Horoscoop 12 t/m 18 maart 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde: Als u zich enthousiast ten opzichte van het leven opstelt, zal dat zijn uitwerking op anderen niet missen. Uw uitstraling is krachtig en uw besef van onafhankelijkheid werkt als een magneet.

Geld: Het nemen van uw eigen verantwoordelijkheid en de scherpe focus op uw doelen zal u de komende week dichterbij het verlangde succes brengen. U bent op diverse gebieden getalenteerd, maar als u iets nieuws aanpakt, zal u dat verder helpen. Het zal in ieder geval uw populariteit verhogen.

Gezondheid: Ga behoedzaam om met uw reservoir aan energie. Nu u sprankelt, hebt u dat nodig om verder te komen en door te pakken.

 

Liefde: In de liefde kunnen de vonken er deze week vanaf spatten. U steekt uw mening niet onder stoelen of banken, maar waak ervoor om ruzie te maken over iets onbeigs. U kunt het best ergens over oneens zijn.

Geld: Een financieel probleem kan worden opgelost als u helder analyseert wat er moet gebeuren. Neem geen onnodige risico’s, maar probeer uw leven in perspectief te zetten. Dat stelt gerust.

Gezondheid: Mars sluipt deze week uw teken binnen en dat betekent dat u op uw hoede moet zijn voor ongemak of ongelukjes. Neem geen onnodige risico’s en let goed op.

 

Liefde: Kies uw woorden met zorg als u een aanvaring krijgt met uw geliefde. Als u te openhartig bent, kunt u de ander daarmee kwetsen. Een diepgaand gesprek kan een breekpunt veroorzaken, ten goede of ten kwade. Het zal hoe dan ook opheldering verschaffen.

Geld: Op uw werk ziet u prima resultaten. Ga niet op uw lauweren rusten, maar doe er een schepje bovenop, zonder uzelf over de kop te werken.

Gezondheid: Deze week is zeer geschikt om uw geestelijke gezondheid op te vijzelen door enkele spirituele activiteiten te beoefenen, zoals meditatie, yoga of tai chi.

 

Liefde:  Uw liefdesleven komt in een warme golfstroom terecht en krijgt serieuze contouren. Soms is het nodig de waarheid een beetje te omzeilen, maar overdrijf het niet.

Geld: Als u in uw carrière vooruit wilt komen, zult u een bepaalde routine moeten volgen en recht op uw doel af moeten gaan. U hebt zin in een spannend financieel avontuur en daar is niets op tegen, zolang u van tevoren alle details hebt gecheckt.

Gezondheid: Let bij uw voedingspatroon wat meer nadruk op noten, zaden en bladgroenten (met uitzondering van kool, want daar bent u niet zo dol op.)

 

Liefde: Aan de horizon gloort de liefde en dat kan een opwindend amoureus contact betekenen. Als u single bent, bereid u dan voor op een zwerm vlinders in uw buik. De lente is in aantocht.

Geld: Dat inspireert u om door te zetten met een project dat u graag wilt voltooien. Met enig doorzetten lukt het u uw inkomen daarmee de komende tijd aanmerkelijk te spekken.

Gezondheid: Daar loert een gevaar, want u moet dan wel uw stressniveau in de gaten houden. Als u gaat leven als in een snelkookpan is het snel uit met de pret, want dan komt u in de gevarenzone.

 

Liefde: Uw familie- en gezinsleven krijgt deze week voorrang boven alles. Zorg dat u er bent voor iemand die u nodig heeft of neem contact op met iemand die u al een tijdje niet hebt gesproken.

Geld: Forceer niemand tot een snelle beslissing, maar gun hem of haar de tijd om een en ander rustig te overwegen. Een zakelijke affaire hoeft niet zo erg te zijn als u denkt, maar win advies in voordat u tot handelen overgaat. Dat kan u een probleem besparen.

Gezondheid: Uw seksleven krijgt een impuls en als u daaraan toegeeft, blijft u hunkeren naar meer!

 

Liefde: Als u worstelt met liefdesperikelen is het raadzaam goed naar uw intuïtie te luisteren. De ander heeft u iets belangrijks te vertellen. Luister aandachtig en doe er uw voordeel mee.

Geld: Op uw werk gaat het in een hogere versnelling, omdat u snel denkt en uw energieniveau er prima voorstaat. Gezond verstand kan u financieel een zetje in de rug geven. Let goed op signalen uit uw omgeving waarmee u uw voordeel kunt doen.

Gezondheid: Uw droomleven wordt actiever en als u zorgt voor voldoende nachtrust, zal dat uw geestelijke gezondheid positief beïnvloeden. 

 

Liefde: U kunt in de wandelgangen informatie opvangen dat een nieuw licht laat schijnen over iemand die tot nu toe een mysterie in uw leven is. Zet uw oren op steeltjes en ontrafel het geheim.

Geld: U wilt geldproblemen snel de baas worden, maar daarvoor moet u individueel denken. U hoeft u niet als een marionet te gedragen of aan iemands leiband te lopen, want u hebt voldoende initiatief en pit om het uit te vogelen.

Gezondheid: Wees zelfverzekerd en volg uw hart. Die houding maakt u mentaal sterker, wat vervolgens wordt vertaald naar een goede conditie.

 

Liefde: Verwacht het onverwachte! De planeten hebben een stormachtige week voor u in petto. Houd daarom het hoofd koel en blijf waakzaam. In de liefde is het lastig het roer recht te houden. Wel proberen.

Geld: Op uw werk kunt u niet impulsief uw gang gaan. Eerst even nadenken voordat u met een al te scherpe tong dingen zegt die u beter had kunnen inslikken, zeker als u later opslag wenst.

Gezondheid: Als het leven u nogal heftig toeschijnt, is het aan te bevelen voldoende solotijd in te plannen en u af te schermen tegen de wat bozige buitenwereld. 

 

Liefde: Het is niet nodig dat iedereen het naadje van uw kous weet, maar houd geen geheimen voor een vriend of geliefde achter. Een dubbelleven lijkt aantrekkelijk, maar heeft verstrekkende consequenties. Luister goed naar wat uw hart u vertelt.

Geld: Sta open voor nieuwe ideeën. U kunt zich op uw werk in de schijnwerpers plaatsen door een uitdaging te accepteren. Dat kan in de toekomst uw salaris opvijzelen.

Gezondheid: U bent geneigd grenzen te overschrijden als het om uw gezondheid gaat. Drank, snoep en snacks zijn  verleidelijk. Deze week gewoon weigeren.

 

Liefde: Er kunnen zich gebeurtenissen voordoen die u niet begrijpt. Denk niet dat het toeval is, neem het serieus.

Geld: Het kan positief werken als u zaken met plezier vermengt. Er duikt iemand op die de nodige informatie kan geven op weg naar de top. Het is een goed idee om uw contacten te verdiepen. Mensen moeten bij u op de juiste knop drukken, maar die wisselwerking zal u bevallen en vooruit helpen.

Gezondheid: Een aanval van somberheid kunt u weerstaan door de zon op te zoeken, is het niet aan de blauwe hemel, dan maar op de zonnebank. Lichttherapie helpt. 

 

Liefde: Zelfstandigheid is een aantrekkelijke eigenschap. Zelfvertrouwen zal indruk maken op een liefdeskandidaat. Uw onafhankelijke houding maakt anderen onzeker, stel ze gerust.

Geld: Financieel kunt u er de komende week baat bij hebben als u contact legt met mensen die er toe doen. Werk aan uw netwerk en zorg dat u gezien wordt. Dat vereist een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk.

Gezondheid: U wilt nog steeds graag de wereld redden. Een nobel streven, maar besef dat u dat in uw eentje echt niet voor elkaar zult krijgen. Tobben is slecht voor hart en bloedvaten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen