×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 19 t/m 25 februari 2020

Horoscoop 19 t/m 25 februari 2020
21.02.2020 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Doe iets waar u altijd al bang voor was. Denk aan iets wat u niet durfde maar toch deed. Dan voelt u dat u leeft en hebt u weer iets overwonnen. Geld: Bedenk wie u nu zou willen confronteren. Iets met de overheid wat u nog moet regelen? Het zal u verrijken met een ervaring die uw zelfvertrouwen oppept. Gezondheid: Emoties opkroppen heeft effect op uw lichaam. Gooi het eruit, op welke manier dan ook. Dat lucht op en houdt uw immuunsysteem in balans.

KREEFT
Liefde:
Uw hulpvaardigheid heeft niet altijd het effect dat u ervan verwacht. Sommige mensen stellen u teleur, maar trek u dat niet aan. Bepaal liever wat goed voor uzelf is. Geld: U kunt er van op aan dat iemand klaarstaat om u te steunen. Begeeft u zich op een terrein waar u zich niet zo zeker voelt, dan overwint u. Gezondheid: Voor de spiegel inspecteert u uw lichaam grondig. Dat kan u geruststellen. Ontdekt u iets, dan bent u op tijd om daar snel iets aan te laten doen.

LEEUW
Liefde:
U denkt misschien dat u op liefdesgebied in een hoek wordt gedrukt bij gebrek aan keuzes. U ontdekt vanzelf welke mogelijkheden nog volop aanwezig zijn. Geld: Als u iets wil bereiken gaat daar een lange periode van voorbereiding aan vooraf. Het gaat daarbij niet om winnen of verliezen, maar om hoe u het spel speelt. Gezondheid: De vastenmaand is een uitstekende periode om uzelf wat beperkingen op te leggen, waarna u zich een stuk fitter voelt.

MAAGD
Liefde:
U hoeft niet klakkeloos te accepteren wat uw geliefde u vertelt. Graaf dieper naar wat diegene u werkelijk te vertellen heeft. Dat is niet ingewikkeld als u het gesprek serieus neemt. Geld: Wat u nodig hebt is logisch denken. Wat in uw gedachten opdoemt hoeft niet per se te zijn wat u wilt. Laat ruimte voor fouten en ontdek de waarheid. Gezondheid: Let op voldoende variatie bij het avondeten. Voor wie nog geen vegetariër is, probeer het eens één dag per week.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U hebt die bevestiging niet echt nodig, u komt er zelf wel achter. U kunt zich wel laten adviseren door mensen die het beste met u voorhebben. Geld: U bent met iets bezig wat u aan het hart gebakken zit, maar u wilt graag de opinie van anderen. Bedenk dat er net zoveel meningen zijn als bladeren aan een boom. Gezondheid: Liever lui dan moe? Introduceer dan een reeks oefeningen van tien minuten als start van de dag. Lekker strekken.

SCHORPIOEN
Liefde:
Accepteer een voorstel van uw lief en vertrouw op de goede afloop. U wordt beschermd, dus risico kunt u niet lopen. Bepaal het moment waarop u wilt meewerken. Geld: Is er een leuke kans aan uw neus voorbijgegaan? Een nieuwe komt eraan. Dat kan een ontmoeting zijn met iemand die u voorziet van iets wat u nodig hebt. Gezondheid: Tobberig gedrag is geen goed idee. Zoek ontspanning en zet de zorgen opzij. Morgen is er weer een dag.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U kunt door een spontane ontmoeting in de zevende hemel terechtkomen, maar laat u niet gek maken door een belofte of cadeautje. Ga na wat de bedoeling is. Geld: U begint aan een nieuw hoofdstuk en dat lijkt lastig. Met een beter inzicht kunt u de voetangels en klemmen uit het verleden vermijden en recht op uw doel afgaan. Gezondheid: Nederland is Europees koploper met het gebruik van bestrijdingsmiddelen, dus spoel groente en fruit goed af.

STEENBOK
Liefde:
Ook als u het in de liefde wel best vindt, is het raadzaam af en toe smeerolie in de romantische molen te doen om alles op rolletjes te laten lopen. Geld: Iemand zal u iets duidelijk maken. Daardoor gaat er een nieuwe wereld voor u open. Er zijn mensen die graag met u willen samenwerken, en dan gaat het veel sneller. Gezondheid: Wrok is een negatieve emotie die uw neurologie kan beïnvloeden en daarmee uw conditie. Vergeven is de beste oplossing.

WATERMAN
Liefde:
Singles kunnen kiezen: of een serieuze relatie, of het spel spelen. Veel Watermannen zullen voor het laatste kiezen en maar zien wat er van komt. Geld: U neemt veel hooi op uw vork en weet dan niet meer waar u moet beginnen. Het lukt u, als u maar definieert wat u wilt. Gezondheid: Als u blijft hollen, struikelt u over uw voeten. Hou daarom een redelijk tempo aan en neem tijd voor plezier. Dat brengt lichaam en geest in balans.

VISSEN
Liefde:
Er brandt een verlangen in u en u wil dat vuur aanwakkeren, maar u weet niet hoe. Dat lukt alleen als u de kunst van het loslaten in de praktijk brengt. Geld: U kunt altijd zelf een tweede kans scheppen door rommel uit het verleden op te ruimen en van daaruit opnieuw te beginnen. Dat kan leiden tot een bevredigende overeenkomst. Gezondheid: Uw behoefte aan spirituele invulling van uw leven neemt toe. Toch is het verstandig om met beide benen op de grond te blijven.

RAM
Liefde:
Gebruik uw tijd niet om te bepalen wat u wil, maar juist wat u níet wil. Als u dat doet, zal het antwoord naar u toe komen. Geld: Uw geduld wordt op de proef gesteld en dat maakt u nerveus. Het is verstandig om niet te drammen, maar het moment af te wachten waarop u kunt toeslaan. Gezondheid: Het is goed uw rituelen serieus te nemen. Wat doet u voor u gaat slapen? En wat als u opstaat? Als u dat in kaart brengt, neemt de nervositeit af. 

STIER
Liefde:
Plotselinge gebeurtenissen kunnen veranderingen teweegbrengen in een intieme relatie, of een relatie waarvan u wilt dat die intiemer wordt. Geld: Uw verleden speelt een rol wat betreft uw toekomst. Als ontwikkelingen langzamer gaan, kunt u de lessen van vroeger in de praktijk brengen. Gezondheid: Uw keel kan een zwakke plek zijn, dus draag ook met zachter weer een shawl en neem bij beginnende kriebel meteen verlichtende zuigtabletten.