Horoscoop – 17 t/m 23 juli

Uw horoscoop

 

 

 

 

Liefde: Hij is nu wel heel erg brutaal. Waarom heeft hij opeens zo’n grote mond? Is dat alleen maar stoer gedrag of is hij misschien in de war? Dat hij nu heel erg met zichzelf bezig is, kan lastig zijn, maar het is even nodig.

Geld: Vertrouwt u een interessante aanbieding niet? In dat geval kunt u maar beter afstand bewaren, hoe moeilijk dat ook is. Wacht tot het bewijs is geleverd dat hij of zij oké is.

Gezondheid: Heerlijk huiselijk en gezellig opgerold op de bank. Daar geniet u nu van. Van binnen kriebelt het, want u hebt een oogje op iemand die u graag wilt leren kennen.

 

 

Liefde: Het is uw schuld niet, maar u stevent wel af op een fikse ruzie. U wilt geen conflict, maar het lijkt onvermijdelijk. Uw dominante karakter maakt het er niet gemakkelijker op.

Geld: Als u beslist wil winnen, kan dat ernstige gevolgen hebben. Is hij zo rijk of doet hij alsof? Vaststaat dat hij niet op een paar centen kijkt en nogal royaal overkomt. Klopt dat wel?

Gezondheid: U kunt zich snel ergeren en dat is slecht voor de gezondheid. Tel dus eerst tot tien voordat u iets gemeens zegt en houd soms liever gewoon uw mond.

 

 

 

Liefde: Dat hij snel op zijn teentjes is getrapt, is tot daaraan toe, maar woede-uitbarstingen zijn niet leuk. Meestal is hij niet zo temperamentvol, maar nu slaan de stoppen door. Blijf kalm.

Geld: Dit is het moment om uw kans te grijpen. U moet niet op het geluk wachten, maar het pakken. Dat betekent: opletten en uitkijken. Dat geldt trouwens ook in de liefde.

Gezondheid: Bij gewrichtspijn is het belangrijk het evenwicht van de zuren en basen in het lichaam te herstellen. Groente, rauwkost en fruit brengen het evenwicht weer op peil.

 

 

 

 

 

Liefde: Zijn dadendrang is bijna niet meer te volgen. Het is alsof hij op de hielen wordt gezeten, hij is onstuitbaar en weet van aanpakken. Valt u hem wel op, dan weet u dat het goed zit.

Geld: U moet even door deze week heen en daar hebt u een vriend voor nodig. Dat kan voor een advies zijn of een kleine financiële steun, maar betaal die volgende week wel terug.

Gezondheid: Heeft u last van de blues? Dat heeft met wisselvallig weer of stemmingswisselingen te maken. Maak er geen probleem van en ga erin mee. Dan verdwijnt het heus wel weer.

 

 

 

 

Liefde: Een verliefdheid met de kracht van een explosie. Niets gaat nu langzaam of beheerst. Het is alles of niets. Dat brengt risico’s met zich mee. Stort u daarom niet in een avontuur.

Geld: Er wordt van u verwacht dat u sommige extreme situaties aankunt. Zo niet, dan kunt u in de problemen komen. Uw omgeving staat verbaasd te kijken hoe u dit aanpakt.

Gezondheid: In deze heftige periode kan veel misgaan en dan gaat het ook goed mis. Vermijd daarom voedsel dat u niet vertrouwt. Probeer enige regelmaat in uw leven te brengen.

 

 

 

 

Liefde: Laat uw gevoel niet overstemmen door wat anderen willen of vinden. Het hangt er wel vanaf waarvoor u strijdt, maar dat er een laaiend vuur in u brandt, is wel duidelijk.

Geld: U mag zich niet gek laten maken, want iemand brengt u in verwarring met een geldprobleem. Dat is lastig en kan u uit balans brengen, maar laat het niet gebeuren.

Gezondheid: Concentreer u op uw intuïtie. Uw gevoel vertelt u wat wel of niet goed voor u is. Daar moet u dan wel naar willen luisteren! Oefening baart ook hier kunst.

 

 

 

Liefde: U krijgt alles weer onder controle zodra die emotionele storm is gaan liggen. Uw partner steekt de handen uit de mouwen. Niets is hem te veel en hij voegt de daad bij het woord.

Geld: Vakantie betekent een forse aanslag op uw budget. Toch kunt u de teugels best even laten vieren, want u weet precies hoe u het tekort straks weer kunt aanvullen.

Gezondheid: Het kan vriezen en dooien. Zo ben u heel blij met iets wat u overkomt en het volgende moment bent u weer bedroefd. Het zijn uw hormonen, dus laat ze maar even stoeien.

 

Liefde: U bent een allemansvriendin, maar dat heeft een schaduwzijde. Beslis met wie u wel en niet wilt omgaan. Als u deze week op een verkeerd paard wedt, doet dat extra pijn.

Geld: Gebruik de vakantie om al uw plannen op een rijtje te zetten en te bepalen waar u meteen aan wilt beginnen als u weer thuis bent. Dan doorzetten en u wordt spekkoper.

Gezondheid: Voorkomen is beter dan genezen, dus wees kritisch op uw relaties. Heb u een probleem of behoefte aan een schouder? Ga naar een rustige vriend of vriendin, want die begrijpt u.

 

 

 

Liefde: Uw partner is zo traag als dikke stroop in de winter. Hij is soms niet vooruit te branden en verdient daarom flink wat peper in zijn liefdesleven. U weet vast wel hoe dat moet.

Geld: Dit is geen gemakkelijke week voor Vissen, want financieel is het hommeles. Uw overgevoeligheid maakt het nog erger. Onderneem iets waar u profijt van hebt.

Gezondheid : Niet tobben, maar doe iets! Flirt met een collega of iemand op het strand, breek een record of ga op reis. Ontsnap aan de sleur en er gaat een nieuwe wereld voor u open.

 

 

 

Liefde: Uw geliefde is op zoek naar zijn mannelijkheid en kan die soms met moeite vinden. Wie hem daarbij kan helpen, mag rekenen op zijn warmte, maar niet iedereen kan dat. U wel?

Geld: Waarom bent u zo argwanend? Soms vertrouwt u iemand veel te gemakkelijk en dan loopt het verkeerd af. Maar nu bent u achterdochtig en daar is geen reden voor.

Gezondheid: Bevorder de spijsvertering door langzaam te eten, goed te kauwen en het voedsel met speeksel te vermengen. Eet niet meer dan nodig is en dat opgeblazen gevoel is weg.

 

 

 

Liefde: Uw geliefde heeft deze week nogal wat aan zijn hoofd. Verwacht daarom niet te veel van hem. Gun hem wat ruimte en rust en hij zal zijn dankbaarheid op gepaste wijze tonen.

Geld: Enige zelfbeheersing wat betreft het uitgavenpatroon is gewenst. Uw garderobe behoeft nu geen aanvulling als u eens wat vaker combinaties maakt met wat u al hebt hangen.

Gezondheid: Pas op de plaats en op adem komen na een enerverende periode. Stress kunt u nu niet gebruiken. Wat uitslapen, niet te veel inspannen en u komt vanzelf wel weer overeind.

 

 

Liefde: Liever lekker in zijn koesterende armen? Natuurlijk, maar uw lief lijkt wel een vlinder. Is dat behoefte aan liefde of wil hij alleen maar seks? Praat erover en schep duidelijkheid.

Geld: Dit is de beste tijd om orde op zaken te stellen. Heb u ergens een achterstand opgelopen? Haal die dan nu maar in. Geen zin? Toch doorbijten, want dan wordt het gemakkelijker.

Gezondheid: Hete kruidencompressen en warme douches stimuleren de productie van spijsverteringssappen en daarmee de spijsvertering. En het is ook nog eens aangenaam.