Horoscoop 19 t/m 25 februari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Uw gemoed is net een weerhuisje. Eigenlijk weet u precies waar de schoen wringt, maar u weet niet hoe u daar nu mee in het reine moet komen. Bespreek het met mensen die u vertrouwt en luister naar hun mening.

Geld: Dit is een uitstekende week om een onderneming of een project te beginnen, vooropgesteld dat u onverschrokken en doelgericht te werk gaat. De resultaten laten dan niet lang op zich wachten.

Gezondheid: De kans is groot dat uw inzicht in uw emotionele warwinkel aanmerkelijk vergroot wordt als u vaker wandelt aan de zonzijde van de straat. Een opgewekte uitstraling versterkt uw immuunsysteem.

 

Liefde:  Leg de lat niet te hoog, ook niet in uw relatie. De prins(es) op het witte paard is een droombeeld. Iemand die prima bij u past en met wie u goed door een deur kunt, is al een luxe die menigeen ontbeert.

Geld: De beschouwelijke trend van vorige week zet zich voort. Leg nu de basis voor plannen die u op de lange termijn wilt realiseren. Dat u uzelf burgerlijk vindt, is juist goed. Het geeft aan dat u leeft zoals dat u goeddunkt.

Gezondheid: Uw energiepeil is sterk verbeterd en als u ergens last van hebt, dan kunt u deze week daarover goed nieuws vernemen. 

 

Liefde:  Kom tevoorschijn en toon uzelf in al uw glorie. Of dat voldoet aan de opvattingen van anderen zal u worst wezen. U hebt een natuurlijke charme, waarmee u stralend voor het voetlicht kunt treden.

Geld: Als u uw eigen gang gaat en het door u gekozen pad kiest, gaat het u ongetwijfeld voor de wind. U weet zelf het beste in hoeverre u een bepaald risico wilt nemen.

Gezondheid: Onrust op het werk kan u van uw stuk brengen en uw nachtrust beïnvloeden. Dat lost u niet op door laat naar bed te gaan, maar wel door uzelf te dwingen aan plezierige dingen te denken.

 

Liefde:  Uw dubbele moraal kan verwarring stichten. Het ene moment zeg u dit, om daarna ijskoud iets heel anders te beweren. In een relatie kan dat ontwrichtend werken, want uw partner wil weten waar hij of zij aan toe is.

Geld: Uw manier om de financiële regie in handen te houden, vereist  duidelijkheid en recht-door-zee gedrag. Dat draagt bij aan een harmonieuze verstandhouding.

Gezondheid: U hebt succes en dat kan u ertoe zetten nog meer aan te pakken en extra activiteiten te ambiëren. Maar dat geeft stress en heeft een negatief effect. Pak het beheerst aan.

 

Liefde:  Meestal maakt u van uw hart geen moordkuil, maar u kunt ook nogal geheimzinnig doen. Dat laatste komt uw relatie niet ten goede, dus communiceer met open vizier. U merkt vanzelf hoe dat helpt.

Geld: Heeft u behoefte aan rust en overzicht in geldzaken? Maak dan nu uw belastingaangifte al in orde en laat u adviseren door een expert.

Gezondheid: Neem een time-out. Ga de natuur in en trotseer de storm, dat u daarbij natregent is heel verfrissend. Zo ververst u uw blik op de buitenwereld en krijg u nieuwe ideetjes waar u straks wat aan hebt. 

 

Liefde:  Uw manier van doen kan intimiderend zijn voor uw omgeving. Let daar eens op en merk dan hoe positief daarop wordt gereageerd. Met uw overwicht kunt u schade aanrichten waardoor u zelf de scherven moet opruimen.

Geld: U bent een prima inspiratiebron voor anderen en kunt ze gemakkelijk op sleeptouw nemen. Als dat wederkerig is, bereikt u snel resultaten.

Gezondheid: De Leeuw heeft soms bloedarmoede en er is kans op hoge bloeddruk en hartkwalen. Let op dat u niet onder de spanning van uw gevoelens eten naar binnen schrokt. Leer alles wat gematigder te doen.

 

Liefde:  Er is enige turbulentie op komst, dus blijf stevig met beide benen op de grond en laat u niet omver waaien door een emotioneel hogedrukgebied. Gewoon kalm blijven en de aanjager van uw talenten aanzetten.

Geld: U kunt de situatie best naar uw hand zetten en u niet omver laten blazen door tegenspoed. Die heeft immers ook een aangename keerzijde. Richt u daar dan maar op.

Gezondheid: U bent gesteld op rust en regelmaat, dus laat u niet overstuur maken door een onverwachte gebeurtenis die uw zenuwen op de proef stelt. Trek u terug als dat mogelijk is.

 

Liefde:  Uw eigenwaarde kan deze week wel een oppepper gebruiken. U bent een kei in het maskeren van uw gevoelens, maar daar doet u uw omgeving geen plezier mee. Deel uw gevoelens.

Geld: U hoeft echt het achterste van uw tong niet te laten zien als u een financieel probleem te berde brengt, maar zeg wel wat u eventueel dwars zit zonder daar veel ophef over te maken.

Gezondheid: U moet deze week extra letten op pijn in de rug. Neem in ieder geval op tijd rust als er door het lichaam pijnsignalen worden afgegeven, dat kan namelijk erger voorkomen.

 

Liefde:  Emotionele intimiteit is deze week net zo belangrijk als fysieke, en misschien nog wel belangrijker. Een oude vlam kan worden aangewakkerd, maar dat is toch niet wat het lijkt.

Geld: Vanaf de zesde is uw financiële positie erop vooruit gegaan en dat blijft voorlopig nog wel even. Dat biedt u de gelegenheid een buffer aan te leggen voor mindere tijden.

Gezondheid: Waar komt die rusteloosheid toch vandaan? Zit u weleens een half uur rustig op de bank voor u uit te kijken en te dagdromen? Ga ertussenuit. Doe waar u zin in hebt en vermijd het tegenovergestelde. 

 

Liefde:  U bent een magneet voor de mensen die u omringen, maar dat kan vermoeiend zijn. U hoeft zich niet uit te sloven om aardig gevonden te worden, want dat bent u. Het is beter te oefenen in de vaardigheid dicht bij uzelf te blijven.

Geld: Geldzaken kunnen vertragen en daarom is het goed de puntjes op de i te zetten. Controleer alles en neem de de kortste weg uit een probleem.

Gezondheid: U hunkert naar de lente, maar die is nog niet in aantocht. Dus bent u aangewezen op de lente in uw hoofd. Maak het daar zonnig en gezellig en u voelt zich meteen energieker.

 

Liefde:  Het is wennen aan bepaalde veranderingen, maar meestal komen ze u ten goede, als u daarop durft te vertrouwen. Niet te snel oordelen over een ander helpt ook.

Geld: U hebt zich de afgelopen jaren een slag in de rondte gewerkt en bent door Pluto en Saturnus gedwongen ver buiten uw comfortzone te gaan. Nu kunt u daar de vruchten van plukken.

Gezondheid: Uw onwrikbare opvattingen zijn toe aan een onderhoudsbeurt. Even de olie in uw geest verversen voor  een frisse blik op de wereld. Lastig, maar als u meebuigt met de storm zal alles soepeler verlopen. 

 

Liefde:  U kunt uw aantrekkelijkheid een impuls geven door extra aandacht te besteden aan uw uiterlijk. Kleding en persoonlijke verzorging geven u een onweerstaanbaar imago.

Geld: De dynamiek die u aan de dag legt, is vermoeiend. Als creatieve duizendpoot bent u met van alles bezig, maar een duidelijke lijn zit er niet in. Tijd om op te schrijven wat u op dit moment bezighoudt en prioriteiten te stellen.

Gezondheid: Uw benen en enkels verdienen een eerste klas behandeling om kramp en stijfheid te voorkomen. Masseer ze zelf of laat u verwennen. Focus op soepelheid.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen