Horoscoop 19 t/m 25 maart 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: U merkt dat het in de liefde van een leien dakje gaat als u zich soepel en loyaal opstelt en niet bij voorbaat allerlei beren op de weg ziet. Neem tegenslag met een korreltje zout, bezie het leven vanaf de zonzijde.

Geld: Het heeft er alle schijn van dat gaat lukken wat u voor ogen staat. Dat is een compliment waard. Nu nog even een tandje hoger in de versnelling en voor de zomer kunt u al terugkijken op een interessant succes.

Gezondheid: Vissen kunnen sneller last krijgen van bloedarmoede dan anderen. Neem bij lusteloosheid wat versterkende middelen en extra ijzer (zit ook in spinazie).

 

Liefde: U bent wat wispelturig in de relatiesfeer. Achterhaal de oorzaak. Die kan best bij u liggen, omdat u kritisch bent en zich snel verveelt. Als u iemand die aandacht nodig heeft, verrast met een cadeautje, maakt u een vriend(in) voor het leven.

Geld: Kunt u er geen spurt uitpersen om iets te voltooien wat al te lang is blijven liggen? Maak er tijd voor en geniet van de voldoening die het u geeft.

Gezondheid: Zoek een uitlaatklep voor weggestopte woede en frustraties. Rennen, kickboksen, spinnen. Neem daarna de tijd om uit te rusten en goed voor uzelf te zorgen.

 

Liefde: Een recent misverstand is opgelost en mocht dat nog een staartje hebben, doe er meteen wat aan. Wel met tact en zelfbeheersing, want niet iedereen is bestand tegen uw assertieve optreden.

Geld: U wilt een bijzonder initiatief doordrukken, maar reken op weerstand. Ook hier is een behoedzame aanpak beter. Deel uw zakelijke belangen alleen met iemand die u kunt vertrouwen. Uw bedoelingen worden niet door iedereen begrepen.

Gezondheid: U kunt deze week overgevoelig zijn voor pollen of een virusje. Voldoende rust maakt het gemakkelijk dit euvel snel te overwinnen.

 

Liefde: In de liefde kunt u een aangename verrassing verwachten. Iemand maakt indruk op u, maar pas op. Als u cynisch reageert of te fel uit de hoek komt, is de kans op een opwindende week bij voorbaat verkeken. Uw glimlach kan wonderen verrichten.

Geld: Dit is geen goede week voor impulsieve beslissingen. Dat zou u weleens duur komen te staan. Wacht liever af en houd de kwestie goed tegen het licht.

Gezondheid: Succes kan stress opleveren, maar mislukking ook. Het is belangrijk die druk te verminderen door ontsnappende activiteiten in de week in te lassen.

 

Liefde: U hebt over aandacht niet te klagen, maar vindt de meeste mensen al snel saai. Blijf  niet te lang op de bank zitten en ga erop uit, want u zult enkele opmerkelijke contacten leggen. Neem de tijd om die uit te diepen.

Geld: In financieel opzicht gaat het goed. Dat heeft waarschijnlijk ook met het buitenland of buitenlanders te maken. U wordt beloond voor uw inspanningen. Zorg dat geld geen obsessie wordt.

Gezondheid: Gordijnen dicht, lekker op de bank en laat het buiten maar waaien. Begin op tijd aan een karwei, want uitstellen betekent straks stress. 

 

Liefde: Uw twijfels over een geliefde zijn volkomen uit de lucht gegrepen. Die bezitsdrang of vlaag van jaloezie kan u parten spelen. Geef die ander de ruimte en u zult merken dat de relatie soepel verloopt.

Geld: Mercurius is u goed gezind, dus dat betekent toenemende welvaart en een gelukkige hand van zakendoen. Samenwerken lijkt gunstig. Snijd dood hout uit uw financiën.

Gezondheid: U kunt een zonnetje voor uw omgeving zijn, dus maak ruimhartig gebruik van deze eigenschap. U vaart er wel bij. Samen sporten, wandelen of zwemmen versterkt de band.

 

Liefde: De liefde lacht u toe en u lacht terug. U ontvangt een invitatie voor een gezellige bijeenkomst of een feest waar u kunt stralen en flirten, maar ga niet te snel op een avance in. 

Geld: Uw ijver wordt door iedereen gewaardeerd, maar maak tijd vrij voor uzelf en doe de dingen waarvoor u het, volgens uzelf, te druk hebt. Uw gevoel voor verantwoordelijkheid kunt u ook overdrijven.

Gezondheid: U kunt dat gevoel van somberheid gemakkelijk verdrijven door (bijna) alles opzij te schuiven en eerst aan uzelf te denken. Pas dan ben u ook voor anderen plezierig gezelschap. 

 

Liefde: De lente komt eraan. U hebt er zin in en wilt het middelpunt van de belangstelling zijn. Dat lukt u zo goed dat u daarmee in de gevarenzone terecht kunt komen. Overdrijf het niet en neem ook eens plaats op de achtergrond, waar men u heus wel zal ontdekken. Wat er dan gebeurt? Wacht maar af!

Geld: Als u geldzorgen hebt, is het verstandig geldzaken te reorganiseren en te stroomlijnen. Dat kan een flinke besparing betekenen.

Gezondheid: Te veel wijn maakt uw tong zo los dat u mensen tegen u in het harnas kunt jagen en daar schiet u niets mee op.

 

Liefde: Blijf dicht bij uw eigen gevoel en laat u niet opjutten. Als u in het schemergebied tussen liefde en seks geen richtingsgevoel meer hebt, kunt u avonturen beter vermijden.

Geld: U hebt behoefte aan financiële zekerheid en u hebt de indruk dat men u niet begrijpt. Een lastig dilemma, waardoor u in de verleiding komt uw grenzen te verleggen. Dat kan heftige consequenties hebben.

Gezondheid: Het kan noodzakelijk blijken uw leefwijze of dieet drastisch te veranderen. Neem wel eerst de tijd om te bestuderen welk alternatief voor u het meest geschikt is. 

 

Liefde: Dit wordt een week om uw talent voor flirten weer aan te spreken. Uw vrolijkheid laat u niet in de steek en dat werkt aanstekelijk. U hebt geen trek in serieus gedoe. Iemand zal u daarom als oppervlakkig betitelen, maar daar trekt u zich niets van aan.

Geld: U weet heel goed wat u waard bent en dat straalt u ook uit. Bedenk wel dat uw goede naam op het spel kan staan.

Gezondheid: U krijgt een beter inzicht in uw stemmingen. Onder de oppervlakte gebeuren bijzondere dingen waar u niet bang voor hoeft te zijn, want het openbaart zich vanzelf.

 

Liefde: Uw hoofd en uw hart vechten een duel uit. De ratio wil het winnen van de emotie en omgekeerd. U zult daar toch uit moeten komen, dus leg uw liefdeskaarten maar op tafel.

Geld: Het is goed om zakelijke aangelegenheden uit te stellen en te wachten tot de storm in uw binnenste is uitgewoed. Als u die rust neemt, komt de visie op een juiste aanpak bovendrijven.

Gezondheid: Uiteindelijk zal uw intuïtie u leiden naar de weg die u moet gaan. Anderen kunnen u daar niet bij helpen. U moet het zelf uitvechten en ontdekken, het liefst tijdens een lange wandeling.

 

Liefde: Uw vrijheidsdrang kan u in de problemen brengen. Met uw optimistische manier van doen kunt u dat lange tijd bezweren, maar er komt een tijd waarin u moet kiezen. U kunt niet de taart des levens bezitten en er tegelijkertijd van eten.

Geld: Stel deze week vast wat u wilt en ga dan op dat ene doel af. De rest kan wachten. Uw neiging tot versnippering is contraproductief.

Gezondheid: Oefening in zelfbeheersing wat betreft de inname van vet en zoet kan geen kwaad, want u gaat graag over de schreef. Wees flink en laat dat lekkers een paar dagen staan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen