horoscoop

Horoscoop 12 t/m 18 november 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde: Als u hunkert naar lijfelijk contact kunt u het bij een flirt laten, maar het kan ook uit de hand lopen, afhankelijk van de mate van uw zelfcontrole. Zelfbeheersing is nodig. Geld: U staat bekend om uw praktische aanpak. Gerichte en effectieve inspanning in de werksfeer verbetert uw carrière. Grijp elke kans. Gezondheid: Een oud kwaaltje kan opspelen als dat wordt veroorzaakt door een gebrek aan energie. Een nacht goed slapen kan dat weer oplossen.

KREEFT
Liefde: Verlies niet het contact met wat er in uw hart leeft, want uw gevoelens zijn de brandstof voor het realiseren van uw dromen. Het maakt niet uit wat er verder aan de hand is. Geld: Als het u voor de wind gaat geeft u zorgeloos geld uit. Dat is geen probleem, zolang u zich weet te beheersen. Gezondheid: Uw luchtwegen kunnen worden aangetast door bijvoorbeeld fijnstof. Zoek de frisse lucht op en doe ademhalingsoefeningen om uw longen te zuiveren.

LEEUW
Liefde: Praat openhartig over wat u bezighoudt. De waarheid vertellen kan een speciaal moment met uw geliefde betekenen. Uw oprechtheid inspireert. Geld: Men kent u als een opgewekte doordouwer, maar u kunt het beste uw geld­zorgen met anderen delen en niet wachten tot u in het middelpunt van de belangstelling staat. Gezondheid: U hebt rust in uw hoofd nodig. Jaag uzelf niet op door steeds de deur uit te willen. Rustig op de bank zitten zal u goed doen.

MAAGD
Liefde: Uw no-nonsensehouding komt goed van pas nu u in de liefde alert moet zijn. U kunt worden overspoeld door twijfel en achterdocht, maar is daar wel reden voor? Geld: U vindt het heerlijk om het zo druk te hebben want het houdt uw geest volop bezig. U zult binnenkort prettig worden beloond voor uw activiteiten en vol­harding. Gezondheid: U beschikt over voldoende discipline om een slechte gewoonte overboord te gooien. U hebt alleen een zetje nodig.

WEEGSCHAAL
Liefde: Als u nu vasthoudt aan uw strategie in de liefde, dan blijkt dat uw inspanningen de moeite waard zijn. U weet wat u wilt en laat daar geen gras over groeien. Geld: De maan brengt een lange tijd in uw geldhuis door, waardoor u op steun van anderen mag rekenen. Geniet van die periode van voorspoed. Gezondheid: U ziet er aantrekkelijk uit, maar het kan geen kwaad iets meer op uw gewicht te letten om uw attractieve uitstraling niet kwijt te raken.

SCHORPIOEN
Liefde: U hebt de behoefte om u in uw geheim­zinnige binnenwereld terug te trekken. Toch wilt u ook uw grenzen in de liefde ver­kennen en u hunkert naar verboden terrein. Neem een pauze om duidelijkheid te krijgen. Geld: U wilt geen tijd spenderen aan dingen die niets opleveren. Als u geen zin hebt in kletspraat, zeg dan dat u daar niet van gediend bent. Uw besluitvaardigheid wordt gewaardeerd. Gezondheid: Corona sluipt dichterbij en vraagt ook bij u om waakzaamheid. Bedwing uw neiging om de grenzen op te zoeken, en werk thuis dagelijks aan uw conditie.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Blijf communicatief en wees bereid om uw gevoelens te delen. Uw geliefde zal uw eerlijkheid waarderen. Samen komt u verder als u openhartig bent. Geld: De kans op een nieuwe baan komt vanzelf op u af. Het enige wat u hoeft te doen, is uw ogen open te houden en snel te reageren. Gezondheid: Uw bourgondische leefwijze vraagt zo nu en dan om ’enige be­perking’ en met de feestmaand in het vooruitzicht is dat nu van toepassing.

STEENBOK
Liefde:
U hebt het gevoel dat u in een emotioneel mijnenveld bent beland. Toch kunt u zonder problemen langs de hindernissen navigeren als u goed oplet. Geld: Er is genoeg werk en u kunt geen tijd verspillen. Gelukkig is uw beslistheid uw beste compagnon. Focus is het geheime wapen dat u in staat stelt uw doel te bereiken. Gezondheid: Vermijd riskante situaties en doe geen impulsieve dingen. Eerst nadenken en dan pas handelen.

WATERMAN
Liefde: Het valt niet mee om uw rebelse streken in te tomen. Stel grenzen vast, maar laat de kritiek van uw geliefde u niet verhinderen om uzelf te zijn en te blijven. Geld: Uw intellectuele helderheid is in topvorm. Als u dat combineert met daadkracht en u niet laat afleiden, vaart de zilvervloot uw kant op. Gezondheid: Gemakzucht is uit den boze als de spieren strammer worden. Iedere dag een paar minuten rek- en strek­oefeningen doen houdt ze soepel.

VISSEN
Liefde: Uw verbeelding kan in uw hoofd een show opvoeren, maar u bent wel in staat om de feiten te onderkennen door de kracht van uw onderscheidingsvermogen. Geld: Uw intuïtie is meestal een betrouwbare raadgever, maar nu is het beter om uw beslissingen aangaande geldzaken te baseren op pure logica. Gezondheid: De manier waarop u eet is minstens zo belangrijk als wát u eet. Met respectvolle aandacht voor voedsel stimuleert u uw spijsvertering.

RAM
Liefde: Uw intuïtie werkt op volle toeren, maar vertrouw niet alles wat in uw hoofd opduikt. Het is lastig om uw gedachten te ordenen. Geld: Als u uw ideeën toetst aan uw logische analyse voorkomt u teleurstelling. Baseer ze op helder denken in plaats van vooringenomenheid. Gezondheid: Verkoudheid hoeft niet meteen te betekenen dat u besmet bent met het wereldwijde virus. Vermijd wel contacten met anderen en was uw handen vaker.

STIER
Liefde: Schrik niet als opgekropte emoties een uitweg zoeken in een huilbui of een woedeuitbarsting. Het lucht op en maakt de weg vrij voor een goed gesprek. Geld: Uw omgeving accepteert uw autoriteit zonder weerstand. Overdrijf uw invloed niet… Gezondheid: Geef uw gebit de aandacht die het verdient. Ook de conditie van uw botten is belangrijk, dus check of u genoeg calcium binnenkrijgt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen