Horoscoop 14 t/m 20 mei 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: U bent u misschien te veel aan iemand gaan hechten en dat is voor beiden nogal benauwend. Eigenlijk vind u het ook vervelend dat u van die verliefdheid afhankelijk bent. Neem rustig afstand van de situatie en leg de liefdeskaarten op tafel.

Geld: Geniet van uw carrièresucces, want dat duurt maar even. Pas na een half jaar begint een nieuwe cyclus. Rond af waar u mee bezig bent en laat het los, want u kunt het niet beïnvloeden.

Gezondheid: U blaakt van zelfvertrouwen en dat is aanleiding  uw zintuiglijke genoegens extra aan te scherpen. Reken af met beperkingen en ga voor genot. Dat doet u goed.

 

 

Liefde: Het kan een enorm romantische en opwindende week worden. Als u net iemand hebt ontmoet, kunt u daar wat onzeker over zijn, maar dat is die ander ook. Doe dus allebei niet zo moeilijk en hak de knopen door (of maak ze los).

Geld: Corrigeer een fout uit het verleden zo snel mogelijk om te voorkomen dat de gevolgen u boven het hoofd groeien. Daar moet u zich misschien wel even toe zetten, maar dat moet dan maar.

Gezondheid: De zon trekt in uw teken en dat is goed nieuws voor uw gezondheid en uw persoonlijk welzijn. Ga de wereld dus stralend tegemoet.

 

Liefde: Het wordt tijd na te gaan wat u werkelijk wilt. De laatste tijd hebt u zich laten meesleuren door een vloedgolf van fantasietjes. Daar is niets mis mee, maar soms moet u stoppen met dromen en de werkelijkheid onder ogen zien.

Geld: Voor een geldprobleem weglopen heeft geen zin, want dan blijft het u achtervolgen. Doe er iets aan. U kunt daar een oplossing voor verzinnen en die ook doorzetten.

Gezondheid: Frisse lucht en sporten helpen uw hoofd leeg te maken. Zoek afleiding in een gezonde sfeer en zorg ervoor dat u niet wortel schiet op de bank.

 

Liefde: Tel eerst tot tien voordat u iets gemeens zegt en houd soms liever uw mond, anders slaan de stoppen door. Als u erachter kunt komen wat er met uw partner aan de hand is, mag u rekenen op sympathie en liefde!

Geld: Orde op zaken stellen is zinvol. U hebt er een handje van de dingen naar uw hand te zetten, maar doe eens een stap terug. Ga aan de zijlijn staan en zie wat er gebeurt.

Gezondheid: U hebt een kwetsbare periode achter de rug, maar na de 21ste zal uw gezondheid verbeteren. Vooral als u erin slaagt alles wat niet dringend is te laten liggen.

 

Liefde: U hoeft niet alles mee te maken, te zien, te doen en te weten. Maak plannen om samen leuke dingen te doen. Volg uw buikgevoel, want die vertelt u uiteindelijk hoe de vork in de steel zit. 

Geld: U gaat een nieuwe carrièrepiek tegemoet, ook al ziet u dat nog niet onmiddellijk. Men waardeert u om uw prestaties. Uw inspanningen worden beloond.

Gezondheid: U kunt lekker snaaien, chocolaatje hier, hamburger daar en waarom zou u maar een cocktail nemen als u er nog een krijgt aangeboden? U kunt best gedisciplineerd zijn en overbodige verleidingen weerstaan. 

 

 

Liefde: U bent deze week een duidelijk voorbeeld van een stresskip door een wat warrig liefdesleven. Het is niet uw schuld dat u er geen touw aan kunt vastknopen, want u hebt niet alles zelf in de hand.

Geld: Neem afstand van een geldprobleem en bewaar rust en kalmte. U wilt balans en harmonie. Als dat er niet is, kunt u beter de oorzaken opsporen dan in het wilde weg om u heen te meppen.

Gezondheid: Af en toe de bovenkamer opruimen en plaats maken voor nieuwe, frisse gedachten en mogelijkheden geeft u inzicht dat u goed kunt gebruiken. 

 

Liefde: Dat eigenwijze van u en die stemmingen kunnen bij uw geliefde wat spanning veroorzaken. Laat zien dat u bereid bent tot respect en vertrouwen en voldoe aan de verwachtingen.

Geld: Mensen hebben bewondering voor uw doorzettingsvermogen. U bent slim en ambitieus, al weet u nog niet helemaal precies wat u wilt. Stel deze week daarom duidelijke doelen.

Gezondheid: Vroeg naar bed, dan is het morgen weer heel anders. U komt niets te kort, ook al bent u soms wat ontevreden. Uit de band springen kunt u als de beste, maar of dat nou altijd verstandig is? 

 

Liefde: Wees niet overmoedig door te denken dat uw geliefde wel naar uw pijpen danst. Daar kunt u zich lelijk in vergissen. U verbergt graag uw geheimen voor de wereld. Meer openhartigheid doet wonderen.

Geld: U bent in vorm. Wat u aanraakt, verandert in goud, want het gaat u heel gemakkelijk af. Daar dreigt een gevaar. U kunt doorslaan en dan keert het als een boemerang terug.

Gezondheid: Houd het hoofd koel en doe geen al te gekke dingen, dan lacht het geluk u toe en geniet u van alles wat u toevalt. Maar denk niet dat die periode eeuwigdurend is.

 

Liefde: Geef uzelf meer bloot en stel u kwetsbaar op als uw geliefde ongeduldig en rusteloos is, want hij/zij wil van u horen hoeveel u om hem/haar geeft.

Geld: U hebt de afgelopen tijd flink uw best gedaan en daar mag u trots op zijn. U bent nou eenmaal nogal streberig. Daarmee ligt u voor op mensen die er een potje van maken. De teugels laten vieren kan geen kwaad.

Gezondheid: Neem de tijd voor leuke dingen. Doe iets waar u al een tijd naar verlangt. Van zo’n uitje knapt u lekker op en dat levert u later nog meer waardering op.

 

Liefde: Veel van uw moeilijkheden verdwijnen aan het einde van de maand. Het is mogelijk dat u seksuele problemen krijgt, zelfs midden in een heftige liefdesaffaire. Zoveel mogelijk afkoelen. U bent opgelucht als dat achter de rug is.

Geld: U kunt niet alleen maar lui blijven zitten, want dan weet u zeker dat het de verkeerde kant opgaat. Een voetje gas en dan weer even op de rem trappen in een tempo dat u bevalt.

Gezondheid: Het gaat daarna alleen maar bergopwaarts als u niet te veel van uzelf eist en u niet laat meeslepen door recent verdriet.

 

Liefde: Met teleurstelling in uw liefdesleven moet u definitief afrekenen. Laat u niet op sleeptouw nemen door emoties die u niet kunt beheersen. Wees eerlijk tegenover uzelf en de ander. U ziet de situatie rooskleuriger dan die in werkelijkheid is.

Geld: Is uw huishoudboekje in orde? Kunt u alles vinden als u iets zoekt? Maakt u er een troep van, dan groeit dat tenslotte uit tot een kluwen waar u geen touw meer aan kunt vastknopen.

Gezondheid: U voelt zich deze week niet optimaal. Dat is een goede aanleiding om extra aandacht te besteden aan uw conditie.

 

Liefde: U kunt worden overdonderd door gevoelens voor iemand uit het verleden. Dat veroorzaakt een vloedgolf aan emoties. U kunt in het reine komen met uw gevoelens door te praten met iemand die u vertrouwt.

Geld: U kunt deze week even rustig achterover leunen, want de financiële kansen komen vanzelf op uw pad. Dan is het zaak dat u die ook grijpt voordat ze vervluchtigen.

Gezondheid: Als u de juiste balans vindt tussen lachen en huilen, dan bent u op de goede weg. Het kan ook opluchten uw hart eens uit te storten. Dan voelt u zich meteen een stuk beter.