Horoscoop 18 t/m 24 september

Wat zeggen de sterren deze week...

 

Liefde:  Leg deze week een nadrukkelijk accent op de liefde. Dat is de laatste tijd wat in het gedrang gekomen. U bent op zoek of niet helemaal tevreden met de huidige situatie. Dat is niet negatief, maar put er inspiratie uit om op speelse wijze de relatie naar uw hand te zetten. U hebt voldoende persoonlijkheid om dat te realiseren.

Geld: Tijdens uitjes hoeft u niet zo spaarzaam te zijn, geef genieten voorrang. Financiële perikelen kunnen wel wachten. U gaat al zo voorzichtig met geld om.

Gezondheid: Luister naar rustige liedjes, instrumentaal en country, want daar voelt u zich lekker bij.
 

 

 

 

Liefde:  U wilt harmonie en rust, maar dat is u de laatste tijd niet gegund. Agressief reageren is olie op het vuur gooien. Tussen haat en liefde ligt een gebied waar u op ontdekkingstocht kunt gaan. Het is een pad vol doornen en het is de kunst die te ontwijken.

Geld: Spreek al uw creatieve talenten aan om een gat (of gaatje) in de markt te vinden waarmee u een nieuw verdienmodel zou kunnen aanboren. En zet door!

Gezondheid: Jaloezie kan u verstikken, maar als u zich in de ander verdiept, kunt u wat meer begrip opbrengen.
 

 

 

Liefde:  Bedenk hoe u deze week structuur kunt aanbrengen in al uw activiteiten en ook in uw relatie. Daar is een helder hoofd voor nodig, dus geniet van huiselijkheid.

Geld: U bezit een gevaarlijk betoverende kracht waarmee u familie en vrienden kunt betrekken in speculaties met een hoog risico, die vaak fataal zijn. Wees terughoudend.

Gezondheid: U kunt een druktemaker zijn, maar ook vervallen in lusteloosheid. Uitersten zijn u niet vreemd, maar dat sloopt u wel, want u banjert van het een naar het ander. Neem de tijd om op te laden.

 

 

 

Liefde:  Met uw nonchalante houding kunt u sommige heikele situaties omzeilen, maar weet wel dat ze als een boemerang zullen terugkeren. Is er een dilemma waar u tegenaan hikt? Neem een kloek besluit. Als u de boel laat sudderen, wordt het erger.

Geld: Er dient zich een geldkwestie aan. Daarbij hoeft u niet bang te zijn voor een conflict, want glashelder uw standpunt formuleren zal dat voorkomen.

Gezondheid: U bent extra gevoelig, maar krijgt de kans om daar op een gezonde manier mee om te gaan. Geen week voor chaos en hysterie, maar kalmte.
 

 

 

Liefde:  Sommige mensen kunnen u niet volgen, omdat u als een bezetene voor ze uit snelt. Zorg ervoor dat u de aansluiting niet mist, want het is eenzaam aan de top. Met uw dadendrang kunt u ze gemakkelijk uit het oog verliezen.

Geld: Reik iemand de helpende hand die uw talent voor intelligente oplossingen goed kan gebruiken. Maak tijd voor vrienden en dierbaren om de band te verstevigen.

Gezondheid: Aandacht voor uw gewrichten is van belang. Met mediterrane voeding, omega 3-visolie, vitamine D en glucosamine pakt u de oorzaak van gewrichtsklachten aan.
 

 

 

Liefde:  Uw huidige relatie versterkt of u begint een nieuwe romance. Hoe dan ook: u hebt een veilig en goed gevoel. U hebt alleen maar oog voor uw geliefde of iemand die u ontmoet.

Geld: Eindelijk keert het tij waar het geld en zakelijke beslommeringen betreft. Uw kunstzin en creativiteit werpt nu vruchten af. U hebt geploeterd, maar uw uithoudingsvermogen is groot en de haven komt in zicht. Zet u schrap voor de laatste loodjes.

Gezondheid: Uw stofwisseling kan klachten geven. Als dit te maken heeft met nerveuze energie is het goed te ontspannen.

 

 

Liefde:  U ziet het leven zonniger en hebt weer plezier. Hoe belangrijk het oordeel van uw partner is, wordt duidelijk. U merkt hoe u zich uitslooft om uzelf te bewijzen ten opzichte van uw geliefde.

Geld: Uit iedere crisis wordt iets nieuws geboren. Dat is een kosmische wet, die ook voor u geldt. Al denkt u dat het onoverzichtelijk is: nieuwe contouren dienen zich vanzelf aan.

Gezondheid: Kalmte en uzelf tot bedaren dwingen, maken een toevloed van nieuwe energie en geluk mogelijk. U bent het middelpunt van uw universum en dat is dik in orde.
 

 

 

 

Liefde:  De toestand in de wereld laat u niet onberoerd en dat heeft een duidelijke invloed op uw gevoelsleven. Die onrust slaat bij u naar binnen, waardoor u geen greep op uzelf denkt te kunnen krijgen. Ook uw partner merkt dat op.

Geld: Impulsieve uitgaven zijn fnuikend voor uw banksaldo. Investeringen kosten meer dan ze opleveren. Zet de rem erop.

Gezondheid: Om de emoties te dempen kunt u uzelf het beste een beetje uitputten met fysieke activiteiten. Het weer nodigt u daar ook toe uit. Minder denken, meer bewegen.
 

 

 

 

Liefde:  Die vermoeidheid kan met de weersomslag te maken hebben, maar er is meer aan de hand. Onderzoek waarin u zichzelf voorbij snelt. En passant laat u ook uw geliefde links liggen.

Geld: U kunt soms nogal gierig zijn met dubieuze motieven. Als u bereid bent meer te geven, zult u ook meer ontvangen.

Gezondheid: Een betere conditie kan helpen, dus doe wat u leuk vindt als het om oefeningen of sport gaat. Let op stresssignalen en ruim de oorzaak uit de weg. Dan komt u tot nieuwe inzichten, waar u veel plezier aan beleeft.
 

 

Liefde:  Uw relatie vaart wel bij een kalme houding, ook al grijpen de zenuwen u soms bij de keel. Er komen kansen en uitdagingen voorbij die u ondanks de drukte moet grijpen.

Geld: Het komt er deze week op aan dat u een balans weet te vinden tussen de drukte op uw werk en de dynamiek van het huishouden. Werk levert geld op, de rest kost alleen maar.

Gezondheid: U wilt iedereen tevreden houden, maar daarmee pleegt u wel roofbouw op uw lichaam. Zet uzelf en uw gezondheid op de eerste plaats. Anderen kunnen wachten.

 

Liefde:  Dit kan een gezellige week worden waarin iets te vieren valt. Beleef het samen met uw hartsvriend(in) en de harmonie zal van de relatie afdruipen. De intimiteit neemt toe.

Geld: Een moeilijke keuze (kopen, ja of nee?) kunt u het beste tot de volgende week uitstellen en er eerst eens rustig over nadenken. Dan komt het antwoord vanzelf en krijgt u geen spijt.

Gezondheid: Probeer deze week af te maken waar u het minst zin in hebt. Dan komt uw leven vanzelf in rustiger vaarwater en dan hebt u dat alvast achter de rug. U voelt zich snel krachtig.
 

 

Liefde:  Romantiek voert deze week de boventoon. U hebt een bijna onbedwingbare lust om uit de band te springen. Let op dat u niet te ver gaat en iemand tegen u in het harnas jaagt.

Geld: Uw dominante manier van doen kan een spelbreker zijn. Als u uw financiële grenzen verkent, is er voldoende ruimte om uw zin door te drijven zonder daarbij de controle te verliezen.

Gezondheid: Uw hart en uw aorta zijn zaken waar u het meeste aandacht aan moet besteden. Dat kunt u beïnvloeden door minder vette happen te eten.