×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 14 t/m 20 februari

14.02.2018 -

Wat hebben de sterren deze week in petto voor jou?


VISSEN
Liefde: Wordt het geen tijd om een geheime wens niet langer voor uzelf te houden? U vindt wel iemand met wie u dat verlangen kunt delen. Laat weten wat u wilt en werk aan de mogelijkheden. Geld: Een meevaller snel uitgeven? Doldrieste voortvarendheid kan een averechts effect hebben. Een behoedzame aanpak brengt u straks met zevenmijlslaarzen voorwaarts. Gezondheid: Dit is het ideale moment om anderen te helpen die belangrijk zijn in uw leven. U kunt een positieve relatie uitbouwen en uzelf motiveren om persoonlijke doelstellingen waar te maken.

RAM
Liefde: U vindt alles maar gewoontjes. Als u verder kijkt ziet u hoe waardevol uw leven eigenlijk is. Daar komt bij dat een opgewekt type uw pad kruist, met wie u veel plezier kunt beleven. Geld: Het besef dat u eigenlijk rijk bent en dat uw wereld fascinerend is, geeft u nieuwe kracht. Tijd dus om de balans op te maken en u daardoor goed te voelen. Gezondheid: Woede is een aanslag op uw immuunsysteem en niet gezond. Zelfbeheersing en ontspanning behoeden u voor klachten.

STIER
Liefde: U maakt uw partner blij door iets af te maken waarmee u al een tijd bezig bent. U ontmoet nieuwe mensen en uw liefdesleven komt tot bloei. Geld: U kunt sneller resultaten bereiken als u doorzet en zich niet laat afleiden door onbeigheden. Er kan nog een kink in de kabel komen. Beschouw dat als een test. Gezondheid: Als u lekker lui wilt zijn, neemt u daar dan de tijd voor en doe nieuwe inspiratie op. Mijmeren en mediteren zullen u mentaal en ook fysiek goed doen.

TWEELINGEN
Liefde: Jupiter beweegt in de verkeerde richting. Dat kan complicaties in de liefde veroorzaken, maar dat is geen reden om u zorgen te maken. Het waait weer over. Geld: Samenwerken is belangrijk. Geef complimenten en claim niet alle succes. U doet alles het liefst op eigen houtje, maar eigenwijsheid kan u in een lastig parket brengen. Gezondheid: Het heeft geen zin om uw frustratie weg te eten, want de weegschaal is nu eenmaal ongenadig. Train uw wilskracht.

KREEFT
Liefde: Uw vertrouwen wordt geschonden als er over u wordt geroddeld. Trek u er niets van aan. Wie het zegt is iemand met wie u eigenlijk medelijden zou moeten hebben. Geld: Ga niet in op een voorstel waarbij u gouden bergen worden beloofd, hoe aanlokkelijk het ook lijkt. Denk er eerst heel goed over na. Gezondheid: Trek uw eigen plan en richt u op mensen die uw zelfvertrouwen voeden en die waarderen wat u allemaal kunt. Dan ziet het leven er zonniger en zorgelozer uit.

LEEUW
Liefde: Plaats uzelf niet op de voorgrond. Dat zal prima uitpakken in uw liefdesrelatie, want uw partner wordt liever niet voortdurend ondergesneeuwd. Geld: U kunt uw horizon verbreden door goed te luisteren. Geef uw oren goed de kost en u kunt  een goudader aanboren. Uw ego kan u in de weg staan. Gezondheid: Uw tomeloze ambitie vergt veel van uw gezondheid, dus zorg ervoor dat u de rode streep niet overschrijdt. Bouw voldoende rustmomenten in uw agenda in.

MAAGD
Liefde: U lijkt populairder dan ooit, ook al hebt u dat zelf niet eens in de gaten. U bent er voor uw geliefde en krijgt een prachtig plekje in diens hart. Geld: Men waardeert u om uw plichtsgetrouwe inzet. Dat stimuleert om er nog een schepje bovenop te doen. Het is de vraag of dat wel nodig is. Gezondheid: Breng evenwicht aan tussen hard werken en nietsdoen, want ontspannen zal u goed doen. Neem de tijd om leuke dingen te doen. Uitblazen en u laadt de accu weer op.

WEEGSCHAAL
Liefde: Twijfel niet aan uzelf. Iemand wil u helpen en dat komt die relatie ook ten goede. Als u toch geen uitweg ziet, dan vraagt u gewoon de weg. Geld: Iemand kan ook in financieel opzicht veel voor u betekenen. Er is een kans op promotie waarbij u niet mag misgrijpen. Lees wel de kleine lettertjes. Gezondheid: Uw conditie gaat er met sprongen op vooruit als u wat meer gaat bewegen. U hebt de discipline heus wel in huis, maar u moet uzelf er wel toe dwingen.

SCHORPIOEN
Liefde: Het kan u irriteren als u merkt dat mensen met wie u intiem omgaat niet met u op een lijn zitten. Dat kan u een dipje bezorgen, omdat u het gevoel hebt er alleen voor te staan. Geld: Vind iemand die uw interesse in geldzaken deelt. Vraag uzelf af of u niet al te kritisch bent over een partner. Niet iedereen kan aan u tippen. Gezondheid: Uw gezondheidsplaneet gaat achteruit. Daarom is de keuze voor een omslag in bijvoorbeeld uw voedingspatroon verstandig.

BOOGSCHUTTER
Liefde: U moet een keuze maken. Uw buikgevoel geeft u het juiste antwoord, ook al probeert iemand u om te praten. Daarna kunt u zich wentelen in romantiek. Geld: Uw inzet wordt beloond als u dat werk of dat project nu eens helemaal afrondt. Dat anderen de kantjes ervanaf lopen hoeft u niet te storen. Gezondheid: U krijgt inzicht in uw stemmingen en uw geschiedenis, waardoor u tot emotionele genezing komt. Dat heeft een weldadig effect op uw gemoedsrust.

STEENBOK
Liefde: In de liefde kan het onweren, maar als de bliksem en donder wegtrekken, klaart de lucht op en wandelt u fluitend onder een strakblauwe hemel. Geld: Laat u niet intimideren door een nederlaag. De volgende keer wint u. U bent een slechte verliezer. Dat maakt u sterk, maar u moet ook kunnen incasseren. Gezondheid: Uw fascinatie voor beeldschermen kluistert u aan de stoel. Een lichte verslaving ligt op de loer. Breek er af en toe uit en zoek de buitenlucht op.

WATERMAN
Liefde: Uw elegantie werkt voor u. Venus trekt in uw teken en dat biedt in de liefde aantrekkelijke vooruitzichten. Singles worden opgemerkt en relaties krijgen een erotische injectie. Geld: De overtuiging dat het uiteindelijk goed komt, geeft u rust. Mindere tijden gaan voorbij. Dat wil niet zeggen dat u achterover kunt leunen. Gezondheid: Ontspan zo veel mogelijk en let op uw bioritme. Een ongeregeld leven eist zijn tol en die consequenties wilt u liever niet.