horoscoop

Horoscoop 16 t/m 22 september 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U kunt laconiek zijn, maar dat wordt niet goed begrepen. Stel u serieus op en deel uw droom in ruil voor emotionele steun, ook al denkt u dat u die niet nodig heeft. Geld: Een collega met visie kan u iets leren, maar dan moet u wel bereid zijn om diegene dichtbij te laten komen en spontaan te reageren. Gezondheid: Als u zich uitgeput voelt, zullen de reserves snel worden aangevuld als u minder fysieke inspanning levert en u zich vooral geestelijk oplaadt.

KREEFT
Liefde: U geniet van bewondering, maar u moet zich eerst op uw gemak voelen voordat u zich intiemer laat kennen. Als u onzeker bent slaat u dicht. Wees expressief en u merkt wat voor reacties u krijgt. Geld: Uw carrière staat in de pauzestand. Dat is nodig om u voor te bereiden op extra activiteit en veranderingen in de toekomst. Gezondheid: Een verzorgd uiterlijk en een nieuw imago versterken uw zelfbeeld. Hou dat zelf in de hand en laat het liever niet aan anderen over.

LEEUW
Liefde: U kunt in de ban raken van iemand. Die bevlieging kan zich ook alleen in uw verbeelding afspelen. U bent terughoudend omdat u uw fantasie niet wilt openbaren. Geld: Er zijn veranderingen op komst in de werkomgeving. Pas u snel aan en let op signalen die gevaar kunnen betekenen. Gezondheid: Het is belangrijk dat u uw verlangens onderzoekt en ontdekt of u die wilt ventileren. U doet uzelf een groot plezier door nauwgezet te luisteren naar wat u werkelijk wilt.

MAAGD
Liefde: U bent er met uw hoofd niet helemaal bij doordat u droomt over een onwerkelijke relatie. Verzamel moed en geef lucht aan wat in uw binnenste woelt. U zult er versteld van staan hoe begripvol degene is die u daarover aanspreekt. Geld: De start van ingrijpende veranderingen op financieel gebied is nabij, bij u en/of uw partner. Een aanval op uw computer is niet denkbeeldig. Zorg voor up-to-date antivirussoftware. Gezondheid: Uw lichaam wordt beïnvloed door de maanstand en zorgt voor zuivering. Het voltrekt zich vanzelf. Uw voedselpatroon legt wel gewicht in de schaal.

WEEGSCHAAL
Liefde: Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en u gaat het kaf van het koren scheiden. Dat doet soms pijn, maar het is niet anders. Geld: U surft enthousiast op een creatieve golf. Uw artistieke talent en de flair waarmee u dat tentoonspreidt worden erkend. Als u nu aanpakt bent u later blij met de resultaten. Gezondheid: Schrik niet meteen als u te maken krijgt met lichamelijk ongemak, maar neem uzelf in acht en het verdwijnt wel weer.

SCHORPIOEN
Liefde: U bent niet het type dat moeilijkheden uit de weg gaat, maar komt toch in de verleiding. Onderdrukte gevoelens kunt u ook op een aardige manier uiten. Geld: U ziet voldoende kansen maar u wilt datgene waar u nu mee bezig bent niet in de war sturen. De juiste timing maakt het grote verschil. Gezondheid: Neem eens een fruitdag. Verdeel uw energiereserves. Op sportief gebied is voorzichtigheid geboden. Met optimisme kunt u alles van de positieve kant zien.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Uw hang naar avontuur kan woelingen teweegbrengen in uw relatie. Hoe meer u zorgen onderdrukt, hoe intenser ze worden. Omhels dat ongerief en het verdwijnt. Geld: Het gevoel dat alles  op rolletjes verloopt is prettig. Het is nu gemakkelijk om in een fantasie te geloven, vooral als u dat enige emotionele steun geeft. Gezondheid: Stel een persoonlijk menuplan samen en als u zich daar minimaal een week aan houdt, zult u snel de effecten gaan merken.

STEENBOK
Liefde:
Weerspannigheid hoort bij u. U zou dat kunnen veranderen, ook al denkt u dat dit niet zo is. Probeer het maar en stel u flexibel op. Geld: U kunt ontspannen als u bereid bent om formaliteiten en regels, waar u zo aan hecht, te versoepelen. Uw dilemma wordt niet opgelost door een alles-of-niets-keuze. Gezondheid: Let op uw lichaamstaal (spierspanning en ademhaling) en ontspan u, om u vervolgens over te geven aan wat uw hart u influistert.

WATERMAN
Liefde: Hoe meer u zich erop concentreert, hoe heftiger uw fantasieën opduiken. Druk ze niet weg, maar focus op manieren om uw dromen in de liefde waar te maken. Geld: Het liefst zou u zich overgeven aan de geneugten des levens, ware het niet dat u het drukker hebt dan ooit. U hebt er genoeg energie voor, maar verlangens kunnen in de weg staan. Gezondheid: U hebt een grote lichamelijke kracht, wordt het niet eens tijd om daar meer gebruik van te gaan maken?

VISSEN
Liefde: Uw behoefte aan liefde neemt forse vormen aan. U bent toe aan intensivering van een huidige relatie, of toe aan een nieuwe. Trek u de mening van anderen niet aan. Geld: U ziet een ideale situatie voor u. Wacht een paar dagen voordat u drastische beslissingen neemt met geld en uitgaven. Gezondheid: Een kuur met vitaminepreparaten helpt bij moeheid. Gun uzelf eens een pauze om op adem te komen. Gepieker blokkeert het uitzicht op de leuke dingen.

RAM
Liefde: U richt uw aandacht op anderen, maar het is beter om u te concentreren op uw eigen veranderende gevoelens. Anderen hebben het beste met u voor, dus luister naar wat zij zeggen. Geld: Ook al lijken uw doelen nog ver weg te zijn, laat dat u er niet van weerhouden uw dromen na te jagen, want ze zijn zo dichtbij dat u ze bijna kunt aanraken. Gezondheid: Let op de kleur en de conditie van uw nagels. Witte vlekjes in de nagels wijzen op bloedarmoede.

STIER
Liefde: U leert wat medeleven is doordat u uw hart voor een ander openstelt. Dat kost moeite, want u bent een realist en vindt dat anderen dat ook moeten zijn. Geld: Wanneer u uit uw veilige zone stapt heeft dat positieve gevolgen. Een financieel avontuur brengt geen gevaar want er zijn krachten die u beschermen. Gezondheid: Verwarrende situaties kunnen u slaapproblemen bezorgen. Oefen u in het afstand nemen van het alledaagse voordat u naar bed gaat.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen