×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 14 t/m 20 augustus 2019

Horoscoop 14 t/m 20 augustus 2019
14.08.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Moet u uw partner vertellen wat u bezwaart of is het beter te zwijgen? U bent bang voor de gevolgen als u uw mening geeft. Toch is dat de beste optie. Hou het hoofd koel. Geld: Iemand uit uw vriendenkring vertelt u een geheim over geldzaken van een kennis. Beschaam dat vertrouwen niet. Neem geen haastige beslissing. Blijf afzijdig van gekrakeel. Gezondheid: Oriënteer u op doorbloeding en vatenstelsel. Lees erover. Op het internet vindt u genoeg informatie.

KREEFT
Liefde:
U hebt woelige tijden achter de rug, maar de rust keert terug en u kunt zich ontspannen. Zorg dat u niet alles alleen hoeft op te knappen. Geld: U kunt drukte op het werk verwachten. Dat komt neer op uw schouders, maar is gunstig voor uw beoordeling. Trek tijdig aan de bel voordat uw gezondheid eronder gaat lijden. Gezondheid: Het is dus belangrijk om stress te vermijden door ontspanning te zoeken, bijvoorbeeld door een dagje wellness te boeken.

LEEUW
Liefde:
Uw partner belooft van alles maar of daar iets van komt, valt te betwijfelen. Uw nuchterheid vormt een goede tegenhanger voor dat enthousiasme. In uw vriendenkring moet u partij kiezen. Neutraal blijven zal niet meer lukken. Geld: Op uw werk neemt u met succes de touwtjes in handen. Uw leidinggevende capaciteiten vallen op. Al met al een goede week waarin eerlijkheid uw grote troef is. Dat verdient een beloning. Gezondheid: Een reis naar het buitenland is waarschijnlijk, maar bereidt u goed voor wat betreft de gezondheidsrisico’s. Die liggen op de loer. Oppassen dus!


MAAGD
Liefde: Liefde kunt u niet kopen, ook al zou u dat willen. Wees gewoon uzelf; dat is meer dan genoeg. Een verrassende ontmoeting met iemand uit het verleden wordt spannend! Geld: U kunt niet alles onder controle houden wat betreft uitgaven en soms is het zelfs beter de zaken een tijdje op hun beloop te laten. Gezondheid: U voelt zich beter dan lang het geval was. Dat komt omdat u leert uzelf te verwennen, maar dit kan op de lange duur gevolgen hebben voor uw gewicht.

WEEGSCHAAL
Liefde: Er is geen reden om jaloers te zijn. Vermijd achterdocht. Iemand leunt te veel op u. Wees niet bang u daarvan los te maken. Hoogste tijd dat diegene op eigen benen leert staan. Geld: Door uw creativiteit in te zetten kunt u bewondering oogsten. Reden genoeg om alle zeilen bij te zetten en extra uw best te doen. Gezondheid: Uw neiging tot spiritualiteit neemt toe. Gebruik nieuw inzicht om lichaam en geest zo veel mogelijk in balans te brengen en vooral te houden.

SCHORPIOEN
Liefde: U houdt van mensen naar wie u kunt opkijken, maar geef de ander ook de kans om kwetsbaarheid te tonen. Uw relatie wordt hechter dankzij wederzijds begrip. Geld: Voor sommige vrienden zou u door het vuur gaan, maar pas op dat u niet van uw goedheid laat profiteren. Maak afspraken als iemand geld wil lenen. Gezondheid: Als iemand kritiek op uw uiterlijk levert, is dat niet bedoeld als een persoonlijke aanval. Zie het als constructief en leer wat u kunt verbeteren.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Na een crisis hebben jullie allebei besloten water bij de wijn te doen. Alleen bent u die beloftes al snel weer vergeten. Jammer, want uw partner gaat er wel voor. Geld: De sterren staan gunstig. Er zijn zakelijk spannende dingen op til. Een nieuw huis, een andere baan, of een winnend lot? Alles is mogelijk! Gezondheid: Uitstraling is van belang voor uw carrière, dus zorg voor een frisse teint en maak een fitte indruk. Daar mag u zich best flink voor inspannen.

STEENBOK
Liefde:
Iemand kruist uw pad steeds vaker. Dat vindt u helemaal niet erg. Deze persoon negeert u maar is toch meer geïnteresseerd dan u denkt. Wie neemt het initiatief? Geld: Een vervelend probleem dreigt uit de hand te lopen. U vindt snel een oplossing. Dat wordt beloond. Blijf toch maar liever bescheiden… Gezondheid: Laat u niet gek maken door bange voorgevoelens of nare berichten uit uw omgeving. Bezorgdheid kunt u wegnemen door de juiste maatregelen te nemen.

WATERMAN
Liefde:
U leert uw partner van een andere kant kennen. U hebt het zo druk dat u weinig tijd maakt voor de liefde. Geen wonder dat uw lief soms irritatie laat blijken. Geld: Een nieuw contact in uw werkomgeving ziet er veelbelovend uit. Het is iemand die u vooruit kan helpen en u kan adviseren over geldzaken. Gezondheid: Het valt niet mee om het dieet dat u zich voornam vol te houden. U bent wilskrachtiger dan u denkt. Ga door en glimlach op de weegschaal.

VISSEN
Liefde: Uw beminde komt met een voorstel, maar u weet uit ervaring dat u moet afwachten wat er van de plannen terecht komt. Geniet van de voorpret. Sta open voor mooie momenten. Geld: In financieel opzicht lijkt alles kalm. Dit is stilte voor de storm! Zorg voor enige reserve om de schade na die storm op te kunnen opvangen. Gezondheid: Liefde en gezondheid hangen nauw samen. Onenigheid heeft een fysieke reactie. Harmonie zal een weldadig effect op uw welzijn hebben.

RAM
Liefde:
Of u nu een partner hebt of niet, u geniet met volle teugen. Wat de toekomst betreft: het kan u allemaal gestolen worden. Een avondje uit is een welkome afwisseling. Geld: Financieel is er verandering op komst. U zult zich moeten aanpassen. Daar hebt u het moeilijk mee, maar u merkt dat u er uiteindelijk wel bij vaart. Gezondheid: Een feestweek heeft ook een schaduwzijde als u zich laat meeslepen door extreem gedrag of overvloedige inname van genotmiddelen.

STIER
Liefde:
U zou er veel voor over hebben om de aandacht van iemand te trekken. U slaagt dankzij uw humor. Als iemand een tactloze opmerking maakt, zeg dan dat het u kwetst. Geld: Veranderingen op het werk veroorzaken spanning. Maar zonder verandering geen vooruitgang. Deze onrustige periode gaat wel weer voorbij. Gezondheid: Een kwaaltje uit het verleden kan opspelen. U herinnert zich vast nog wel wat u er destijds aan hebt gedaan om dat te verhelpen.