horoscoop

Horoscoop 15 t/m 21 januari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw partner kan u ongeïnteresseerd vinden als u niet meevoelt. Het zijn strubbelingen die verdwijnen, ook zonder uw bemoeienis. Geld: U bent bereid af te wachten, ook al blijven anderen zich druk maken. Visualiseer uw toekomst en u hebt meer succes dan u verwacht. Gezondheid: Is dat extra pondje er na de feestmaand nog niet af? Dan is het een goed plan om ten minste één dag per week te minderen zonder daar moeilijk over te doen.

KREEFT
Liefde: Met liefdevolle aandacht kunt u een situatie beïnvloeden. Het is beter om anderen ruimte te gunnen. Laat weten dat u om ze geeft. Projecteer uw gevoelens niet op anderen. Geld: De werksituatie is soms niet zoals u die graag ziet. Als u stennis gaat maken, verergert die alleen maar. Blijf kalm en wacht op uw kans. Gezondheid: U wilt iets doen om onnodige stress te laten verdwijnen. Misschien willen anderen liever niet dat u zich met hun zaken inlaat.

LEEUW
Liefde:
Fanatiek vasthouden aan uw liefdesagenda maakt frustraties erger. Luister naar een goed advies. U kunt een en ander aanpakken als u de teugels weer in handen hebt. Geld: Er borrelt een leuk plan in u, maar gebeurtenissen buiten uw invloedssfeer zorgen er voor dat uw doel buiten bereik komt. Gezondheid: Als bourgondiër bent u geneigd de vleespot leeg te lepelen. Soms de rem op dit gedrag zetten betekent een betere conditie en een gezonder lichaam.

MAAGD
Liefde:
Uw geliefde leunt op u omdat diegene veel vertrouwen heeft in uw benadering van een probleem. Uw aanpak brengt verwarring als uw antwoorden in twijfel worden getrokken. Geld: Stop met uw pogingen om voor elk probleem van een ander een oplossing te zoeken. Ook al denken ze dat u het weet, volg uw eigen route. Gezondheid: U werkt hard, maar er steeds een schepje bovenop doen gaat u opbreken. Een gestaag tempo is beter.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Zet een stap terug en geef uw geliefde de ruimte om te ademen en om beslissingen te nemen. Dit vergroot de kans dat u krijgt wat u wilt hebben. Geld: U dreigt de handdoek in de ring te gooien omdat u er niet in slaagt uw collega’s met uw charme te sturen. Ze weerstaan uw druk en doen niet wat u van ze wilt. Gezondheid: De kans is groot dat u veel op pad gaat. Dan is het voornemen om minder roekeloos de weg op te gaan heel goed.

SCHORPIOEN
Liefde:
Het rommelt in uw gevoelsleven. Een dilemma blijft knagen omdat u het idee hebt dat u met een onbekende vijand te maken hebt. Geld: U kunt helderheid brengen en een dreigend conflict ombuigen in samenwerking. Zodra u uw strijdvaardigheid loslaat, komt iedereen er als winnaar uit. Gezondheid: Emotionele harmonie is belangrijk voor een stabiele gezondheid. Als u er achter komt waar de schoen wringt, bent u op weg naar een oplossing.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
De liefde is gecompliceerd omdat beiden niet weten welke richting te kiezen. Samen dezelfde kant op gaan is het beste, maar dan moet er wel overeenstemming zijn. Geld: U hebt weinig motivatie om aan een nieuw plan te beginnen. Als u net een bijscholing had gepland, schort dat plan dan op. Gezondheid: Er is geen reden om iets te forceren. Bekijk alles op uw gemak, dan komt u vanzelf tot de juiste conclusie en trekt u uw plan.

STEENBOK
Liefde: U stelt iets uit omdat het niet zo vlot gaat als u zelf zou willen. Behoed uzelf er voor om uw frustraties op uw geliefde af te reageren. Dan maakt u het erger. Geld: U hoeft niet harder te werken, maar wel doelmatiger. Anders put u uzelf uit. Uw gezond verstand gebruiken is voldoende om uw spoor terug te vinden. Gezondheid: Zwaarmoedigheid kan in de wintertijd vanuit het niets toeslaan. De remedie is vroeg naar bed gaan en de volgende dag doen waar u al een tijdlang naar hebt verlangd.

WATERMAN
Liefde:
Geliefden of familieleden kunnen op uw zenuwen werken als ze zeuren over wat ze van u verwachten. Hoe meer u zich verzet, hoe meer ze aandringen. Geef niet toe aan onredelijke eisen. Geld: Als u een aanlokkelijk aanbod krijgt, stel dan de beslissing uit. Dat haalt de druk van de ketel en geeft u de kans om na te denken. Gezondheid: De winterdip kan hevig toeslaan. Dat hoeft geen probleem te zijn als u toegeeft aan vermoeidheid en genoeg rust en slaap krijgt.

VISSEN
Liefde:
Uw stemmingswisselingen kunnen irritant zijn. U vraagt zich misschien af waarom iemand onaangenaam tegen u doet. Dat heeft te maken met uw uitstraling. Geld: Als u niet kunt focussen is er niets aan de hand. Uw motieven worden duidelijker als u over uw faalangst heen stapt. Werk aan uw zelfbeeld. Gezondheid: In plaats van naar perfectie te streven kunt u uzelf een zachtere benadering toestaan. Geniet van de cadeautjes die het leven biedt.

RAM
Liefde:
In overdrijven bent u goed, maar daar kunt u te ver in gaan. Dan is er geen weg terug. U moet creatief zijn om een uitweg te vinden. Geld: De regels naar uw hand zetten zal niet lukken. U kunt zich herbezinnen op uw doelstelling of opnieuw beginnen. Dat geeft u een frisse blik. Gezondheid: Voor uw weerstand heeft u in deze periode extra vitaminen nodig. Met meer fruit en iedere dag een portie groente bent u snel zo gezond als een vis.

STIER
Liefde:
Als iemand u chanteert wilt u zich verzetten. U slaat liever terug en kiest voor plezier in plaats van drama. Doe het beheerst om een conflict te voorkomen. Geld: Maak duidelijk waar u staat in geldzaken. Laat weten hoe u erover denkt. Dat maakt alles veel gemakkelijker. Gezondheid: Het is geen doodzonde als u nu al smokkelt met de goede voornemens betreffende uw gezondheid. Misschien moet u ze bijstellen om resultaat te behalen.