horoscoop

Horoscoop 18 t/m 24 september 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Neem een probleem met een korreltje zout. Maak het niet erger door er in te wrijven. Als u de teugels laat vieren komt het vanzelf wel weer goed. Vertrouw daar maar op. Geld: Leg nu alvast iedere week iets opzij om later het jaar deze spaarpot te gebruiken voor de cadeaumaand. U bent deze week uw eigen goede doel. Gezondheid: Als u er een gewoonte van maakt de etiketten op etenswaren goed te bestuderen, dan komt u er achter wat u beter kunt laten staan.

KREEFT
Liefde: Wilt u meer vuurwerk tussen de lakens? Neem dan zelf het initiatief en wacht niet af. Experimenteer en fantaseer over iets plezierigs wat u graag zou willen. Geld: In uw bankafschriften vindt u mogelijkheden om te bezuinigen. Kijk vooral naar de automatische afschrijvingen. Kan daar soms iets worden opgezegd? Gezondheid: Met ademhalingsoefeningen komt u tot rust en zakt u misschien zelfs wel even weg in een vorm van meditatie. Dat brengt rust en evenwicht.

LEEUW
Liefde:
U kunt de sleur doorbreken door iets te proberen wat u nooit eerder durfde. Dat hoeft niet riskant te zijn, zolang u uw eigen grenzen blijft bewaken. Toon dan wel wat meer lef. Geld: Uw behoefte aan bling-bling kan een aanslag op uw portemonnee zijn. Soms kunt u met minder meer effect bereiken. Probeer het eens. Gezondheid: Als een pingpongbal van het ene dieet naar het andere stuiteren is zinloos. Kleinere porties en intensiever bewegen hebben meer effect.

MAAGD
Liefde:
Doorbreek de kring van bekenden en ga op zoek naar nieuwe contacten. Dat hoeft niet meteen een romance op te leveren. Eerst maar eens vrienden worden en geduld bewaren. Geld: Als er een meevaller uw kant op komt is het beter daarmee een schuld af te lossen dan iets nieuws te kopen. Bedwing de verleiding om te shoppen. Gezondheid: Kies voor uzelf en laat u niets opdringen waar u geen zin in hebt. Dat voorkomt dat frustratie zich in uw lichaam kan gaan nestelen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het geluk lacht u toe dankzij uw talent om onenigheid te voorkomen. Zo maakt u snel en gemakkelijk vrienden. Dat kan zelfs opbloeien tot een onverwachte romance. Geld: De sterren staan gunstig voor alles wat u onderneemt, dus leun niet achterover. Zorg ervoor dat u voldoende steun krijgt. Gezondheid: Als uw wilskracht om gezonder en minder te eten u in de steek laat, vraag dan steun bij iemand die u kan motiveren.

SCHORPIOEN
Liefde:
Liefde op het eerste gezicht is een illusie. Het tweede gezicht is interessanter. Kijk daarom verder dan die plotselinge bevlieging. Dat haantje-de-voorste belemmert uw uitzicht. Geld: De geldkraan hoeft niet dicht, maar druppelen is beter dan stromen. Ga na waar u kunt bezuinigen en stel een aankoop even uit. Zo erg is dat niet. Gezondheid: Uw lendenen kunnen opspelen. Die brengt u tot rust met een weldadige massage met etherische olie. Neem de tijd.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Een te eigenwijze opstelling is een spaak in het wiel van de romantiek. Meer begrip voor de ander en een luisterend oor geven de liefde juist vleugels. Dwing uzelf tot het geven van aandacht. Geld: Laat u niet ontmoedigen als iemand een leuk plan wil torpederen. Jaloezie is de oorzaak. Zoek bevestiging bij positieve kennissen. Gezondheid: De r is in de maand. Dat betekent niet op tochtige hoeken gaan staan en de kleding aanpassen aan het weer.

STEENBOK
Liefde: Een date kan verkeerd aflopen als blijkt dat de kandidaat niet op de foto lijkt, vet haar heeft en rouwrandjes onder de nagels. Verspil geen tijd. Wegwezen! Geld: Uw ingebouwde gevoel voor zuinigheid komt goed van pas als het even tegenzit met de inkomsten. Dat duurt overigens niet lang. Even dimmen met uitgeven. Gezondheid: Vette vis als makreel en haring mag eens per week op het menu staan om voldoende omega 3 binnen te krijgen. Het is nog lekker ook.

WATERMAN
Liefde:
Uw charme laat u niet in de steek als u een poging waagt om de aandacht van iemand te trekken op wie u een oogje hebt. Doe er maar een schepje bovenop met een glimlach. Geld: Delen is vermenigvuldigen, dus als u geeft zult u ook ontvangen. Doe dat voorzover het in uw vermogen ligt en geniet van het effect. Gezondheid: Wacht niet met maatregelen als er iets is wat u niet bevalt aan uw lichaam. Vraag advies over wat u het beste kunt doen, maar stel het niet uit.

VISSEN
Liefde:
Droog uw tranen als er iets is voorgevallen wat u droevig stemt. Zet er dan een streep onder en kijk naar het licht. Dat lucht op en geeft weer nieuwe moed om verder te gaan. Geld: Laat een boete niet liggen met het idee dat die dan vanzelf weggaat, want dan ligt een verhoging alweer te wachten op betaling. Dat is zonde. Gezondheid: Let op uw energiepeil. Laat u niet verleiden tot inspanningen waar u geen zin in hebt. Dagelijkse spieroefeningen peppen u op.

RAM
Liefde:
Er breekt een liefdevolle periode aan. Koester die en laat u niet uit de tent lokken. Zelfbeheersing en een oogje toeknijpen bewaren de lieve vrede. Geld: U kunt nu iets aanpakken wat u allang van plan was. Als het geld kost moet u opletten, want gokken en risico’s nemen loopt verkeerd af. Gezondheid: Plan een weekendbreak of een uitstapje. Het zal u goed doen en u weer opladen. Uw rusteloosheid mag wel wat temperen. Neem bewust afstand van drukte

STIER
Liefde:
U mijmert over een romance uit het verleden. Die kleurt u te liefdevol in. Dat kan geen kwaad, maar blijf in het heden. Geef niet toe aan droombeelden. Die kunnen bedriegen. Geld: Als u uw activiteiten zorgvuldig voorbereidt bereikt u meer. Neem ook eens afstand en bekijk met een kritisch oog waar u mee bezig bent. Gezondheid: Neem de tijd om uw lichaam grondig te controleren en te inspecteren. Vel geen oordeel over de aanblik. Let alleen op onregelmatigheden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen