horoscoop

Horoscoop 13 t/m 19 mei 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Ongeduld is nu niet het meest dringende probleem, maar wel hoe u onverwerkte rancune aanpakt. Een gesprek helpt onderliggende onvrede weg te nemen. Geld: U gaat een periode van macht en onafhankelijkheid tegemoet. Dat kan een reden zijn om uzelf te verwennen door iets te kopen waar u al een tijd naar verlangt. Gezondheid: Voor uw geestelijke welzijn kunt u beter praten over de oorzaak van uw ongenoegen. Focus daarbij op wat belangrijk is.

KREEFT
Liefde: Een rimpeling in de liefdesvijver is niet zorgelijk. Het lijkt erger dan het is en als u geen gekke dingen doet, ziet het er volgende week alweer veel rooskleuriger uit. Geld: Ook al zit het even niet mee door virusstress of geldtekort, u kunt uw gevoel voor evenwicht bewaren. Gezondheid: U kunt spanning niet bestrijden door te bezwijken onder zorgen. Wel door op uw eigen kompas uw weg te vervolgen zonder plotselinge acties of snelle beslissingen.

LEEUW
Liefde: Verlies uw zelfbeheersing niet en blijf zo flexibel mogelijk, dan valt het best mee. Een diplomatieke uitweg is beter dan olie op het vuur gooien. Met redelijkheid komt u het verst. Geld: Staan voor iets waarin u gelooft is bewonderenswaardig, maar kan ook een onnodig risico zijn. Weeg alle argumenten grondig voordat u beslist. Gezondheid: U moet uw overtollige energie met fitness of joggen kwijtraken en dat kan heus ook met anderhalve meter afstand.

MAAGD
Liefde: Uw gevoelens laten blijken is niet uw sterkste kant; u hebt daar iets meer voor nodig dan de juiste woorden. Wacht niet tot het moment waarop u wilt gaan schreeuwen. Geld: U boekt vooruitgang en uw reputatie draagt daaraan bij. Dat gaat u later merken aan uw banksaldo. Gezondheid: Breek door de barrière van angst. Uw beschermende muur laten vallen is niet gemakkelijk, maar het is de enige manier om vanuit uw hart te spreken.

WEEGSCHAAL
Liefde: U zou uw geliefde kunnen verrassen door iets geks te doen. Uw verlangens zijn tamelijk onorthodox. U beproeft uw geluk door duidelijk te laten weten wat u wilt. Geld: Het maakt niet eens uit of u uw zin krijgt, maar het is wel noodzakelijk dat u bereid bent om iets nieuws te proberen. Dat is dan een stap in de goede richting. Gezondheid: De zon verschuift in een harmonieuze positie ten opzichte van u. Dat heeft een gunstig effect op uw gezondheid.

SCHORPIOEN
Liefde: U wordt uitgedaagd om te vertellen wat u al een tijdje voor u houdt. Dat voelt als een dreiging maar het lijkt erger dan het is. Uzelf verdedigen is goed. Uithalen naar uw lief is niet slim. Geld: Wees positief en hou uw doel voor ogen in plaats van u te laten meeslepen door emoties. Stort u op uw hobby, dat is de gemakkelijkste manier om uw saldo bij te spijkeren. Gezondheid: Een goede nachtrust lukt niet altijd. Een melatoninetabletje kan helpen.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Er wordt van u verwacht dat u duidelijk bent over wat belangrijk voor u is. Een geliefde kan uw gedrag verkeerd beoordelen. Reageer niet te heftig. Geld: De beste manier om geldproblemen in de toekomst te voorkomen, is de communicatiesluizen te openen en uw uitgaven scherp in de gaten te blijven houden. Gezondheid: Tijdens het sporten of hardlopen kan er zomaar een spannende persoon opduiken die uw hartslag nog verder doet opvoeren.

STEENBOK
Liefde: Er kan negatieve emotie uw kant op komen. Zorg ervoor dat u daar verre van blijft, ook al ziet u iemand worstelen. Misschien ziet u de bron van het probleem, maar kunt u er niets aan doen. Geld: Uw inspanningen en kwaliteiten worden eindelijk gewaardeerd en een lang gekoesterde wens komt uit. Geniet van de materiële resultaten. Gezondheid: Met uw gezondheid gaat het de goede kant op. Dat komt ook doordat u er meer aandacht aan besteedt.

WATERMAN
Liefde: U weet iets van iemand en dat geheim voedt uw opwinding. Als u loslippig wordt, maak er dan geen show van door het te dramatiseren. Zeg het op nuchtere toon, zonder overdrijving. Geld: U bent minder afhankelijk van anderen dan voorheen, maar besef dat u niet alles in uw eentje voor elkaar krijgt. Werk zoveel mogelijk samen. Gezondheid: Als u iets niet helemaal vertrouwt, is een eenvoudige check bij de huisarts een goed idee. Dan keert de rust weer.

VISSEN
Liefde: Uw liefdesleven bloeit dankzij wederzijds begrip en waardering. Het goede nieuws: het wordt de komende tijd alleen maar beter. Geld: U bent overgevoelig als het om de dagelijkse geldzaken gaat. U denkt dat anderen uw bezigheden controleren, waardoor u geneigd bent in een fantasiewereld te vluchten. Gezondheid: Het is beter om duidelijk uw fysieke grenzen aan te geven dan om u terug te trekken. Hou consequent uw fitnessdoel voor ogen.

RAM
Liefde: Uw planeet Mars heeft u in de tang en vuurt u aan om actie te ondernemen om een lastige situatie op te lossen. Lukt dat niet, dan is de dynamiek in de relatie te ingewikkeld. Geld: Als u boos wordt op uzelf omdat u niet vooruit hebt gedacht, leg dan niet de schuld bij een ander. Blijf kalm en bewaak uw doelstelling op de lange termijn. Gezondheid: U voelt zich energieker en fitter dan een tijd geleden en die power kunt u aanwenden om intenser te bewegen.

STIER
Liefde: U komt in de verleiding om een lang slepend familieprobleem te gaan bespreken, maar het wordt nog een hele uitdaging om uw emoties te beheersen op het moment dat het onderwerp ter sprake komt en iedereen zijn mening geeft. Geld: Er komen meevallers en mogelijkheden naar u toe, maar let goed op wat u toevalt. Er kan namelijk een addertje onder het gras kronkelen. Gezondheid: Verwerk uw agressie met fysieke inspanning voordat u een en ander ter tafel brengt. Zorg ervoor dat u zich goed en voldaan voelt. Blijf bij uw standpunt, maar zonder u extreem te uiten.