×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 17 t/m 23 juli 2019

Horoscoop 17 t/m 23 juli 2019
17.07.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Uw ongedurigheid wordt niet begrepen. U bent niet echt een allemansvriend, maar er is iemand die dat wel zo ziet. Is dat uw geliefde? Geld: Koop niets waar u ook zonder kunt. Een financieel regime zal u geen windeieren leggen. Die onverwachte noodzakelijke uitgave komt u wel weer te boven. Gezondheid: Het is niet eenvoudig om op gewicht te blijven met de neiging om te snoepen. Schrijf op wat u eet en drinkt om daar meer structuur in aan te brengen.

KREEFT
Liefde:
Uw kritische houding kan een belemmering zijn voor de harmonie in de relatie. U wilt uzelf niet wegcijferen en de regie behouden. Daar is enige tact voor nodig. Dat kunt u leren. Geld: U bent nooit een verkwister geweest. Als u een plan maakt om aan het eind van de maand iets over te houden kunt u daar later veel plezier aan beleven. Een impulsaankoop is verleidelijk. Doe het niet. Gezondheid: De vakantie is niet de meest ideale periode om gezond te leven. Verlies uw doelstelling om fit te blijven niet uit het oog. Combineer luiheid met voldoende inspanning.

LEEUW
Liefde:
U bent naar iets op zoek en kunt het niet vinden. Dat is frustrerend, maar u mag de zoektocht niet opgeven. U vindt het op plekken waar u niet aan hebt gedacht. Geld: U bent goed van vertrouwen. Ga niet snel in op een aantrekkelijk voorstel. Dat is het niet. Houd uw geld op zak. Laat u niet verblinden door een gladde prater. Gezondheid: Zorg voor een opgewekt humeur en vermijd irritatie. Glimlach, want dat maakt alles gezelliger. Het is goed voor uw moreel.

MAAGD
Liefde:
Als iemand aanklopt met een probleem, moet u oppassen dat u niet in een moeras terechtkomt. Bij sommige mensen is afstand nodig om de sfeer prettig te houden. Geld: Uw hang naar zuinigheid kan extreme vormen aannemen. Dat is lovenswaardig, maar u ontneemt uzelf ook het plezier dat u krijgt als u uzelf eens verwent. Gezondheid: Neem u voor een boek te lezen over een onderwerp dat u de laatste tijd bezighoudt en te maken heeft met uw gezondheid.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Nieuwe contacten leggen brengt fleur en liefde in uw leven. Er zijn mensen van wie u al een tijd niets hebt gehoord. Die vinden het leuk als u van u laat horen. Geld: Onderneem deze week niets wat riskant is. Dat kan verkeerd aflopen. Zeg bij voorbaat ’nee’. Te impulsief reageren is een garantie voor naderend onheil. Gezondheid: Breng leven in de brouwerij door uw focus te verleggen van zorg naar genot. U hebt afleiding nodig. Kies voor vertier en plezier.

SCHORPIOEN
Liefde
: Als iemand u claimt, moet u maar zeggen dat het u nu niet uitkomt en dat u eerst uw agenda wilt raadplegen. U houdt er niet van om afspraken uit te stellen. Geld: Iedereen maakt fouten. U kunt er één begaan die te voorkomen is als u eerst nadenkt. Als het u later dan nog steeds dwarszit, kunt u doen wat uw hart begeert. Gezondheid: Het lucht op als u erin slaagt uw gevoelens te verwoorden. Zeg wat u dwars zit en durf voor uw innerlijke roerselen uit te komen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
De liefde kan inspirerend werken als u zich openstelt voor attenties. Laat u op sleeptouw nemen, maar kijk uit dat u geen rad voor ogen wordt gedraaid. Geld: U kunt in zaken behendig zijn en met uw charme mensen voor u winnen. Als u een deal sluit, is het wel de bedoeling dat beide partijen ervan profiteren. Gezondheid: Onrust in uw lijf bestrijdt u met actie. Sla daarom geen uitnodiging af. Achterhaal wat de oorzaak is en doe er dan wat aan.

STEENBOK
Liefde:
Volg uw gevoel en doe iets wat u nooit eerder hebt gedaan. Dat avontuur hebt u nodig om in balans te komen. Rationeel handelen is niet altijd een juiste keuze. Geld: U bent gehecht aan uw spullen. Maar door iets te verkopen om meer ruimte te scheppen leert u dat loslaten helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Gezondheid: Ingebeelde ziektes kunnen uiteindelijk echte klachten worden dus maak u niet te druk over een pijntje of ga naar de huisarts.

WATERMAN
Liefde:
U zit op rozen als u beseft dat u af en toe wat moet toegeven en moet meegaan in de wensen van uw geliefde. Laat die afstandelijkheid maar eens varen. Geld: U hebt niets aan praatjesmakers, hoe gezellig ze ook kunnen zijn. Maak daarom zo min mogelijk afspraken met personen die u kunnen teleurstellen. Gezondheid: Werken aan uw gezondheid vergt planning. Stel nu een doel dat u vlak voor de kerst wilt halen en stippel een strategie uit voor de komende tijd.

VISSEN
Liefde:
Gebruik uw emotionele veerkracht als er iets gebeurt wat u niet bevalt. U hebt de keuze of u zich laat intimideren of van u afbijt. Ook als u denkt dat u er geen vat op hebt. Geld: Scherp uw zakeninstinct aan. U kunt uw slag slaan als u oplet. Er komt een kans die u niet mag laten lopen, ook al ziet u beren op de weg. Gezondheid: Doe een schepje bovenop uw fitness. Ga er tegenaan en u merkt dat dit u een beter gevoel geeft. Zoek uw lichamelijke grens op.

RAM
Liefde:
U bent zich bewust van uw verbondenheid. Dat is goed voor uw zelfvertrouwen. U laat zich niet de kaas van het brood eten. Dan kent u uw eigen kracht weer. Geld: Het is niet verstandig geld te lenen. De uitkomst is onzeker. Pas als u zicht hebt op concrete resultaten, kunt u dat risico nemen. Houd het roer recht. Gezondheid: Neem het initiatief voor veranderingen in uw  fitnessprogramma. Dat kan moeilijk zijn, maar u komt erachter dat het in uw voordeel werkt.

STIER
Liefde: Het lijkt alsof problemen toenemen. Dat is schijn, want u moet door een fase heen om orde op zaken te stellen. U hebt de energie om u daar doorheen te slaan. Geld: Sla een financieel advies niet in de wind. Zo krijgt u weer grip op de situatie en hebt u snel alles weer in de hand. Stel urgente betalingen niet uit. Gezondheid: Als u het moeilijk vindt uw conditie op peil te houden is het een idee om dat samen met een vriendin of een goede bekende te doen.