×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 16 t/m 22 oktober 2019

Horoscoop 16 t/m 22 oktober 2019
18.10.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Dat romantische gevoel kunt u koesteren. Het geeft u vleugels. Laat achterdocht varen. Geef u over aan uw eigen intieme wensen. Kies voor plezier. Geld: U bent van nature gul. Dat komt van pas, want wat u geeft komt bij u terug, al kan het even duren. U stippelt plannen zorgvuldig uit. Dat zal u geen windeieren leggen. Gezondheid: Uw gezondheid verbetert. Als u zich niet laat verleiden tot snoep en snacks blijft u op een verantwoord peil.

KREEFT
Liefde: Open uw ogen voor het grote geheel. Gooi de luiken open, ook die van uw hart. Op slakken zout leggen is negatief, dus zie het ruim. Geld: Uw oppassende karakter is een deugd, maar wordt het niet eens tijd om de bloemetjes buiten te zetten? Financieel uit de band springen bevrijdend. Gezondheid: De buitenlucht doet u goed. Ga eropuit met iemand die u na aan het hart ligt. Laat u door het weer niet weerhouden. Zet die spieren flink aan het werk.

LEEUW
Liefde:
Treed een leuke verrassing onbevangen tegemoet. Als iets onduidelijk is, ga dan een gesprek aan en vind uit wat er achter kan zitten. Geld: Pas op dat u niet over uw eigen benen struikelt. U ergert zich snel aan het gedrag van iemand met wie u samenwerkt. Verdiep u eens in de oorzaak. Gezondheid: De natuur zorgt in dit jaargetijde voor een natuurlijk genezings- en verwerkingsproces. U schudt oude bladeren van u af en maakt plaats voor gezonde voornemens.

MAAGD
Liefde:
Niet alles gaat volgens plan. Geduld is het sleutelwoord. Helaas is dat niet uw sterkste kant. Uw relatie kent strubbelingen, maar met begrip lost u veel op. Geld: Hoewel er voldoende geld binnenkomt en het u voor de wind lijkt te gaan, kunt u zich toch zorgen maken. Niet tobben is beter… Gezondheid: Blijf een dagje thuis als u zich niet fit voelt. Dan kunt u er de volgende dag weer lekker tegenaan. Voldoende slaap is de beste manier om snel te herstellen.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Sommige gebeurtenissen zijn u net even te veel. De remedie is op de rem trappen. Soms gaat het in de liefde niet zoals u dat wenst. Laat het op zijn beloop. Geld: Laat u niet opjutten door geldzucht. Gebruik vrije tijd door uzelf te ontwikkelen. Leer iets wat u later goed van pas kan komen. Gezondheid: Als u zich overgeeft aan de hartstocht van het moment doet u uzelf een groot plezier. Uw conditie verbetert als u onbevangen toegeeft aan uw verlangens.

SCHORPIOEN
Liefde:
U kunt niet steeds de lakens uitdelen. Als u het te rustig vindt op romantisch gebied hoeft u niets te doen. U kunt met de armen over elkaar gaan wachten. Geld: Uw daadkracht kan anderen op de zenuwen werken. U geeft het goede voorbeeld toch wel. Gun daarom iedereen de gelegenheid om te blunderen. Gezondheid: Ergernis is slecht voor al uw lichamelijke functies. Het valt niet mee uw emoties te beheersen, maar het zal toch moeten. Laat los wat u irriteert.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U wilt een oplossing voor een liefdesprobleem. Het hoeft niet meteen te gebeuren. Neem er de tijd voor. Handel de punten één voor één af. Geld: U bruist van de nieuwe ideeën, maar u moet er wel richting aan geven. Dan raakt u niet verstrikt in plannen die niets opleveren. Gezondheid: Herfstweer kan voor ongemak zorgen, dus vermijd onbesuisde acties. Goed opletten en bezint voor u ergens aan begint, dat voorkomt problemen.

STEENBOK
Liefde: Uw oog voor details op het liefdespad kunt u verder ontwikkelen. Geluk schuilt in een klein hoekje. Het ligt voor het grijpen… Geld: Nodig vrienden uit voor een etentje of een uitje. U bent heel goed in staat om dat binnen uw budget te houden. Gezondheid: Daarmee bindt u meteen de strijd aan met melancholieke gevoelens die door de herfst worden opgeroepen. Dat kan geen kwaad, zolang ze niet afglijden richting somberheid.

WATERMAN
Liefde:
De liefde kan wisselvallig zijn als uw geliefde te maken heeft met een dramatische gebeurtenis. Singles zijn kansrijker in de werksfeer. Geld: Te veel activiteiten veroorzaken stress. U krijgt inspiratie als u een boek over geldzaken uit de kast trekt dat u op het juiste spoor zet. Gezondheid: Fysieke inspanning haalt het luie zweet uit uw lijf. Dan kunt u de hele wereld weer aan. Zet uw lichaam drie keer per week in bewegingen hou die gewoonte vast.

VISSEN
Liefde:
Een probleem uit het verleden steekt de kop op. Schuif het niet onder het tapijt. Het werkt bevrijdend als u dat moeilijke gesprek aangaat. Geld: Sociale contacten zijn goed voor uw carrière. Ze leiden tot relaties die meer betekenen dan op het eerste gezicht lijkt. Stap dus op die vreemde af. Gezondheid: Uw situatie steekt gunstig af bij die van een kennis. Dat stelt u gerust. Tel uw zegeningen en u kunt fluitend verder.

RAM
Liefde:
Laat uw gevoelens voor iemand die gebonden is niet de overhand krijgen. Daarmee bewijst u uzelf en de ander geen goede dienst. Geld: Voer de gesprekken die nodig zijn om plooien glad te strijken, ook al denkt u dat u het beter kunt. Ambitie is prima, maar vertrouw ook op een ander. Gezondheid: Uw hoofd, gezicht en schedel vragen om aandacht. Met massages kunt u spanningen laten verdwijnen en uw zenuwstelsel in goede banen leiden.

STIER
Liefde:
Iemand wacht op een bericht van u. Als u die knoop doorhakt, merkt u vanzelf dat er voor beiden een rooskleurige toekomst is. Geld: Goed nieuws geeft u de energie om door te gaan met een klus waar u tegenop ziet. Hou uw huishoudboekje in de gaten. Voor impulsieve aankopen is dit geen goed moment. Gezondheid: Uw darmflora mag niet uit balans raken. Let bij het menu op voldoende vezels en gebruik dus veel volkoren producten.