horoscoop

Horoscoop 18 t/m 24 december 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Ga na hoe uw gevoelsleven uw creativiteit beïnvloedt. Uw stemmingen kunnen wisselen, waardoor u uw zelfbeheersing kunt verliezen. Geld: Hou vast aan uw dromen, ook al wordt u overspoeld door alles wat u denkt te moeten doen. Begin alleen aan iets wat u kunt afmaken. Gezondheid: Begin alvast met het maken van gezonde voornemens voor het komende jaar. Schrijf ze op en plak ze op de koelkast. Wees niet al te streng.

KREEFT
Liefde: Voorkom complicaties in een langdurige relatie door de waarheid onder ogen te zien. Schrijf de positieve punten op. Geld: Wees vooral eerlijk tegenover uzelf en anderen. Als u probeert iemand om de tuin te leiden krijgt u dat retour, met een onnodig probleem erbij. Gezondheid: U kunt neerslachtig zijn zonder aanwijsbare reden. Geef er niet aan toe. De onrust lijkt erger dan dat deze is.

LEEUW
Liefde:
Uw zelfvertrouwen heeft een deukje opgelopen. U kunt uw stemming laten kantelen door uw zorgen met iemand te delen. Geld: Dit is de tijd om orde op zaken te stellen; zoals de administratie bijwerken of de harde schijf opschonen. Daarna bent u tevreden over uzelf. Gezondheid: Als uw lever wat traag werkt, kan een zuiveringskuurtje een uitkomst zijn. Dat is een uitstekende remedie, of vraag advies bij de drogist.

MAAGD
Liefde:
Het accent ligt op de familie en dat valt samen met uw zin in feest en plezier. Die uitbundigheid hebt u nodig om in balans te blijven. Geniet ervan. Geld: U wordt overladen met informatie en kunt niet bepalen wat zinvol is en wat niet. U bent van de nuchtere feiten, maar verwarring maakt het lastig. Gezondheid: U kunt zich emotioneel reinigen door gebeurtenissen uit het verleden te analyseren en te verwerken. Bekijk het eens met andere ogen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
U kunt onzeker zijn over de grenzen van de liefde als uw fantasiewereld botst met de realiteit… Geld: U bent een magneet als u zich chic kleedt en met durf mensen tegemoet treedt die iets voor u kunnen betekenen. Die kansen kunnen zich ook in het buitenland voordoen. Gezondheid: Uw voeten zijn belangrijke onderdanen die u niet mag verwaarlozen. Koop geen te kleine schoenen alleen omdat u ze mooi vindt.

SCHORPIOEN
Liefde:
U weet zich uit een lastig liefdesdilemma te bevrijden. De oplossing komt in zicht. Volg uw hart en keer terug in de werkelijkheid. Geld: Een dierbare krijgt te maken met financiële perikelen. Dat brengt ook voor u veranderingen met zich mee… Vervang of repareer een apparaat. Gezondheid: U hebt behoefte aan zuurstof. Ga de frisse lucht in, doe ademhalingsoefeningen en zet er af en toe flink de pas in.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Beelden uit uw onderbewustzijn komen naar boven, maar gelukkig kunt er wel van genieten. Als u iets moet doen wat niet bij u past, achterhaal dan waaróm het niet bij u past. Dat schept helderheid. Geld: De stand van de maan heeft gevolgen voor uw carrière. Dat kan positief uitvallen, maar wees daar maar liever niet al te zeker van. Gezondheid: U herstelt snel van enig ongemak. Als u van die verbetering slim gebruikmaakt door uw spieren aan te spreken, gaat uw conditie er flink op vooruit. En dat kan zeker geen kwaad in deze periode…

STEENBOK
Liefde: Uw geliefde leunt op u vanwege uw nuchtere kijk en uw betrouwbaarheid. Ook al weet u altijd precies wat u wilt, nu is dat mistig. Geld: Geen gedoe over geldzaken! Verlummel wat tijd, ook al zit u zo niet in elkaar. Wat u dan ontdekt kan belangrijker zijn dan het bereiken van uw oorspronkelijke wens. Gezondheid: U gaat een plezierpiek tegemoet. Uw gezondheid kan tegen een stootje. Als u het niet te bont maakt, zal die de komende tijd nog verbeteren.

WATERMAN
Liefde:
Als u te veel controle uitoefent loopt u tegen dichte deuren aan. Laat los. Met onbekommerd gedrag geeft u de relatie een prettige impuls. Geld: U loopt over van werklust maar weet niet waar te beginnen. Stort u er in en het wordt een creatieve week. Áls u tenminste geen aandacht besteedt aan details. Gezondheid: Uw menslievendheid is te prijzen, maar als u zich verdiept in de zorgen van derden heeft dat wel een weerslag op uw mentale toestand.

VISSEN
Liefde:
Een situatie geforceerd oplossen zorgt er voor dat uw frustratie toeneemt. Accepteer onzekerheid zoveel mogelijk. Geld: Raak niet in paniek bij geldproblemen, want stress maakt het erger. U hebt het in de hand, al kunt u ontmoedigd raken als u te veel in uw agenda kijkt. Gezondheid: Vissen kunnen de feestdagen te diep in het glaasje kijken. Dat is voor een keer niet erg, maar pas op bij onmatigheid.

RAM
Liefde:
U weet wat u verlangt in de liefde. Dat is niet zo gecompliceerd. Dat te realiseren is echter lastig, omdat uw geliefde er anders over denkt. Geld: Het is niet erg als uw financiële doel in 2019 niet is gehaald. Er wacht een vers jaar op u, met vele nieuwe kansen. Wees flexibel en pas uw droom aan. Gezondheid: De verleiding is groot om op de bank te blijven hangen. Dat betekent fysieke achteruitgang. Warm inpakken en… de paden op, de lanen in!

STIER
Liefde:
U bent actief in de liefde, want Venus staat tot het eind van dit jaar in het zevende huis. U bent populair en neemt zelf initiatieven. U onthult zelfs zomaar uw romantische gevoelens aan iemand. Geld: U vindt misschien dat u krap zit. Dat valt mee. Uw partner heeft een royale bui. Die beleeft een financiële piek. Gezondheid: Uw energiepeil kan laag zijn. Doe geen moeite voor iets wat u niet onder controle hebt. Spaar uw krachten.