×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 18 t/m 24 maart 2020

Horoscoop 18 t/m 24 maart 2020
23.03.2020 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Iemand kan iets voor u verborgen houden, wat tot een conflict kan leiden. Als u denkt dat iemand iets achterhoudt, vraag ernaar voordat u het ergste vermoedt. Geld: Geheimen hebben de nare eigenschap het leven binnen te sluipen en schade aan te richten. Sommigen houden hun kaarten dicht tegen de borst. Gezondheid: Opschudding in de familie kan u overstuur maken, met fysieke gevolgen van dien. Blijf rustig en neem zoveel mogelijk afstand.

KREEFT
Liefde:
Wens uzelf iets liefdevols toe zonder u om de details te bekommeren. De snelheid waarmee het resultaat zich aandient zal u verbazen. Geld: U kunt op uw lauweren rusten, of het werk gaat u gemakkelijker af dan normaal. Maak er gebruik van door uw plannen bij te stellen of te veranderen. Gezondheid: De virusvrees heeft een verwarrend effect, dus doe het rustig aan. Blijf zoveel mogelijk thuis, lees en geniet van intimiteit

LEEUW
Liefde:
Zit u klem en lijkt er geen ontsnapping mogelijk te zijn? U kunt onwrikbaar zijn in iets waar u sterk in gelooft, maar eigenwijsheid biedt geen uitkomst. Geld: U hoeft uw standpunt niet per se te verlaten, maar als u bereid bent te onderhandelen over uw acties, dan kan de oplossing niet ver weg zijn. Gezondheid: Uw libido is puik en die lichamelijke ontspanning is goed, want als het van onderen stroomt loopt het boven niet vast.

MAAGD
Liefde:
 Als u psychologisch huiswerk doet, kunt u daarmee uw houding naar uw geliefde beïnvloeden. Graven in uw geest kan nuttig zijn. Geld: U bevindt zich in een periode van voorspoed, maar u moet wel maatregelen nemen om dat vast te houden. Neem drastische beslissingen. Gezondheid: U gaat een kwetsbare week tegemoet, dus alle reden om voldoende rust te nemen en u niets aan te trekken van onbenulligheden. Trek u terug in uw veilige schulp.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Het is alsof u uw wensen niet in uw huidige situatie kunt inpassen. Dieper nadenken over wat u wilt in de liefde brengt opheldering. Geld: Het is nu belangrijk dat u uw imago definieert en uzelf nadrukkelijk op de kaart zet. Laat u door niets en niemand van uw voornemens afbrengen. Gezondheid: U kunt zich opwinden als iets kapotgaat of niet meer werkt. Die irritatie is slecht voor uw gestel. Maak u niet druk en laat het repareren.

SCHORPIOEN
Liefde:
Het kost u moeite hoofdzaken van hartzaken te scheiden. Concentreer u op uw innerlijke processen. U hebt meer keuzes als u een breder beeld hebt. Geld: Een tegenvaller kan u leren verstandig om te gaan met sommige geldzaken. Maak schoon schip en ga na wat onnodige uitgaven zijn. Gezondheid: Het gebruik van bepaalde pillen kan een gewoonte worden die uitmondt in een verslaving. Wees streng voor uzelf als u ze nodig denkt te hebben.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Deze week kan saai lijken, maar het weekend belooft vuurwerk. Er staat u een avontuur te wachten waarbij u wel uw hersens moet gebruiken. Onbesuisd handelen is gevaarlijk. Geld: Uw visie op geld verbreedt zich als u ontdekt hoe u op een andere manier naar uw uitgavenpatroon kunt kijken. Dat geeft voldoening. Gezondheid: U bent reislustig, maar bedenk dat u ook kunt reizen binnen de grenzen van uw verbeelding. Blijf liever dicht bij huis.

STEENBOK
Liefde:
U kunt slecht tegen kritiek van uw geliefde. Een overdosis commentaar kan tot spanningen leiden. Geef uw grenzen aan en bewaak die zorgvuldig. Geld: Uw vastbeslotenheid en vooruitziende blik helpen u zolang u volhardt in uw bedoelingen en uw integriteit bewaart. Gezondheid: Recentelijk bent u wat ’weggedreven van uw centrum’; voortdurende afleiding gaf alleen maar stress. Nu voelt u zich weer verbonden met de aarde.

WATERMAN
Liefde:
Uw gevoelsleven tolt van de ene kant naar de andere omdat u de regie niet in handen hebt. Ga na waar uw ontevredenheid vandaan komt. Geld: U kunt worden gedwongen uw strategie te wijzigen door ingrijpende financiële gebeurtenissen. Met beleid en aanpassingen wordt het alleen maar beter. Gezondheid: Het was hollen of stilstaan, maar een betere balans tussen inspanning en ontspanning brengt u voldoening. Dwing uzelf ertoe.

VISSEN
Liefde:
Ook al komen uw gevoelens in rustiger vaarwater, ze grijpen toch diep in. Er is geen noodzaak om vergaande beslissingen te nemen. Geld: Wat u ook dwars zat, u komt er achter wat u eraan kunt doen. Niet dat de complexe situatie verandert, maar u bent beter in staat om te handelen naar de stand van zaken. Gezondheid: Meer concentratie en discipline zijn voorwaarden om door te zetten en uw streefgewicht te behalen.

RAM
Liefde:
Geef ruimte aan wat uw hart u ingeeft, dat kan therapeutisch werken. De maanstand heeft een corrigerende invloed op uw liefdesleven met een onzekere uitkomst. Bijsturen is daarom nodig. Geld: Uw handen jeuken en u wilt ze snel uit de mouwen steken. Het staat u helder voor de geest wat er moet gebeuren. U denkt over alternatieven en fantaseert er over hoe het zou zijn om helemaal vrij te zijn. Gezondheid: Op regelmatige basis vitaminen en mineralen innemen zorgt voor een goed evenwicht wat betreft de druk die u soms voelt. Nog beter is de combinatie met ontspanning.

STIER
Liefde:
Herinnert u zich nog hoe het was om tevreden met uzelf te zijn? Dat besef komt terug. U wilt veranderingen in uw leven, maar belangrijker is dat u het met uzelf goed kunt vinden. Geld: Concentreer u op uw werk en maak het daar gezellig. Meer kleur toevoegen betekent ook dat u aardiger voor uw medewerkers bent. Gezondheid: U klimt uit een dalletje, hoewel sommigen die een fikse griep achter de rug hebben daar langer over zullen doen.