Horoscoop 16 t/m 24 april 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Op relationeel gebied doen zich bijzondere kansen voor. Grijp ze en maak er iets moois van. Versier deze week als een Paasboom, u dwingt daarmee nieuwe vruchtbaarheid af in uw liefdesleven.

Geld: Mars is retrograde en dat betekent dat u moet oppassen met geldzaken. Laat u niet in met mensen die u met mooie praatjes iets willen aftroggelen. Dat loopt fout als u niet op uw tellen past.

Gezondheid: U denkt aan momenten uit het verleden. Koester herinneringen, maar laat u niet door melancholie meeslepen. Geniet van samenzijn en ga spanningen uit de weg door te accepteren dat het nu eenmaal is zoals het is. 

 

Liefde: Er zijn bepaalde situaties die u niet zinnen. Doe daar iets aan zodra u er met betrokkenen over kunt praten. Dat niet iedereen begrijpt wat er in u omgaat, is geen reden een hekel aan ze te hebben.

Geld: Uranus in uw teken kan twee kanten opgaan: of een leuke financiële meevaller of een onverwachte uitgave. Er is hoe dan ook een verandering op komst. Duimen dus.

Gezondheid: Actieplaneet Mars staat in de gezondheidszone van uw horoscoop. Tot mei kunt u zich moe voelen als u te veel van uzelf vraagt. Belangrijk dus om goed voor uzelf te zorgen. 

 

Liefde: U kunt uw emoties verbergen achter uw scherpe tong, maar het is de vraag of u uw geliefde daarmee een dienst bewijst. Toon uw gevoelens en stel u wat kwetsbaarder op.

Geld: Maak u deze week geen zorgen over uw financiële toestand, want daar kunt u nu even niets aan veranderen. Dat plannetje kunt u wel uitbroeden, als voornemen voor na Pasen.

Gezondheid: U bent wat ongedurig, dus dwing uzelf om in de relaxmodus te komen. Vertrouw op de invloed van Jupiter die geluk en gezondheid brengt. Dan blijkt dat u, langzamer dan u wilt, uw doel bereikt.

 

Liefde: Deze week kunt u volkomen opgaan in uw sentimentele stemming. Een huiselijk conflict ligt op de loer, maar die kunt u omzeilen. Onafhankelijkheid betekent niet dat u anderen moet negeren.

Geld: U kunt kiezen tussen een opwellende boosheid over uw werksituatie of die terzijde schuiven en met volle teugen genieten van de paassfeer. Doe het laatste en bedenk hoe u de situatie kunt verbeteren.

Gezondheid: Gebruik de vrije dagen om op adem te komen, wat leesachterstand weg te werken en voorzichtig leuke plannen te maken, waar u in mei meteen aan begint.

 

Liefde: Dit is de week waarin u kunt stralen door er piekfijn uit te zien en met een glimlach complimenten in ontvangst te nemen. Uw populariteit kan uw partner jaloers maken, houd daar rekening mee.

Geld: Uw verwachtingen zijn misschien wat hoog gespannen. Accepteer daarom een tegenvaller gracieus en wuif het weg. Kijk naar positieve ontwikkelingen en ga na wat u dit jaar hebt bereikt.

Gezondheid: Beter slapen is een gezondere remedie voor een klacht dan een bezoek aan de dokter. Neem uzelf en uw avondlijke activiteiten onder de loep om uw nachtrust te verbeteren.

 

Liefde: Een plotselinge verandering kan u irriteren, maar laat uw plezier daar niet door bederven. U bent blij met aandacht uit een onverwachte hoek. Dat kan een kaart zijn van iemand die u lang niet hebt gezien of een uitnodiging voor een gezellige bijeenkomst.

Geld: Uw partner kan financieel in gevaarlijk vaarwater terecht komen. Bespreek wat de oplossing kan zijn en help als uw portemonnee dat toestaat.

Gezondheid: Neem u voor afscheid te nemen van mensen die alleen maar uw energie opvreten. Kies voor wederkerigheid in dat opzicht. U weet wel wie wordt bedoeld.

 

Liefde: Als het u thuis benauwt, trek u eropuit en gaat u naar het theater, de bioscoop of een feest. Daarmee ontwijkt u confrontaties. Als u moet kiezen tussen uitnodigingen zult u iemand teleurstellen. Dat maakt u later weer goed.

Geld: Er komt beweging in kwesties met belastingen, verzekeringen of onroerend goed. Er zijn ingrijpende ontwikkelingen op komst. U doet er goed aan vooraf maatregelen te treffen.

Gezondheid: Maak het zo aangenaam mogelijk voor uzelf door even niet te denken aan dingen die u gemoed bezwaren. Dat mag u gerust uitstellen tot later.

 

Liefde: Het zijn verwarrende dagen voor de spirituele en intuïtieve Schorpioen. Heb wat meer geduld met uw geliefde, maar als een relatie kansloos is, zal dat dezer dagen blijken.

Geld: Voeg daar een wat belabberde financiële situatie aan toe en u zou alle reden hebben om deze dagen van het licht in duisternis door te brengen. Als u let op alle positieve signalen en bij de juiste mensen aanklopt, verandert dat op slag.

Gezondheid: U kunt de vrije dagen benutten om tot rust te komen. Dat hebt u nodig om alles weer in het juiste perspectief te zien. 

 

Liefde: Het woord ’geduld’ komt in uw woordenboek niet voor. Toch is het belangrijk niet als een olifant door de porseleinkast van een geliefde te stormen. U wilt weer dat opwindende gevoel van verliefdheid ervaren en die kans krijgt u ook.

Geld: Als u alert blijft op kansen die u worden geboden en u niet te haastig toehapt, kunt u daar in de nabije toekomst veel plezier van hebben.

Gezondheid: Een pijntje of wat ongemak kan u schrik aanjagen, maar in de meeste gevallen is er geen reden voor paniek. Als het niet vanzelf overgaat: snel naar het spreekuur!

 

Liefde: Concentreer u op de gezelligheid met geliefden en vrienden door gastvrij en begripvol te zijn. Een intiem contact kan deze week uw hoofd op hol brengen. Laat u niet tot riskante avonturen verleiden.

Geld: Uw maatschappelijke positie kan een wending ten goede nemen als u zich niet laat afleiden door sores en negatieve invloeden. Neem kordaat het heft in eigen hand.

Gezondheid: U wenst meer controle over uw eigen leven en u ergert zich aan mensen die u een andere kant willen opsturen. Bepaal wat voor u belangrijk is en stuur de dwarsliggers het bos in. 

 

Liefde: Als u aan het begin van de maand kansen op veelbetekenende romantische ontmoetingen hebt laten liggen (die waren er namelijk), kunt u dat goedmaken door in te gaan op een spannende uitnodiging.

Geld: Tijd om te overdenken wat er goed en wat er mis is gegaan. Dat geeft inzicht in uw doen en laten, waarbij u wat meer moet laten dan doen. Met uw optimistische karakter berust u in tegenvallers.

Gezondheid: Met uw filantropische idealen bent u tot zoveel devotie in staat, dat u uzelf helemaal kunnen uitputten of zelfs uw gezondheid kunt schaden.

 

Liefde: Ga er maar vanuit dat er avontuur en geluk aan de horizon gloort, want uw gedachten hebben bijzondere krachten waar u naar hartenlust gebruik van kunt maken. Met een positief zelfbeeld trekt u een speciaal iemand naar u toe.

Geld: Sta niet te lang stil bij wat er misging, maar wees gelukkig met wat u hebt bereikt door uw niet aflatende inspanningen. Geldzaken floreren weer.

Gezondheid: Deze week mag u op uw lauweren rusten. U hebt de afgelopen tijd nogal wat voor uw kiezen gehad. Dat was soms pijnlijk en hard, maar ook wel nodig om uw koers te bepalen.