horoscoop

Horoscoop 15 t/m 21 juli 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: U staat op een onwrikbaar standpunt en omstandigheden dwingen u tot soepelheid, al hebt u het gevoel dat anderen controle over u willen uitoefenen. Terugvechten is nu uit den boze. Geld: Belangrijke kwesties vragen aandacht, met name wat betreft relaties op het werk… Gezondheid: Riskante avonturen zijn nu niet aan de orde. Zoek de veiligheid en geborgenheid thuis, bij gezin en familie. Dat helpt u wel weer op weg.

KREEFT
Liefde: U houdt uw gevoelens voor uzelf, zelfs als u met iemand praat die u vertrouwt. Ook al denken anderen dat u een teamspeler bent, u bent als een oester als het om een hartsgeheim gaat. Uw geluk ligt om de hoek. Geld: Iemand kan uw motieven verkeerd interpreteren, hoezeer u ook probeert een machtsspelletje te vermijden. Laat precies weten wat u wilt in een kwestie die om geld draait. Gezondheid: Humeur­beheersing is iets wat valt aan te leren. Draai de knop in uw hoofd om en als die terugspringt… nog een keer omdraaien. Doseer uw emoties. U bent de regisseur.

LEEUW
Liefde: U bent optimistisch, maar toch klopt er iets niet. Het goede nieuws is dat u over uw zorgen kunt praten. Toch is het beter om niet alles er meteen uit te gooien. Geld: Succes kleeft aan u en er is niets op tegen om dat uit te stralen. Dan trekt u het nog meer aan, maar trap niet in de valkuil van machtsmisbruik. Gezondheid: Laat u leiden door informatie uit officiële medische bron, maar als u iets alternatiefs wil, kan dat ook goed voor u werken.

MAAGD
Liefde: Uw nieuwsgierigheid gaat met u op de loop, want u wilt begrijpen wat nu nog niet helemaal duidelijk is. Hoe meer details u ver­zamelt, hoe troebeler de situatie lijkt. Geld: Bij financiële informatie ontbreekt iets essentieels. U hoeft zich daar niet in te ver­diepen; na een paar dagen veranderen de omstandigheden vanzelf. Gezondheid: Uw behoefte aan opwinding kan leiden tot activiteiten die gevaarlijk kunnen zijn

WEEGSCHAAL
Liefde: Doe vooral dingen die u prettig vindt, waardoor uw zenuwen kalmeren en uw ziel wordt gevoed met mooie gedachten. Liefst samen met iemand die u na aan het hart ligt. Geld: Een deel van uw sociale leven heeft te maken met zaken en dus inkomsten. Leg veel contacten… Gezondheid: U wordt omgeven door nerveuze energie. Het helpt als u gaat wandelen in de natuur, een massage neemt of op uw gemak luistert naar uw favoriete muziek.

SCHORPIOEN
Liefde: U kunt ten prooi vallen aan heftige verlangens. U denkt dat u uzelf een dienst bewijst door onmiddellijke bevrediging. Wacht liever op een geschikt moment. Geld: Mensen met aanzien fascineren u vooral als u denkt dat ze uw positie kunnen opvrolijken. Ga daar niet te ver in, want de afloop is onzeker. Gezondheid: Uw conditie is prima en de meeste Schorpioenen blaken van gezondheid. Dat dit uw aantrekkingskracht vergroot ligt voor de hand.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Op het eerste oog lijkt alles koek en ei tussen u en uw lief, maar er is een spanning die u niet wilt erkennen. Misschien voelt u zich niet prettig over iets wat is voorgevallen. Praten helpt. Geld: Sta niet stil, want deze week is bij uitstek geschikt voor nieuwe kansen. U kunt aangenaam worden verrast als u daarbij meer steun krijgt dan u had verwacht. Gezondheid: Met meer vezelrijk voedsel en aandacht voor uw spijsvertering doet u uw maag een groot plezier.

STEENBOK
Liefde: Als u met iemands gevoelens te maken krijgt, zoek dan naar aanwijzingen hoe u zou moeten reageren. Bereik een balans tussen uw opvattingen en die van de ander. Geld: Werk trekt een wissel op u als iemand iets van u wil waar u niet op had gerekend. Sta open voor nieuwe inzichten en vergroot de kans op het vinden van de juiste invulling. Gezondheid: Willen snoepen en snacken is begrijpelijk en een keer de fout in gaan is niet erg, maar laat het daarbij.

WATERMAN
Liefde: Geheime genoegens delen met uw geliefde leidt naar een tuin der lusten waar u naar hartelust verboden vruchten kunt plukken. Geld: Als u niet veel voor elkaar krijgt, komt u daar deze week mee weg. Het kan zijn dat u moe bent. De beste manier is iedere taak stap voor stap af te werken. Gezondheid: Neem tussendoor tijd om te relaxen of tot uzelf te komen en u zult uw energie snel weer op peil hebben. Daardoor bent u straks effectiever dan ooit.

VISSEN
Liefde: Zelfs als u uw liefde laat blijken, kan dat worden misverstaan. Het is een tijdelijke fase. Maak uw bedoelingen helder en alles komt op z’n pootjes terecht. Geld: Als uw partner kritisch is op uw uitgavenpatroon kan dat u verwarren. Vererger de stress niet. Dat maakt het lastiger er begrip voor te kweken. Gezondheid: Ontspanning kan uit een fles komen, maar dan is het aantal glazen dat wordt geschonken van belang. Overdrijving maakt het er niet beter op.

RAM
Liefde: U zit in een lastig parket als u wel weet wat u in de liefde wilt, maar beseft dat u het nu niet kunt realiseren. Geld: U bent bereid om tegenslag te accepteren, maar het is niet duidelijk waarom uw wensen worden gedwarsboomd. Verspil geen tijd met piekeren. Gezondheid: Visualiseer uw leven zoals u dat zou willen. Ga dan voorwaarts, want verbetering van uw conditie wacht op u, maar u moet het wel zelf oppakken.

STIER
Liefde: U hebt warme gevoelens voor een persoon en de behoefte om deze gevoelens te uiten, maar de situatie is niet geschikt voor deze vorm van intimiteit. Geld: U gaat buiten de gebaande paden op zoek naar inkomsten en dat is precies de manier om die te vinden. Met originaliteit opent u dichte deuren. Gezondheid: Uw wilskracht heeft een reservoir. Ga er naar op zoek. U ontdekt herwonnen levenskracht die u over een lichamelijk ongemak heen zal helpen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen