horoscoop

Horoscoop 19 t/m 25 februari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Doe iets waar u altijd al bang voor was. Denk aan iets wat u niet durfde maar toch deed. Dan voelt u dat u leeft en hebt u weer iets overwonnen. Geld: Bedenk wie u nu zou willen confronteren. Iets met de overheid wat u nog moet regelen? Het zal u verrijken met een ervaring die uw zelfvertrouwen oppept. Gezondheid: Emoties opkroppen heeft effect op uw lichaam. Gooi het eruit, op welke manier dan ook. Dat lucht op en houdt uw immuunsysteem in balans.

KREEFT
Liefde:
Uw hulpvaardigheid heeft niet altijd het effect dat u ervan verwacht. Sommige mensen stellen u teleur, maar trek u dat niet aan. Bepaal liever wat goed voor uzelf is. Geld: U kunt er van op aan dat iemand klaarstaat om u te steunen. Begeeft u zich op een terrein waar u zich niet zo zeker voelt, dan overwint u. Gezondheid: Voor de spiegel inspecteert u uw lichaam grondig. Dat kan u geruststellen. Ontdekt u iets, dan bent u op tijd om daar snel iets aan te laten doen.

LEEUW
Liefde:
U denkt misschien dat u op liefdesgebied in een hoek wordt gedrukt bij gebrek aan keuzes. U ontdekt vanzelf welke mogelijkheden nog volop aanwezig zijn. Geld: Als u iets wil bereiken gaat daar een lange periode van voorbereiding aan vooraf. Het gaat daarbij niet om winnen of verliezen, maar om hoe u het spel speelt. Gezondheid: De vastenmaand is een uitstekende periode om uzelf wat beperkingen op te leggen, waarna u zich een stuk fitter voelt.

MAAGD
Liefde:
U hoeft niet klakkeloos te accepteren wat uw geliefde u vertelt. Graaf dieper naar wat diegene u werkelijk te vertellen heeft. Dat is niet ingewikkeld als u het gesprek serieus neemt. Geld: Wat u nodig hebt is logisch denken. Wat in uw gedachten opdoemt hoeft niet per se te zijn wat u wilt. Laat ruimte voor fouten en ontdek de waarheid. Gezondheid: Let op voldoende variatie bij het avondeten. Voor wie nog geen vegetariër is, probeer het eens één dag per week.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U hebt die bevestiging niet echt nodig, u komt er zelf wel achter. U kunt zich wel laten adviseren door mensen die het beste met u voorhebben. Geld: U bent met iets bezig wat u aan het hart gebakken zit, maar u wilt graag de opinie van anderen. Bedenk dat er net zoveel meningen zijn als bladeren aan een boom. Gezondheid: Liever lui dan moe? Introduceer dan een reeks oefeningen van tien minuten als start van de dag. Lekker strekken.

SCHORPIOEN
Liefde:
Accepteer een voorstel van uw lief en vertrouw op de goede afloop. U wordt beschermd, dus risico kunt u niet lopen. Bepaal het moment waarop u wilt meewerken. Geld: Is er een leuke kans aan uw neus voorbijgegaan? Een nieuwe komt eraan. Dat kan een ontmoeting zijn met iemand die u voorziet van iets wat u nodig hebt. Gezondheid: Tobberig gedrag is geen goed idee. Zoek ontspanning en zet de zorgen opzij. Morgen is er weer een dag.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U kunt door een spontane ontmoeting in de zevende hemel terechtkomen, maar laat u niet gek maken door een belofte of cadeautje. Ga na wat de bedoeling is. Geld: U begint aan een nieuw hoofdstuk en dat lijkt lastig. Met een beter inzicht kunt u de voetangels en klemmen uit het verleden vermijden en recht op uw doel afgaan. Gezondheid: Nederland is Europees koploper met het gebruik van bestrijdingsmiddelen, dus spoel groente en fruit goed af.

STEENBOK
Liefde:
Ook als u het in de liefde wel best vindt, is het raadzaam af en toe smeerolie in de romantische molen te doen om alles op rolletjes te laten lopen. Geld: Iemand zal u iets duidelijk maken. Daardoor gaat er een nieuwe wereld voor u open. Er zijn mensen die graag met u willen samenwerken, en dan gaat het veel sneller. Gezondheid: Wrok is een negatieve emotie die uw neurologie kan beïnvloeden en daarmee uw conditie. Vergeven is de beste oplossing.

WATERMAN
Liefde:
Singles kunnen kiezen: of een serieuze relatie, of het spel spelen. Veel Watermannen zullen voor het laatste kiezen en maar zien wat er van komt. Geld: U neemt veel hooi op uw vork en weet dan niet meer waar u moet beginnen. Het lukt u, als u maar definieert wat u wilt. Gezondheid: Als u blijft hollen, struikelt u over uw voeten. Hou daarom een redelijk tempo aan en neem tijd voor plezier. Dat brengt lichaam en geest in balans.

VISSEN
Liefde:
Er brandt een verlangen in u en u wil dat vuur aanwakkeren, maar u weet niet hoe. Dat lukt alleen als u de kunst van het loslaten in de praktijk brengt. Geld: U kunt altijd zelf een tweede kans scheppen door rommel uit het verleden op te ruimen en van daaruit opnieuw te beginnen. Dat kan leiden tot een bevredigende overeenkomst. Gezondheid: Uw behoefte aan spirituele invulling van uw leven neemt toe. Toch is het verstandig om met beide benen op de grond te blijven.

RAM
Liefde:
Gebruik uw tijd niet om te bepalen wat u wil, maar juist wat u níet wil. Als u dat doet, zal het antwoord naar u toe komen. Geld: Uw geduld wordt op de proef gesteld en dat maakt u nerveus. Het is verstandig om niet te drammen, maar het moment af te wachten waarop u kunt toeslaan. Gezondheid: Het is goed uw rituelen serieus te nemen. Wat doet u voor u gaat slapen? En wat als u opstaat? Als u dat in kaart brengt, neemt de nervositeit af. 

STIER
Liefde:
Plotselinge gebeurtenissen kunnen veranderingen teweegbrengen in een intieme relatie, of een relatie waarvan u wilt dat die intiemer wordt. Geld: Uw verleden speelt een rol wat betreft uw toekomst. Als ontwikkelingen langzamer gaan, kunt u de lessen van vroeger in de praktijk brengen. Gezondheid: Uw keel kan een zwakke plek zijn, dus draag ook met zachter weer een shawl en neem bij beginnende kriebel meteen verlichtende zuigtabletten.