×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 10 t/m 16 juli 2019

Horoscoop 10 t/m 16 juli 2019
17.07.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde: U hebt de afgelopen tijd flink gesleuteld aan uw persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat wordt zichtbaar. Daar hebt u zelf veel aan en dat geldt ook voor iemand in uw nabijheid. Geld: U kunt nu een klus afmaken. Weerstand hoort erbij. Laat u niet opzijzetten en blijf bij uw standpunt. Des te eerder bereikt u uw doel. Gezondheid: U kunt een dipje overwinnen met een gezond dieet. Als u zich daarop concentreert, komt u in een gemoedstoestand die u er weer bovenop helpt.

KREEFT
Liefde: De tijd waarin de liefde u kwam aanwaaien is voorbij. U moet nu op eigen kracht de amoureuze motor draaiende houden. U hebt die kracht. Maak daar gebruik van om de band te versterken. Geld: U krijgt te maken met de nasleep van uw financiële beleid. Dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten. Boor uw netwerk aan en nodig mensen uit die u lang niet hebt gesproken. Gezondheid: Knijp er tussenuit om uw gedachten te ordenen en geniet van een film of boek. Overweeg het schrijven van een droomdagboek door meteen te noteren wat uw nachtelijke avontuur was.

LEEUW
Liefde: Uw overtuigingskracht kan negatief uitwerken als u doordramt. Bekijk een probleem van alle kanten. Geef uw droomprins de ruimte. Anders werkt het verstikkend. Geld: Ga na wat u hebt bereikt en complimenteer uzelf. Dat inspireert om nieuwe doelen te stellen. Leer van de fouten in het voorgaande traject. Gezondheid: Zorg voor frisse lucht. Wandel of fiets en kom in beweging. Dat helpt om zaken rustig op een rijtje te zetten. Daarna kunt u weer eigenwijs zijn.

MAAGD
Liefde: U bent nogal op uzelf gericht. Dat kan een aanvaring tot gevolg hebben. Wees alert en zorg dat u in harmonieus vaarwater terechtkomt. Zo bereikt u meer. Geld: U hebt de neiging de hand nadrukkelijk op de knip te houden. Zuinigheid is verstandig. Gierigheid is dat niet. Doe eens gek. Koop iets wat u wilt hebben. Gezondheid: U bent een streber. Dat kan uw hart als een bedreiging ervaren. De teugels laten vieren is beter voor uw immuunsysteem en voor uw welzijn.

WEEGSCHAAL
Liefde: In uw relatie gaat het beter als u zelf een liefdevol initiatief neemt. Neem u voor om iedere week zo’n dag vol aandacht, liefde en genegenheid te realiseren. Geld: Zet op een rijtje hoe u er financieel voorstaat, want de vakantie trekt een wissel op uw budget. Neem alle twijfel weg en beslis dan. Gezondheid: U vaart wel bij regelmaat. Ga langs bij vrienden of nodig ze uit. En vergeet uw familie niet. Die wederkerigheid brengt u vanzelf weer in balans.

SCHORPIOEN
Liefde: Strubbelingen in de liefde kunnen worden opgelost. Dat betekent dat u de ontspanning krijgt waar u nu zo naar snakt. Reken op steun van uw geliefde in de romantiek. Geld: Veranderingen pakken positief uit. Wat u van plan bent kan u financieel vooruit helpen als u de handen uit de mouwen steekt. Gezondheid: Luieren is lekker, maar u kunt vrije tijd ook gebruiken om lichamelijk in actie te komen. U moet er wel wat voor doen. Daar heb u later profijt van.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Stem uw wensen en verlangens af op die van uw partner. Daar plukt u beiden de vruchten van. Meer geven dan nemen tilt u naar een hoger liefdesniveau. Geld: U bent in een creatieve stemming. Met een positieve benadering en doorzettingsvermogen lukt wat u voor ogen staat. Gezondheid: Houd uw lijn in de gaten. Een niet te zwaar dieet helpt u op uw streefgewicht te blijven. U voelt zich fitter en kunt de hele wereld weer aan. Weersta die verleiding.

STEENBOK
Liefde: Stel een uitje voor waar uw partner van zal opkijken. Dat komt uw liefdesleven ten goede. Koop iets voor iemand die aandacht tekort komt. Geld: Sommigen vinden u een uitslover. U trekt uw plan en komt voor uw mening uit, ook al schrikken anderen daarvan. U wint toch wel. Gezondheid: U bent energiek, maar overdrijf het niet. Doordraven is zinloos. Neem de tijd voor alles waarvan u kunt genieten. Loslaten is niet uw grootste talent, maar u kunt het wel.

WATERMAN
Liefde: De kansen op een liefdesavontuur nemen toe als u uw kennissenkring uitbreidt. Singles ontmoeten een aantrekkelijke kandidaat. Dat kan van korte duur zijn. Geld: Financieel moet u op de kleintjes letten. Daar is niets mis mee. Wat u nu zaait kunt u later oogsten. Dat kan lucratief zijn. Gezondheid: Verg niet te veel van uzelf. Zorg voor een ritme dat voor u acceptabel is. Neem gerust een dag vrij om van zon en zee te genieten. Een lange strandwandeling helpt ook.

VISSEN
Liefde: U gaat een passievolle week tegemoet. U straalt van zelfvertrouwen als u aandacht aan uw uiterlijk besteedt en een flirt niet uit de weg gaat. Geld: Nu doorwerken en u door niemand uit het veld laten slaan. Investeer geen geld, maar vlijt en discipline. Dan kan succes niet uitblijven. Gezondheid: Neem u voor uw conditie te verbeteren door te gaan sporten of de buitenlucht op te zoeken. Voldoende nachtrust en piekergedrag vermijden maakt u een gelukkig mens.

RAM
Liefde: Van uw hulpvaardigheid kan misbruik worden gemaakt. Stel uw eigen belang voorop. U denkt dat u niet aardig gevonden wordt als u ’nee’ zegt. Dat is een misverstand. Geld: Het is niet slim om nu aan een financieel avontuur te beginnen en in het diepe te springen zonder reddingsvest. Eerst goed nadenken. Gezondheid: Men zal u respecteren als u voor uzelf opkomt. Dat kan vriendelijk. Maak een einde aan een conflict. Dat lucht op en is goed voor uw mentale conditie.

STIER
Liefde: Maak van de vakantieperiode gebruik om uw liefdesleven onder de loep te nemen. Ga na wat kan worden verbeterd. U hebt een woelige periode achter de rug. Nu rustig aan. Geld: Maak plannen om een droom waar te maken en ga er daarbij vanuit dat dat lukt. Het komt aan op daadkracht en het vermogen wensen in daden om te zetten. Gezondheid: Opwinding is slecht voor uw hart, dus erger u niet en laat irritatie van u afglijden. Kwestie van oefenen. Vooral als het gaat om de buren.