horoscoop

Horoscoop 17 t/m 23 juni 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Sta stil bij uw gedrag en vraag uzelf af hoe dat gedrag uw relatie beïnvloedt. Als u bang bent om een keuze te maken die uw vrijheid aantast, kunt u beter nog even wachten. Geld: Uw financiële voorgevoel is in orde, dus een voorzichtig gokje wagen kan geen kwaad. Als u buiten de gebaande paden gaat ziet u winstkansen. Laat die niet liggen. Gezondheid: Denk na over wat belangrijk is voor uw gezondheid en handel daarnaar. Het zal u verrassen hoe gemakkelijk het is om de ruis uit uw leven te bannen. Het zal u zeker goed doen.

KREEFT
Liefde: U wilt degenen van wie u houdt extra beschermen en vreest dat u de controle kunt verliezen. Geen nood, de omstandigheden ver­anderen. Geld: Ga uw mogelijkheden na en vertrouw daarbij op uw intuïtie. Dat stelt u in een staat om een crisis te voorkomen. Gezondheid: Uw uitstraling is magnetisch en dat nodigt uit om ten volle te genieten van alles wat op uw pad komt. Dat beïnvloedt uw welzijn en geeft uw lijf de juiste prikkels.

LEEUW
Liefde: De storm is gaan liggen, waardoor u even kunt uitrusten. De eensgezindheid keert terug en u bent weer uw koninklijke zelf. Geld: Hou uw ogen wijd open, want dan kunt u het beste rendement halen uit uw recente ervaringen. De radicale opvattingen die u de laatste weken had kunt u nu uitdragen. Gezondheid: Hou uw energieniveau in de gaten om er zo voor te zorgen dat u het maximale haalt uit de successen die naar u lonken. Fitheid werkt verhelderend.

MAAGD
Liefde: Het kan een verwarrende week worden omdat u tijdelijk wordt verblind door grenzeloos optimisme, waardoor u sommige problemen over het hoofd kunt zien. Geld: U blijft op koers als u nuchter nadenkt over hoe u obstakels kunt vermijden. Bedenk dat u gelukkig bent als u beseft wat u niet kunt veranderen. Gezondheid: Er zijn dagen waarop u extra moet opletten om geen fouten te maken. Hou uw oren en ogen open.

WEEGSCHAAL
Liefde: Maak van uw hart geen moordkuil, maar een al te directe benadering kan een averechts effect hebben. Met tact en warmte lukt het u beter om de situatie naar uw hand te zetten. Geld: U accepteert een project dat u anders gemeden zou hebben. Met durf en doorzetten kan daar iets lucratiefs uit voortkomen. Gezondheid: Spaar uw krachten. Probeer in uw privéleven de balans op te maken, want dat vraagt om aandacht.

SCHORPIOEN
Liefde: Als u uw emotionele balans wilt bewaren, zult u iets van uw onafhankelijkheid moeten opgeven. Een autoritaire houding kan dat evenwicht verstoren. Geld: Ingewikkelde zaken in uw carrière kunnen haaks staan op uw verantwoordelijkheden thuis. U hebt het gereedschap zelf in handen. Nu nog slim gebruiken. Gezondheid: Mars in uw teken geeft lichamelijke kracht en energie. U kunt uitblinken in de sportschool, op de tennisbaan of op het veld.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U jaagt uw dromen na en verdrinkt soms in ongrijpbare magie. Vervelend als u daarin wordt teleurgesteld. Kies de juiste richting als u op een tweesprong staat. Geld: Het gaat niet om zomaar een nieuw avontuur. Er hangt verandering in de lucht, maar dat lukt alleen als u uw doelstelling helder formuleert en daar vervolgens naar handelt. Gezondheid: Met ademhalings­oefeningen voor het slapengaan, keert u terug naar uw kern en gaat u als vanzelf mediteren.

STEENBOK
Liefde: U hebt het gevoel dat u na een feest achterblijft om alle rommel op te ruimen. Iedereen is weg en er moet van alles gebeuren. U vraagt zich af of het de moeite wel waard was. Geld: Doe fluitend waar u het beste in bent. Benader werk zo dat u er plezier aan beleeft om iets voor elkaar te krijgen. Gezondheid: Gebeurtenissen kunnen u in een negatieve spiraal brengen. Vind de weg omhoog, maar melancholie hoeft u niet uit de weg te gaan.

WATERMAN
Liefde: De zon schijnt ook in uw hart, want in de liefde is het rozengeur en maneschijn. Singles kunnen hun hart ophalen en wie bezet is ontdekt hoe heerlijk het is om te behagen. Geld: U hebt steeds weer briljante ideetjes onder invloed van de revolutionaire Uranus, maar de praktische Saturnus dwingt u om er met een realistische blik naar te kijken. Gezondheid: De terrassen lachen u weer toe maar enige zelfbeheersing qua inname van versnaperingen is aan te bevelen.

VISSEN
Liefde: U bent gewend om te drijven op de stromingen in uw leven. Nu kunt u een eigen weg inslaan en iets ondernemen wat uw stabiliteit kan versterken. Geld: Doe niet alles tegelijk in een poging uw positie te verbeteren. Stap voor stap nuances aanbrengen is de beste manier. Gezondheid: Als u zich niet zo lekker voelt is een avondje uit de beste remedie. Zingen en dansen stimuleren de pretneuronen als een drug. Hou wel voldoende afstand.

RAM
Liefde: Accepteer de status in uw relatie. Stel niet te hoge doelen die nauwelijks haalbaar zijn. Wentel u niet in teleurstelling, maar kijk omhoog en vooruit. Geld: Erken uw succes. In plaats van een nieuwe koers te varen is het beter voort te gaan met wat u al bereikte. Uw vertrouwen keert terug als u focust op wat moet gebeuren. Gezondheid: Zwelgen in het verleden kan therapeutisch zijn, omdat u daarmee schoon schip maakt met wat ooit was.

STIER
Liefde: Een onverwachte wending kan de stabiliteit in uw liefdesleven aantasten. Toch wint uw gezonde verstand en zorgt dit alles voor een nieuwe aanzet in de romantiek. Geld: Een drama op het werk heeft te maken met een collega. Let er op dat u uw persoonlijke belangen bewaakt. Dromen kunnen met u aan de haal gaan. Gezondheid: Vergeetachtigheid is normaal, maar met hoofdrekenen of hersengymnastiek kunt u daar best iets aan doen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen