horoscoop

Horoscoop 17 t/m 23 juli 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw ongedurigheid wordt niet begrepen. U bent niet echt een allemansvriend, maar er is iemand die dat wel zo ziet. Is dat uw geliefde? Geld: Koop niets waar u ook zonder kunt. Een financieel regime zal u geen windeieren leggen. Die onverwachte noodzakelijke uitgave komt u wel weer te boven. Gezondheid: Het is niet eenvoudig om op gewicht te blijven met de neiging om te snoepen. Schrijf op wat u eet en drinkt om daar meer structuur in aan te brengen.

KREEFT
Liefde:
Uw kritische houding kan een belemmering zijn voor de harmonie in de relatie. U wilt uzelf niet wegcijferen en de regie behouden. Daar is enige tact voor nodig. Dat kunt u leren. Geld: U bent nooit een verkwister geweest. Als u een plan maakt om aan het eind van de maand iets over te houden kunt u daar later veel plezier aan beleven. Een impulsaankoop is verleidelijk. Doe het niet. Gezondheid: De vakantie is niet de meest ideale periode om gezond te leven. Verlies uw doelstelling om fit te blijven niet uit het oog. Combineer luiheid met voldoende inspanning.

LEEUW
Liefde:
U bent naar iets op zoek en kunt het niet vinden. Dat is frustrerend, maar u mag de zoektocht niet opgeven. U vindt het op plekken waar u niet aan hebt gedacht. Geld: U bent goed van vertrouwen. Ga niet snel in op een aantrekkelijk voorstel. Dat is het niet. Houd uw geld op zak. Laat u niet verblinden door een gladde prater. Gezondheid: Zorg voor een opgewekt humeur en vermijd irritatie. Glimlach, want dat maakt alles gezelliger. Het is goed voor uw moreel.

MAAGD
Liefde:
Als iemand aanklopt met een probleem, moet u oppassen dat u niet in een moeras terechtkomt. Bij sommige mensen is afstand nodig om de sfeer prettig te houden. Geld: Uw hang naar zuinigheid kan extreme vormen aannemen. Dat is lovenswaardig, maar u ontneemt uzelf ook het plezier dat u krijgt als u uzelf eens verwent. Gezondheid: Neem u voor een boek te lezen over een onderwerp dat u de laatste tijd bezighoudt en te maken heeft met uw gezondheid.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Nieuwe contacten leggen brengt fleur en liefde in uw leven. Er zijn mensen van wie u al een tijd niets hebt gehoord. Die vinden het leuk als u van u laat horen. Geld: Onderneem deze week niets wat riskant is. Dat kan verkeerd aflopen. Zeg bij voorbaat ’nee’. Te impulsief reageren is een garantie voor naderend onheil. Gezondheid: Breng leven in de brouwerij door uw focus te verleggen van zorg naar genot. U hebt afleiding nodig. Kies voor vertier en plezier.

SCHORPIOEN
Liefde
: Als iemand u claimt, moet u maar zeggen dat het u nu niet uitkomt en dat u eerst uw agenda wilt raadplegen. U houdt er niet van om afspraken uit te stellen. Geld: Iedereen maakt fouten. U kunt er één begaan die te voorkomen is als u eerst nadenkt. Als het u later dan nog steeds dwarszit, kunt u doen wat uw hart begeert. Gezondheid: Het lucht op als u erin slaagt uw gevoelens te verwoorden. Zeg wat u dwars zit en durf voor uw innerlijke roerselen uit te komen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
De liefde kan inspirerend werken als u zich openstelt voor attenties. Laat u op sleeptouw nemen, maar kijk uit dat u geen rad voor ogen wordt gedraaid. Geld: U kunt in zaken behendig zijn en met uw charme mensen voor u winnen. Als u een deal sluit, is het wel de bedoeling dat beide partijen ervan profiteren. Gezondheid: Onrust in uw lijf bestrijdt u met actie. Sla daarom geen uitnodiging af. Achterhaal wat de oorzaak is en doe er dan wat aan.

STEENBOK
Liefde:
Volg uw gevoel en doe iets wat u nooit eerder hebt gedaan. Dat avontuur hebt u nodig om in balans te komen. Rationeel handelen is niet altijd een juiste keuze. Geld: U bent gehecht aan uw spullen. Maar door iets te verkopen om meer ruimte te scheppen leert u dat loslaten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Gezondheid: Ingebeelde ziektes kunnen uiteindelijk echte klachten worden dus maak u niet te druk over een pijntje of ga naar de huisarts.

WATERMAN
Liefde:
U zit op rozen als u beseft dat u af en toe wat moet toegeven en moet meegaan in de wensen van uw geliefde. Laat die afstandelijkheid maar eens varen. Geld: U hebt niets aan praatjesmakers, hoe gezellig ze ook kunnen zijn. Maak daarom zo min mogelijk afspraken met personen die u kunnen teleurstellen. Gezondheid: Werken aan uw gezondheid vergt planning. Stel nu een doel dat u vlak voor de kerst wilt halen en stippel een strategie uit voor de komende tijd.

VISSEN
Liefde:
Gebruik uw emotionele veerkracht als er iets gebeurt wat u niet bevalt. U hebt de keuze of u zich laat intimideren of van u afbijt. Ook als u denkt dat u er geen vat op hebt. Geld: Scherp uw zakeninstinct aan. U kunt uw slag slaan als u oplet. Er komt een kans die u niet mag laten lopen, ook al ziet u beren op de weg. Gezondheid: Doe een schepje bovenop uw fitness. Ga er tegenaan en u merkt dat dit u een beter gevoel geeft. Zoek uw lichamelijke grens op.

RAM
Liefde:
U bent zich bewust van uw verbondenheid. Dat is goed voor uw zelfvertrouwen. U laat zich niet de kaas van het brood eten. Dan kent u uw eigen kracht weer. Geld: Het is niet verstandig geld te lenen. De uitkomst is onzeker. Pas als u zicht hebt op concrete resultaten, kunt u dat risico nemen. Houd het roer recht. Gezondheid: Neem het initiatief voor veranderingen in uw fitnessprogramma. Dat kan moeilijk zijn, maar u komt erachter dat het in uw voordeel werkt.

STIER
Liefde: Het lijkt alsof problemen toenemen. Dat is schijn, want u moet door een fase heen om orde op zaken te stellen. U hebt de energie om u daar doorheen te slaan. Geld: Sla een financieel advies niet in de wind. Zo krijgt u weer grip op de situatie en hebt u snel alles weer in de hand. Stel urgente betalingen niet uit. Gezondheid: Als u het moeilijk vindt uw conditie op peil te houden is het een idee om dat samen met een vriendin of een goede bekende te doen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen