×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 16 t/m 22 mei

16.05.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


STIER
LiefdeU te veel aan iemand hechten kan voor beiden benauwend zijn. Vervelend als u van die verliefdheid afhankelijk bent. Neem rustig afstand en leg spontaan de liefdeskaarten op tafel. GeldGeniet van uw carrièresucces, want dat duurt maar even. Pas na een half jaar begint een nieuwe cyclus. Rond af waar u mee bezig bent en laat het daarna los, want u kunt het niet beïnvloeden. Gezondheid: U blaakt van zelfvertrouwen en dat is aanleiding uw zintuiglijke genoegens eens extra aan te scherpen. Reken af met beperkingen en ga voor genot. Dat doet u goed.

TWEELINGEN
Liefde: Als u net iemand hebt ontmoet, kunt u daar een beetje  onzeker over zijn, maar dat is die ander ook. Doe dus allebei niet moeilijk en hak de knopen door (of maak ze los). GeldCorrigeer een fout uit het verleden zo snel mogelijk om te voorkomen dat de gevolgen u boven het hoofd groeien. Geef uzelf een flinke por. Gezondheid: De zon trekt in uw teken en dat is goed nieuws voor uw gezondheid en persoonlijke welzijn. Ga de wereld stralend tegemoet.

KREEFT
Liefde: U hebt zich laten meesleuren door een vloedgolf aan fantasietjes. Daar is niets mis mee, maar stop met dromen om de werkelijkheid onder ogen te zien. Geld: Voor een geldprobleem weglopen heeft geen zin, dan blijft het u achtervolgen. U kunt daar een oplossing voor verzinnen en die ook doorzetten. Gezondheid: Frisse lucht en sporten helpt ook uw hoofd leegmaken. Zoek afleiding in een gezonde sfeer en zorg ervoor dat u geen wortel schiet op de bank.

LEEUW
LiefdeHoud liever uw mond, anders slaan de stoppen door. Als u erachter komt wat er met uw partner aan de hand is, mag u rekenen op sympathie en liefde. Geld: Orde op zaken stellen is zinvol. U wilt de dingen naar uw hand zetten, maar doe eens een stap terug. Ga aan de zijlijn staan en zie wat er gebeurt. Gezondheid: U hebt een kwetsbare periode achter de rug, maar uw gezondheid verbetert. Vooral als u erin slaagt alles wat niet dringend is even te laten liggen.

MAAGD
LiefdeMaak plannen om samen leuke dingen te doen. Volg uw buikgevoel, want dat vertelt u uiteindelijk hoe de vork in de steel zit. GeldU gaat een nieuwe carrièrepiek tegemoet, ook al ziet u dat nog niet onmiddellijk. Men waardeert u om uw prestaties. Uw inspanningen worden beloond. Gezondheid: U kunt lekker snaaien en waarom zou u er maar één nemen als u er nog één krijgt aangeboden? U kunt best gedisciplineerd zijn en overbodige verleidingen weerstaan.

WEEGSCHAAL
LiefdeHet is niet uw schuld dat u geen touw kunt vastknopen aan uw liefdesleven, want u hebt nu eenmaal niet alles zelf in de hand. Neem het zoals het komt. Geld: Neem afstand van een geldprobleem. U wilt balans en harmonie. Als dat er niet is, kunt u beter de oorzaken opsporen dan in het wilde weg om u heen meppen. Gezondheid: Af en toe plaats maken voor nieuwe en frisse gedachten en mogelijkheden in uw hoofd geeft het inzicht dat u goed kunt gebruiken.

SCHORPIOEN
LiefdeUw stemmingen kunnen bij uw geliefde spanning veroorzaken. Laat zien dat u bereid bent tot respect en vertrouwen en voldoe aan de verwachtingen. GeldMensen hebben bewon-dering voor uw doorzettingsvermogen. U bent slim en ambitieus, al weet u nog niet helemaal precies wat u wilt. Stel duidelijke doelen. Gezondheid: Vroeg naar bed, dan is het morgen weer heel anders. U komt niets te kort, ook al bent u soms wat ontevreden. Wees blij met wie u bent.

BOOGSCHUTTER
LiefdeWees niet overmoedig door te denken dat uw geliefde alles pikt. U verbergt graag uw ge-heimen voor de buitenwereld. Meer openhartigheid doet wonderen. GeldU bent in vorm. Wat u aanraakt, verandert in goud. Het gaat u gemakkelijk af. Daar dreigt gevaar. U kunt doorslaan en dan zijn de rapen gaar. GezondheidHoud het hoofd koel en doe geen gekke dingen, dan geniet u van alles wat op uw pad komt. Denk alleen niet dat dat eeuwigdurend is.

STEENBOK
Liefde: Geef uzelf meer bloot en stel u kwetsbaar op als uw geliefde ongeduldig en rusteloos is, want die wil van u horen hoeveel u om hem/haar geeft. GeldU hebt flink uw best gedaan en daar mag u trots op zijn. Daarmee ligt u voor op mensen die er een potje van maken. De teugels laten vieren kan geen kwaad. GezondheidNeem de tijd voor leuke dingen. Doe iets waar u al een tijd naar verlangt. Ga er even tussenuit. Van zo’n uitje knapt u lekker op en dat levert waardering op.

WATERMAN
Liefde: Druk van een partner irriteert u. Reageer soepel en probeer met tact van richting te veranderen. Vermijd een woedeaanval en tel tot tien. GeldU kunt niet alleen maar lui in de zon zitten, want dan weet u zeker dat het de verkeerde kant opgaat. Even gas geven en dan weer op de rem trappen in een tempo dat u bevalt. GezondheidHet gaat bergopwaarts als u niet te veel van uzelf eist en u niet laat mee-slepen door recent verdriet.

VISSEN
LiefdeLaat u niet op sleeptouw nemen door emoties die u niet kunt beheersen. Wees eerlijk tegenover uzelf en de ander. U ziet de situatie rooskleuriger dan deze werkelijk is. Geld: Is uw huishoudboekje in orde? Kunt u alles meteen vinden wat u zoekt? Zorg voor orde, anders kunt u er geen touw aan vastknopen. GezondheidU voelt zich misschien niet optimaal. Dat is een goede aanleiding om extra aandacht te besteden aan uw conditie en na te gaan wat beter kan.

RAM
LiefdeU kunt worden overvallen door gevoelens voor iemand uit het verleden. Dat veroorzaakt een vloedgolf aan emoties. Praat erover met iemand die u vertrouwt. Geld: U kunt achterover leunen, want de financiële kansen komen vanzelf op uw pad. Het is zaak dat u die grijpt voordat ze verdwijnen. GezondheidAls u de balans vindt tussen lachen en huilen, bent u op de goede weg. Het lucht op uw hart eens uit te storten. Dan voelt u zich een stuk beter.