horoscoop

Horoscoop 18 t/m 24 maart 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Iemand kan iets voor u verborgen houden, wat tot een conflict kan leiden. Als u denkt dat iemand iets achterhoudt, vraag ernaar voordat u het ergste vermoedt. Geld: Geheimen hebben de nare eigenschap het leven binnen te sluipen en schade aan te richten. Sommigen houden hun kaarten dicht tegen de borst. Gezondheid: Opschudding in de familie kan u overstuur maken, met fysieke gevolgen van dien. Blijf rustig en neem zoveel mogelijk afstand.

KREEFT
Liefde:
Wens uzelf iets liefdevols toe zonder u om de details te bekommeren. De snelheid waarmee het resultaat zich aandient zal u verbazen. Geld: U kunt op uw lauweren rusten, of het werk gaat u gemakkelijker af dan normaal. Maak er gebruik van door uw plannen bij te stellen of te veranderen. Gezondheid: De virusvrees heeft een verwarrend effect, dus doe het rustig aan. Blijf zoveel mogelijk thuis, lees en geniet van intimiteit

LEEUW
Liefde:
Zit u klem en lijkt er geen ontsnapping mogelijk te zijn? U kunt onwrikbaar zijn in iets waar u sterk in gelooft, maar eigenwijsheid biedt geen uitkomst. Geld: U hoeft uw standpunt niet per se te verlaten, maar als u bereid bent te onderhandelen over uw acties, dan kan de oplossing niet ver weg zijn. Gezondheid: Uw libido is puik en die lichamelijke ontspanning is goed, want als het van onderen stroomt loopt het boven niet vast.

MAAGD
Liefde:
 Als u psychologisch huiswerk doet, kunt u daarmee uw houding naar uw geliefde beïnvloeden. Graven in uw geest kan nuttig zijn. Geld: U bevindt zich in een periode van voorspoed, maar u moet wel maatregelen nemen om dat vast te houden. Neem drastische beslissingen. Gezondheid: U gaat een kwetsbare week tegemoet, dus alle reden om voldoende rust te nemen en u niets aan te trekken van onbenulligheden. Trek u terug in uw veilige schulp.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het is alsof u uw wensen niet in uw huidige situatie kunt inpassen. Dieper nadenken over wat u wilt in de liefde brengt opheldering. Geld: Het is nu belangrijk dat u uw imago definieert en uzelf nadrukkelijk op de kaart zet. Laat u door niets en niemand van uw voornemens afbrengen. Gezondheid: U kunt zich opwinden als iets kapotgaat of niet meer werkt. Die irritatie is slecht voor uw gestel. Maak u niet druk en laat het repareren.

SCHORPIOEN
Liefde:
Het kost u moeite hoofdzaken van hartzaken te scheiden. Concentreer u op uw innerlijke processen. U hebt meer keuzes als u een breder beeld hebt. Geld: Een tegenvaller kan u leren verstandig om te gaan met sommige geldzaken. Maak schoon schip en ga na wat onnodige uitgaven zijn. Gezondheid: Het gebruik van bepaalde pillen kan een gewoonte worden die uitmondt in een verslaving. Wees streng voor uzelf als u ze nodig denkt te hebben.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Deze week kan saai lijken, maar het weekend belooft vuurwerk. Er staat u een avontuur te wachten waarbij u wel uw hersens moet gebruiken. Onbesuisd handelen is gevaarlijk. Geld: Uw visie op geld verbreedt zich als u ontdekt hoe u op een andere manier naar uw uitgavenpatroon kunt kijken. Dat geeft voldoening. Gezondheid: U bent reislustig, maar bedenk dat u ook kunt reizen binnen de grenzen van uw verbeelding. Blijf liever dicht bij huis.

STEENBOK
Liefde:
U kunt slecht tegen kritiek van uw geliefde. Een overdosis commentaar kan tot spanningen leiden. Geef uw grenzen aan en bewaak die zorgvuldig. Geld: Uw vastbeslotenheid en vooruitziende blik helpen u zolang u volhardt in uw bedoelingen en uw integriteit bewaart. Gezondheid: Recentelijk bent u wat ’weggedreven van uw centrum’; voortdurende afleiding gaf alleen maar stress. Nu voelt u zich weer verbonden met de aarde.

WATERMAN
Liefde:
Uw gevoelsleven tolt van de ene kant naar de andere omdat u de regie niet in handen hebt. Ga na waar uw ontevredenheid vandaan komt. Geld: U kunt worden gedwongen uw strategie te wijzigen door ingrijpende financiële gebeurtenissen. Met beleid en aanpassingen wordt het alleen maar beter. Gezondheid: Het was hollen of stilstaan, maar een betere balans tussen inspanning en ontspanning brengt u voldoening. Dwing uzelf ertoe.

VISSEN
Liefde:
Ook al komen uw gevoelens in rustiger vaarwater, ze grijpen toch diep in. Er is geen noodzaak om vergaande beslissingen te nemen. Geld: Wat u ook dwars zat, u komt er achter wat u eraan kunt doen. Niet dat de complexe situatie verandert, maar u bent beter in staat om te handelen naar de stand van zaken. Gezondheid: Meer concentratie en discipline zijn voorwaarden om door te zetten en uw streefgewicht te behalen.

RAM
Liefde:
Geef ruimte aan wat uw hart u ingeeft, dat kan therapeutisch werken. De maanstand heeft een corrigerende invloed op uw liefdesleven met een onzekere uitkomst. Bijsturen is daarom nodig. Geld: Uw handen jeuken en u wilt ze snel uit de mouwen steken. Het staat u helder voor de geest wat er moet gebeuren. U denkt over alternatieven en fantaseert er over hoe het zou zijn om helemaal vrij te zijn. Gezondheid: Op regelmatige basis vitaminen en mineralen innemen zorgt voor een goed evenwicht wat betreft de druk die u soms voelt. Nog beter is de combinatie met ontspanning.

STIER
Liefde:
Herinnert u zich nog hoe het was om tevreden met uzelf te zijn? Dat besef komt terug. U wilt veranderingen in uw leven, maar belangrijker is dat u het met uzelf goed kunt vinden. Geld: Concentreer u op uw werk en maak het daar gezellig. Meer kleur toevoegen betekent ook dat u aardiger voor uw medewerkers bent. Gezondheid: U klimt uit een dalletje, hoewel sommigen die een fikse griep achter de rug hebben daar langer over zullen doen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen