Horoscoop 15 t/m 21 januari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde:  Uw aura is de komende week zo sterk dat zelfs de vogels op u afvliegen. Het lijkt wel of u door een wolk lachgas hebt gelopen, want uw vrolijkheid is aanstekelijk. Houd uw hartendief in uw ban.

Geld: U werkt hard en vraagt veel van uzelf. Dat betekent dat u projecten die u in 2013 begonnen bent, ook zult afmaken. Problemen lossen vanzelf op en uw financiële positie wordt stabieler.

Gezondheid: Het is tijd om alle sluizen open te zetten en u lekker te laten gaan. U kunt best even op de automatische piloot navigeren en achterover leunen. Alles gaat vanzelf als u zelf geen spaak in het wiel steekt.

 

 

Liefde:  Iemand kan pijnlijk op uw hart trappen, maar dat is geen reden om in een emotioneel moeras weg te zinken. Het duurt niet eeuwig, als u uzelf herpakt is het zo voorbij.

Geld: U krijgt de gelegenheid een droom waar te maken. Vooral Watermannen die na 30 januari geboren zijn, hebben reden tot optimisme. Er is kans op promotie waardoor u meer zult reizen.

Gezondheid: U hebt de laatste tijd wat last van de gebruikelijke winterkwaaltjes, zoals verkoudheden. Zelfs een griepje behoort tot de mogelijkheden. Neem voldoende ontspanning, want u piekert soms te veel.

 

 

Liefde:  Had u ooit gedacht dat u als schuchtere Vis zo aantrekkelijk kon zijn? Wat een nieuwe styling al niet teweeg kan brengen. Hier en daar een verleidelijke aanpassing en u bent onweerstaanbaar.

Geld: Op uw werk krijgt u meer waardering en erkenning dankzij uw volharding en tactvolle wijze waarop u met collega’s omgaat. Probeer ook die dwarsligger te paaien met uw charme.

Gezondheid: Mocht u een fysiek probleempje ervaren, dan is dat niet iets om nerveus van te worden. Laat het eerst maar op z’n beloop, dan lost het zich vanzelf op. Tenzij de klacht verhevigt.

 

 

Liefde:  Wilt u romantisch samenzijn of prikkelende flirts? U kunt krijgen wat u wilt als u een duidelijke keuze maakt. Dat geldt ook voor twee kemphanen in uw omgeving die de sfeer verpesten.

Geld: Succes is verzekerd als u samenwerkt met mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als u. Qua financiën weet u duidelijker waar u aan toe bent, u kunt geld op de juiste manier uitgeven.

Gezondheid: Maak tijd om te relaxen, want al zijn Rammen energiek, ze nemen vaak te veel hooi op hun vork. Dat gaat ten koste van hun gezondheid. Probeer uw energie op peil te krijgen.

 

 

Liefde:  Overwin uw schroom en stap af op die figuur met die mooie ogen. Een moedige houding siert u, vooral als het hoog tijd wordt om iemand de waarheid te zeggen. Dat hoeft niet onaardig te zijn.

Geld: Uw creatieve ader staat wijd open, maar waarheen stroomt die scheppingsdrift? Pak de koe bij de horens, anders verzandt het. Pluk de dag, want volgende week is het weer anders.

Gezondheid: Voorkom het risico dat u betrokken raakt bij een klein ongeluk. Goed opletten en uitkijken dus. Bedwing uw neiging tot roekeloosheid, vooral als u er in slecht weer opuit gaat.

 

 

Liefde:  Het is tijd voor een pittig gesprek, maar dat vereist daadkracht. Haal de kou uit de lucht door te benoemen wat u dwarszit en maak het op een aangename manier bespreekbaar.

Geld: Het geld ligt op straat, maar dan moet u wel bereid zijn het op te rapen. Die pot met goud aan het einde van de regenboog staat er nog steeds, maar hoe lang nog?

Gezondheid: De route van de bank naar de koelkast kent u nu wel, dus is het tijd uw horizon te verbreden. Nog even en u schiet wortel als u te lang blijft zitten. Er is geen excuus om u te wentelen in luiheid.

 

 

Liefde:  Wat kan de liefde heerlijk zijn als u met een roze bril op geniet van de complimenten die u ten deel vallen. U hebt alles om aantrekkelijk gevonden te worden, dus maak van die kwaliteiten gebruik.

Geld: Wacht voor u een grote investering doet. Pas op dat u niet te veel geld uitgeeft aan frivoliteiten. Maar al met al staat u er beter voor dan een tijd het geval is geweest!

Gezondheid: Als het u allemaal te snel gaat, doe dan drie stappen terug en vraag uzelf af wat u daaraan kunt doen. Anders struikelt u over uw eigen benen en bent u terug bij af.

 

 

Liefde:  Uw droom staat op het punt uit te komen als u daartoe alle voorwaarden zelf schept. Dat u daarvoor afscheid moet nemen van sommige mensen is geen probleem. Ze zullen het u niet kwalijk nemen en u bewonderen om uw aanpak.

Geld: Als u dat ook een financieel voordeel brengt, is het beter niet meteen te spenderen, maar een buffer aan te leggen voor een periode waarin het minder gaat. Want die loert al.

Gezondheid: De komende weken kunnen een aanslag op uw conditie betekenen. Daarom is een uitgekiend dieet met vezels en vitaminen aan te raden om u te verweren.

 

 

Liefde:  Probeer met honing uw zin door te drijven en u sympathiek op te stellen. Er kan een misverstand ontstaan, waarbij blijkt op wie u werkelijk kunt rekenen. Ook hier op elegante wijze zorgen dat de ander zich terugtrekt.

Geld: De komende week heeft een aantal prettige verrassingen in petto. Sta ervoor open. Als u niet alert bent op een kans die zich voordoet, zal deze niet terugkeren. Zonde!

Gezondheid: Zoek bewust naar een methode om minder gespannen te zijn: yoga bijvoorbeeld, of relaxoefeningen. Een cursus mindfulness volgen is ook geen slecht idee in uw situatie.

 

 

Liefde:  Hoewel het in uw relatie niet van een leien dakje loopt, bent u wijs genoeg om geschillen bij te leggen. Vrijgezellen hebben nu de meeste kans een partner te vinden. Aandacht genoeg.

Geld: U zit vol plannen voor een betere toekomst. U krijgt de kans een investering te doen die later zijn vruchten kan afwerpen. Misschien behaalt u niet het financiële succes waarop u hoopt, maar er zijn wel verbeteringen.

Gezondheid: U voelt zich uitstekend, maar vanaf volgende week kan een kwaaltje u parten gaan spelen. Geen reden tot zorg, het gaat vanzelf weer over.

 

 

Liefde:  In uw intieme kring komt iemand nogal grof uit de hoek. Als u die meteen van jetje geeft, bent u verkeerd bezig. Zo kunt u een goede relatie verliezen.

Geld: Er staat u een kleine teleurstelling te wachten, maar die geeft u kans verandering te brengen in een situatie die begon te vervelen. Afgezien van die kleine strubbeling wordt het op financieel gebied een uitstekende week.

Gezondheid: Een oud probleem kan de kop opsteken en dan is het verstandig daar voorgoed mee af te rekenen door de oorzaak op te sporen, eventueel in overleg met uw huisarts.

 

 

Liefde:  Als er iemand in uw leven verschijnt met wie u eerder intens liefdescontact had, kan dat tot heftige emoties lijden. Geen nood, binnen enkele weken komt u erachter waarom u destijds afscheid hebt genomen.

Geld: Er doet zich een buitenkans voor waar u echt niet aan voorbij kunt gaan. Er zijn spannende momenten, maar financieel gezien doet u het zo slecht nog niet.

Gezondheid: Uw energieniveau kan danig afnemen, maar als uw geliefde u om enige inspanning vraagt, is het beter het toch te doen. Samen sporten of hardlopen versterkt de band.