Ga niet tegen de stroom in. Dat kost veel energie. Drijf mee en u komt aan waar u wilt zijn, met behoud van uw gevoel voor humor.

RAM
Liefde: Met beide voeten in het diepe van de liefdesvijver springen is verleidelijk, maar een stem in uw hoofd herinnert u aan de prijs die u moet betalen als u het water niet eerst test. Geld: De stand van de sterren veroorzaakt een tweestrijd. Er is iets wat niet goed aanvoelt. Trek u terug voordat u impulsief op een aanbod ingaat. Gezondheid: Zorg goed voor uw spieren, vooral de spieren die uw ruggengraat betreffen, met dagelijkse oefeningen.

STIER
Liefde: Venus trakteert u op een plezierige ervaring. Helaas hebt u zoveel aan uw hoofd dat u intimiteit wilt ontwijken. Ook al bent u niet in een speelse bui, maak er toch iets leuks van. Geld: U hebt genoeg discipline om noodzakelijke werkzaamheden te voltooien in plaats van deze uit te stellen. Gezondheid: Uw spieren en gewrichten hebben het zwaarder te verduren. Verwen uw knieën en kuiten met af een toe een weldadige massage.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen