horoscoop

Horoscoop 14 t/m 20 augustus 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Moet u uw partner vertellen wat u bezwaart of is het beter te zwijgen? U bent bang voor de gevolgen als u uw mening geeft. Toch is dat de beste optie. Hou het hoofd koel. Geld: Iemand uit uw vriendenkring vertelt u een geheim over geldzaken van een kennis. Beschaam dat vertrouwen niet. Neem geen haastige beslissing. Blijf afzijdig van gekrakeel. Gezondheid: Oriënteer u op doorbloeding en vatenstelsel. Lees erover. Op het internet vindt u genoeg informatie.

KREEFT
Liefde:
U hebt woelige tijden achter de rug, maar de rust keert terug en u kunt zich ontspannen. Zorg dat u niet alles alleen hoeft op te knappen. Geld: U kunt drukte op het werk verwachten. Dat komt neer op uw schouders, maar is gunstig voor uw beoordeling. Trek tijdig aan de bel voordat uw gezondheid eronder gaat lijden. Gezondheid: Het is dus belangrijk om stress te vermijden door ontspanning te zoeken, bijvoorbeeld door een dagje wellness te boeken.

LEEUW
Liefde:
Uw partner belooft van alles maar of daar iets van komt, valt te betwijfelen. Uw nuchterheid vormt een goede tegenhanger voor dat enthousiasme. In uw vriendenkring moet u partij kiezen. Neutraal blijven zal niet meer lukken. Geld: Op uw werk neemt u met succes de touwtjes in handen. Uw leidinggevende capaciteiten vallen op. Al met al een goede week waarin eerlijkheid uw grote troef is. Dat verdient een beloning. Gezondheid: Een reis naar het buitenland is waarschijnlijk, maar bereidt u goed voor wat betreft de gezondheidsrisico’s. Die liggen op de loer. Oppassen dus!


MAAGD
Liefde: Liefde kunt u niet kopen, ook al zou u dat willen. Wees gewoon uzelf; dat is meer dan genoeg. Een verrassende ontmoeting met iemand uit het verleden wordt spannend! Geld: U kunt niet alles onder controle houden wat betreft uitgaven en soms is het zelfs beter de zaken een tijdje op hun beloop te laten. Gezondheid: U voelt zich beter dan lang het geval was. Dat komt omdat u leert uzelf te verwennen, maar dit kan op de lange duur gevolgen hebben voor uw gewicht.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er is geen reden om jaloers te zijn. Vermijd achterdocht. Iemand leunt te veel op u. Wees niet bang u daarvan los te maken. Hoogste tijd dat diegene op eigen benen leert staan. Geld: Door uw creativiteit in te zetten kunt u bewondering oogsten. Reden genoeg om alle zeilen bij te zetten en extra uw best te doen. Gezondheid: Uw neiging tot spiritualiteit neemt toe. Gebruik nieuw inzicht om lichaam en geest zo veel mogelijk in balans te brengen en vooral te houden.

SCHORPIOEN
Liefde: U houdt van mensen naar wie u kunt opkijken, maar geef de ander ook de kans om kwetsbaarheid te tonen. Uw relatie wordt hechter dankzij wederzijds begrip. Geld: Voor sommige vrienden zou u door het vuur gaan, maar pas op dat u niet van uw goedheid laat profiteren. Maak afspraken als iemand geld wil lenen. Gezondheid: Als iemand kritiek op uw uiterlijk levert, is dat niet bedoeld als een persoonlijke aanval. Zie het als constructief en leer wat u kunt verbeteren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Na een crisis hebben jullie allebei besloten water bij de wijn te doen. Alleen bent u die beloftes al snel weer vergeten. Jammer, want uw partner gaat er wel voor. Geld: De sterren staan gunstig. Er zijn zakelijk spannende dingen op til. Een nieuw huis, een andere baan, of een winnend lot? Alles is mogelijk! Gezondheid: Uitstraling is van belang voor uw carrière, dus zorg voor een frisse teint en maak een fitte indruk. Daar mag u zich best flink voor inspannen.

STEENBOK
Liefde:
Iemand kruist uw pad steeds vaker. Dat vindt u helemaal niet erg. Deze persoon negeert u maar is toch meer geïnteresseerd dan u denkt. Wie neemt het initiatief? Geld: Een vervelend probleem dreigt uit de hand te lopen. U vindt snel een oplossing. Dat wordt beloond. Blijf toch maar liever bescheiden… Gezondheid: Laat u niet gek maken door bange voorgevoelens of nare berichten uit uw omgeving. Bezorgdheid kunt u wegnemen door de juiste maatregelen te nemen.

WATERMAN
Liefde:
U leert uw partner van een andere kant kennen. U hebt het zo druk dat u weinig tijd maakt voor de liefde. Geen wonder dat uw lief soms irritatie laat blijken. Geld: Een nieuw contact in uw werkomgeving ziet er veelbelovend uit. Het is iemand die u vooruit kan helpen en u kan adviseren over geldzaken. Gezondheid: Het valt niet mee om het dieet dat u zich voornam vol te houden. U bent wilskrachtiger dan u denkt. Ga door en glimlach op de weegschaal.

VISSEN
Liefde: Uw beminde komt met een voorstel, maar u weet uit ervaring dat u moet afwachten wat er van de plannen terecht komt. Geniet van de voorpret. Sta open voor mooie momenten. Geld: In financieel opzicht lijkt alles kalm. Dit is stilte voor de storm! Zorg voor enige reserve om de schade na die storm op te kunnen opvangen. Gezondheid: Liefde en gezondheid hangen nauw samen. Onenigheid heeft een fysieke reactie. Harmonie zal een weldadig effect op uw welzijn hebben.

RAM
Liefde:
Of u nu een partner hebt of niet, u geniet met volle teugen. Wat de toekomst betreft: het kan u allemaal gestolen worden. Een avondje uit is een welkome afwisseling. Geld: Financieel is er verandering op komst. U zult zich moeten aanpassen. Daar hebt u het moeilijk mee, maar u merkt dat u er uiteindelijk wel bij vaart. Gezondheid: Een feestweek heeft ook een schaduwzijde als u zich laat meeslepen door extreem gedrag of overvloedige inname van genotmiddelen.

STIER
Liefde:
U zou er veel voor over hebben om de aandacht van iemand te trekken. U slaagt dankzij uw humor. Als iemand een tactloze opmerking maakt, zeg dan dat het u kwetst. Geld: Veranderingen op het werk veroorzaken spanning. Maar zonder verandering geen vooruitgang. Deze onrustige periode gaat wel weer voorbij. Gezondheid: Een kwaaltje uit het verleden kan opspelen. U herinnert zich vast nog wel wat u er destijds aan hebt gedaan om dat te verhelpen.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen