Horoscoop 12 t/m 18 februari 2014

Wat zeggen de sterren deze week

Liefde:  Uw elegantie werkt voor u. Venus trekt in uw teken en dat biedt in de liefde aantrekkelijke vooruitzichten. Singles worden opgemerkt en relaties krijgen een erotische injectie.

Geld: De overtuiging dat het uiteindelijk goed komt, geeft u rust. Mindere tijden gaan voorbij en deze week ziet u daarvoor het bewijs. Dat wil niet zeggen dat u achterover kunt leunen als bepaalde zaken fors moeten worden aangepakt.

Gezondheid: Ontspan zoveel mogelijk en let op uw bioritme. Een ongeregeld leven eist zijn tol en die consequenties wilt u liever niet. U komt in topvorm door een nieuwe sport te kiezen.

 

Liefde:  U hebt een geheime wens, maar het wordt tijd die niet langer voor uzelf te houden. U vindt iemand met wie u dat verlangen kunt delen. Geef aan wat u wilt en werk aan omstandigheden die dat mogelijk maken.

Geld: Een meevaller wilt u snel uitgeven. Doldrieste voortvarendheid kan een averechts effect hebben. Een behoedzame aanpak brengt u straks met zevenmijlslaarzen voorwaarts.

Gezondheid: Nu u in blakende gezondheid verkeert, is dit het ideale moment anderen te helpen. U kunt een positieve relatie uitbouwen en uzelf motiveren uw doelstellingen waar te maken.

 

Liefde:  U bent op een punt aangeland waarop u alles gewoon vindt. Als u verder kijkt, ziet u hoe waardevol uw leven eigenlijk is. Daar komt bij dat een opgewekt type met wie u veel plezier kunt beleven uw pad kruist.

Geld: Het besef dat u eigenlijk rijk bent en uw wereld toch wel fascinerend is, geeft u nieuwe kracht. Tijd dus om de balans op te maken en u daardoor goed te voelen.

Gezondheid: U reageert positief op spirituele geneeswijzen, dus er is niets op tegen dat eens te proberen als u behoefte hebt aan een alternatief om een probleem te lijf te gaan.

 

Liefde:  U maakt uw partner blij door iets af te maken waar u al een tijd mee bezig bent. In het weekend ontmoet u nieuwe mensen en komt uw liefdesleven tot bloei. Profiteer ervan.

Geld: Zowel privé als zakelijk kunt u sneller resultaten bereiken als u even doorzet en u niet laat afleiden door onbeigheden. Er kan nog een kink in de kabel komen, maar beschouw dat als een test.

Gezondheid: Als u per se lekker lui wilt zijn, dan neem u daar de hele zondag voor. U doet meteen nieuwe inspiratie op. Mijmeren en mediteren zal u mentaal en ook fysiek goeddoen. 

 

Liefde:  Jupiter beweegt retrograde en dat veroorzaakt complicaties in de liefde. Maar dat is geen reden om u zorgen te maken, want het waait heus wel weer over.

Geld: Samenwerken is nu belangrijk. Realiseer u dat u niet alles alleen kunt. Geef anderen royaal complimenten als het soepel gaat en claim niet alle succes voor uzelf. U doet alles het liefst op eigen houtje, maar eigenwijsheid kan u deze week in een moeilijk parket brengen.

Gezondheid: Het heeft geen zin uw frustratie weg te eten, want de weegschaal is nu eenmaal ongenadig. Train zelfbeheersing.

 

Liefde:  Uw vertrouwen in de mensheid kan worden geschonden als er achter uw rug over u wordt geroddeld  of iemand u uitlacht. Dat doet even pijn, maar trek u er niets van aan. U weet wie het zegt en dat is iemand met wie u medelijden zou moeten hebben.

Geld: Ga niet in op een voorstel waarbij u gouden bergen worden beloofd, hoe aanlokkelijk ook. Denk er eerst grondig over na.

Gezondheid: Trek uw eigen plan en wend u tot mensen die u zelfvertrouwen voeden en waarderen wat u allemaal kunt. Dan ziet de komende week er zorgeloos uit, maar dat vereist tolerantie.

 

 

Liefde:  Plaats uzelf niet meteen op de voorgrond. Dat vereist bij een Leeuw enige oefening, maar het zal prima uitpakken in uw liefdesrelatie, want uw partner wordt liever niet voortdurend ondergesneeuwd.

Geld: U kunt uw horizon verbreden door goed te luisteren naar wat iemand vertelt. Daarmee kunt u een goudader aanboren, maar alleen als u uw oren openhoudt. Uw ego kan daarbij in de weg staan, dus stel u open op.

Gezondheid: Uw tomeloze ambitie vergt veel van uw gezondheid, dus zorg ervoor dat u de rode streep niet overschrijdt. Bouw voldoende rustmomenten in.

 

 

Liefde:  U lijkt populairder dan ooit, al hebt u dat misschien zelf niet eens in de gaten. U bent er voor uw geliefde en uw vrienden als ze u nodig hebben en dat geeft u een prachtig plekje in hun hart.

Geld: Men waardeert u om uw plichtsgetrouwe inzet en dat stimuleert u om er nog een schepje bovenop te doen. Het is maar de vraag of dat wel nodig is.

Gezondheid: Breng evenwicht aan tussen hard werken en nietsdoen, want een lichte dosis luiheid zal u goed doen. Neem de tijd om de dingen te doen die u heel leuk vindt. Even uitblazen en u laadt de accu weer op.

 

Liefde:  Er is geen ruimte voor onzekerheid. Twijfel niet aan uzelf en bijt door die zure appel heen. Iemand wil daarbij helpen en dat komt die relatie ook ten goede. Als u geen uitweg ziet, vraagt u gewoon de weg.

Geld: Doet u dat niet, dan mist u een antwoord dat voor u ook in financieel opzicht veel kan betekenen. Er is een kans op promotie waarbij u niet mag misgrijpen. Lees wel de kleine lettertjes.

Gezondheid: Uw conditie gaat er met sprongen op vooruit als u wat meer gaat bewegen. U hebt de discipline heus wel in huis, maar u moet uzelf ertoe dwingen.

 

Liefde:  Het kan u irriteren als u merkt dat mensen met wie u intiem omgaat spiritueel en intellectueel niet met u op een lijn zitten. Dat kan u een dipje bezorgen, omdat u het gevoel hebt dat u er alleen voorstaat.

Geld: Het kan een aanwijzing zijn dat u mensen moet vinden die uw interesse in geldzaken delen. Vraag u af of u niet te kritisch bent ten opzichte van uw omgeving. Niet iedereen kan immers aan u tippen.

Gezondheid: Mars is uw gezondheidsplaneet en die gaat deze week achteruit. Daarom is de keuze voor een omslag in uw voedingspatroon heel verstandig.

 

Liefde:  U moet een belangrijke keuze maken en uw buikgevoel geeft u het juiste antwoord, ook al probeert iemand u om te praten. Daarna kunt u lekker aanrommelen en u wentelen in romantiek.

Geld: Uw inzet wordt beloond als u de verantwoordelijkheid neemt dat werk of project nu eens af te ronden. Dat anderen er de kantjes vanaf lopen, hoeft u niet te storen. Oogkleppen op en gewoon doorgaan.

Gezondheid: U krijgt inzicht in uw stemmingen en uw persoonlijke geschiedenis, waardoor u tot emotionele genezing komt. Dat heeft een weldadig effect op uw gemoedsrust.

 

Liefde:  In de liefde kan het even onweren, maar als de bliksem en donder wegtrekken, klaart de lucht op en wandelt u fluitend onder een strakblauwe hemel. Dat gedonder is soms noodzakelijk.

Geld: Er staat u een speciale week te wachten als u zich niet laat intimideren door een nederlaag. De volgende keer wint u. U bent een slechte verliezer. Dat maakt u sterk, maar u moet ook kunnen incasseren.

Gezondheid: Uw fascinatie voor beeldschermen kluistert u aan uw stoel. Een lichte verslaving ligt op de loer, dus breek af en toe los en zoek de buitenlucht op.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen