horoscoop

Horoscoop 15 t/m 21 april 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN Liefde: U voelt u zich senang in uw comfortzone, maar dat is niet genoeg. Emotionele schokken zijn mogelijk zolang ze prettig zijn en u niemand bezeert. Geld: U wilt een grens verleggen tot het punt waarop gedane zaken geen keer nemen. Het kan u niets schelen wat anderen van uw uitgaven vinden, als u zich er maar goed bij voelt. Gezondheid: De crisis nodigt uit tot nieuwe fitness-activiteiten. Hou er rekening mee dat alles wat u doet fysieke gevolgen kan hebben.

KREEFT Liefde: Veilig weggedoken in uw beschermende schild weten invloeden van buitenaf u toch te raken. Zie die opwinding als interessant… Geld: Hou gezamenlijke geldzaken goed op orde, anders worden ze een bron van conflicten. Opletten en vooral accuraat zijn. Gezondheid: Als de nerveuze energie is weggeëbd, kunt u uitrusten. Probeer zoveel mogelijk te beseffen dat u intenser leeft dan voorheen. Dat geeft een extra dosis vitaliteit.

LEEUW Liefde: Er is nogal wat gedoe om u heen, maar dat hoeft u niet van uw stuk te brengen als u kalm blijft. U kunt er zelfs van genieten als u de touwtjes in handen houdt. Geld: U kunt ook in deze woelige tijd succesvol zijn en aan de top staan. Er zijn mooie kansen in het buitenland als u de beperkingen omzeilt. Gezondheid: U ontkomt niet aan emotionele stress. Wees gerust, het stof daalt wel weer neer. Als u voldoende rust neemt, kunt u de situatie aan.

MAAGD Liefde: U voelt u verantwoordelijk en wilt serieus genomen worden, maar ook uit de opgelegde sleur breken. Kies de middenweg. Dat geeft een tevreden gevoel. Geld: Uw partner of geliefde beleeft een topmaand en daar plukt ook u de vruchten van. U hebt nu ruim de tijd om een veelbelovend project te starten. Gezondheid: U bent op de goede weg wat betreft emotionele harmonie. Voor een ontgiftings- of vermageringskuurtje hebt u daarom nu voldoende kracht.

WEEGSCHAAL Liefde: Uw zoete planeet Venus gaat rollebollen met de uitbundige Uranus. Dan zijn de poppen aan het dansen. Dat kan een wild weekje opleveren. U komt in aanraking met gevoelens waarvan u het bestaan niet wist… Geld: U bent bereid om een spelletje mee te spelen om te krijgen wat u verlangt. Geniet van de opwinding die dat veroorzaakt voordat die weer verdwijnt. Gezondheid: Tip: een dag zonder vlees, maar met een grotere portie fruit en groente.

SCHORPIOEN Liefde: Uw sprankelende gedrag kan enkele problemen aan de oppervlakte brengen. Dat wekt jaloezie op, hoewel u dat niet in de gaten hebt. Geld: Ondanks de restricties wordt verwacht dat u hard werkt. Dat doet u het liefst op uw eigen manier. Laat u niet van de wijs brengen. Gezondheid: Verdiep u in alternatieve geneesmethoden, zoals kruidentherapie of visualisatie. Het is in uw voordeel als u uw geest daarvoor openstelt.

BOOGSCHUTTER Liefde: Volhouden in de romantiek is de beste manier om uw zin te krijgen. Dan is uw strategie succesvol en beleeft u er plezier aan, ook al loopt het niet meteen op rolletjes. Geld: Als u uw onstuimige behoeftes in de hand houdt, kunt u ook in deze moeilijke periode scoren. Anderen hebben gekke ideeën, hou vast aan uw eigen opvatting. Gezondheid: Wees voorzichtig in deze toch onzekere tijden. Denk na voordat u vreemde capriolen gaat uithalen.

STEENBOK Liefde: In uw hoofd knettert het. Uw omgeving kijkt vreemd naar u, waardoor u in woede kunt ontsteken. Bedenk dat de boodschapper alleen maar de brenger van het nieuws is. Geld: Neem uzelf niets kwalijk. Laat hooggespannen verwachtingen varen. U zult er versteld van staan hoe plezierig het kan zijn als het onverwachte een kans krijgt. Gezondheid: De spanning van de virusgekte gaat u niet in de kouwe kleren zitten, dus neem afstand van grote drukte.

WATERMAN Liefde: U bevindt zich in woelige wateren. U voelt zich prettig op het liefdespad, al was het alleen maar omdat u het anders aanpakt dan anderen. Uw geliefde vindt dat ook. Geld: U bent niet alleen origineel, de bevrediging komt vooral voort uit de overtuiging dat u bezig bent met iets wat bijdraagt aan een groter en hoger plan. Gezondheid: Wanneer u te veel aan uw hoofd hebt, zal uw lichaam u waarschuwen om het kalmer aan te gaan doen. Luister daar goed naar.

VISSEN Liefde: U hebt zin in een nieuw contact, maar u weet niet hoe u dat in deze omstandigheden moet aanpakken. De netten van uw droomwereld kunnen een grote vis vangen als u geen tijd verspilt. Geld: Concentreer u op uw creativiteit en geef daar lucht aan. Maak u niet druk over de resultaten. Dat komt wel als de storm in uw hoofd gaat liggen. Gezondheid: Door nu aan uw conditie te werken, bouwt u weerstand op die u later nodig hebt. Dat vereist zelfdiscipline.

RAM Liefde: U verlangt naar meer vrijheid, wat uw adrenalineniveau sterk verhoogt. U leeft op de toppen van uw zenuwen en kunt niet stilzitten. Dat is echter onvermijdelijk in deze tijd en daardoor bent u overgevoelig. Dat kan conflicten opleveren met mensen van wie u houdt. Geld: In principe gaat het u voor de wind, afgezien van een onverwachte nota. Er komen gelukkig later ook onverwachte inkomsten, dat heft elkaar op. Gezondheid: Doe waar u zin in hebt om de onrust te bezweren. Dat hoeft niet per se buitenshuis, u hebt veel meer ruimte in uw hoofd dan u denkt. Gebruik deze goed.

STIER Liefde: U laveert in de liefde tussen uw eigen manier en de methode volgens het boekje. U beweegt zich behoedzaam, maar eist toch het recht op om uw eigen beslissingen te nemen. Geld: Geschipper met geld is lastig, maar pas op dat u zich niet autoritair gaat gedragen tegen mensen die u te vriend moet houden. Gezondheid: U kunt zelf bedenken wat er moet gebeuren om uw conditie te stimuleren. Profiteer van de online-mogelijkheden.