horoscoop

Horoscoop 12 t/m 18 februari 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Nieuwe verantwoordelijkheden drukken op uw schouders. Om daar structuur in aan te brengen zijn helder nadenken en blijmoedigheid vereist. Geld: Dit is een mooi moment om uw kennis aan te scherpen. Weet u bijvoorbeeld al hoe Twitter werkt of wilt u iets anders leren? Doe het nu. Gezondheid: Ga rustig zitten om bij uw kern te komen. Een oefening om ruis te elimineren maakt het verschil. Ban al het onnodige uit. Neem er de tijd voor.

KREEFT
Liefde:
Een niet geplande omweg kan de vrijheid brengen die u in staat stelt om op een andere manier te reageren op iets wat u dwarszit. Geld: Ongewone omstandigheden ontstaan doordat anderen zich niet aan uw spelregels houden. Hou vast aan uw eigen inzicht. Gezondheid: U bent een harde werker met als risico dat u roofbouw op uzelf pleegt. Neem meer pauzes dan u gewend bent om de balans te herstellen.

LEEUW
Liefde:
Uw populariteit groeit. Leuk voor uw ego, maar laat anderen delen in wat u hebt en u blijft onverminderd geliefd. Naast uw schoenen lopen verstoort de voortgang. Geld: U krijgt de oplossing voor een probleem aangereikt. Met vertrouwen kunt u zelfs opstijgen en vliegen. Hou uw ogen open en u herkent de waarheid zodra u die ziet. Gezondheid: Een sterk aura weert kwalijke invloeden af. Die kracht krijgt u door de rust te nemen om uw geest te zuiveren.

MAAGD
Liefde:
U beleeft een liefdespiek. Het is goed om daarbij stil te staan en het niet voor kennisgeving aan te nemen. Maak er iets nog mooiers van en hou dat vast. Geld: Er een schepje bovenop doen brengt meer geld in het laatje, maar span u niet in tot in het extreme. Gezondheid: U bevindt zich in een kwetsbare periode. Een aanval op uw gezondheid weert u af door pietluttigheden te negeren en u op belangrijke zaken te concentreren.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Singles kunnen een romantische ontmoeting tegemoetzien met iemand die niet op een dubbeltje hoeft te letten. U wordt opgemerkt door rijke mensen… Geld: Als iemand met een idee komt dat u niet aanspreekt is dat geen reden om het weg te wuiven. Kijk er naar en beoordeel het. Gezondheid: Uw energiepeil kan schommelen. Het is lastig om de oorzaak te achterhalen. Laat u niet ontmoedigen en probeer de harmonie te herwinnen.

SCHORPIOEN
Liefde:
U wilt iemand uw wil of visie opleggen en dreigt daarbij uw geduld te verliezen. Dat zou jammer zijn, want als u de keuzes openlaat, helpt dat anderen om u te blijven steunen. Geld: Met uw focus op het gezinsleven legt u de basis van waaruit u aan het beoogde succes kunt bouwen. Thuis moet u eerst de zaken op orde hebben. Gezondheid: Zwakke spieren verstoren de balans van uw ruggengraat of skelet. Regelmatige spieroefeningen verbeteren uw houding.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Uw geluk betekent ook geluk voor anderen. Bevallen de omstandigheden u niet? U hebt de macht ze bij te stellen. Doe dat voordat het te laat is. Geld: U blijft jagen op de pot met goud aan het eind van de regenboog, maar die duikt steeds ergens anders op. Kies een vaste koers en het resultaat lonkt aan de horizon. Gezondheid: Is uw gebit nog in orde of denkt u dat het wel zal meevallen? Toch checken of het tijd is voor de tandarts.

STEENBOK
Liefde:
Als u bereid bent om een vast stramien te verlaten, dan wacht u een vrolijke route naar plezier en geluk. Daar is wel lef voor nodig. Geld: Kansen volop, dus de tijd is rijp om ze te grijpen. Als u volhoudt vallen de vruchten vanzelf van de boom. Een nieuwe baan behoort tot de mogelijkheden. Gezondheid: Uw degelijkheid kan vermoeiend zijn als u maar doorgaat en onvoldoende pauzes inlast. Uw gezondheid is gebaat bij een accent op plezierige activiteiten.

WATERMAN
Liefde:
Uw geliefde kan om hulp vragen, ook al kunt u niet leveren wat wordt gevraagd. Vererger een onmogelijke situatie niet, maar leg uit wat uw beperking is. Uw betrokkenheid zegt voldoende. Geld: Het lijkt wat onrustig, maar er kán iets gebeuren wat u helpt bij de veranderingen die u voor ogen staan. Compleet vertrouwen in de goede afloop zorgt voor kosmische assistentie. Gezondheid: Er breekt een periode van soberheid aan die u kunt aanwenden om uzelf een bepaalde discipline op te leggen. Ga na op welke manier u uw conditie nog kunt verbeteren.

VISSEN
Liefde:
Uw wensen kunnen lijnrecht tegenover die van uw partner staan. Dat kan alleen in goede banen worden geleid als beiden water bij de wijn doen. Geld: U boekt vorderingen. Laat u niet verleiden tot haast, dan komt het doel steeds dichterbij. Kalm aan dus, dan breekt het lijntje niet. Gezondheid: Luister naar de signalen van uw lichaam. Lach ze niet weg met de illusie dat het wel meevalt. Met aandacht voor uw welzijn blijft u aan de veilige kant.

RAM
Liefde:
Er is een betekenisvolle verandering op komst. Het is aan u om te beslissen welke dat wordt. Neem het heft in handen, want dan houdt u controle en bepaalt u wat er gebeurt. Geld: U bent enthousiast over uw toekomstplannen, maar zodra u begint slinkt uw motivatie. Stel eerst vast welke kant u op wilt. Gezondheid: Bewerkt voedsel is gemakkelijk maar vaak niet gezond. Het is slim om wat vaker etiketten te lezen en na te gaan wat er in zit.

STIER
Liefde:
Het kan zijn dat uw lotsbestemming wordt getest door een onverwachte wending. Dat is niet bij voorbaat negatief. U kunt een verwarrende situatie veranderen in een plezierige. Geld: Wees niet bezorgd als het tegenzit. Alles valt op z’n plaats. Koester de lichte chaos als een kans om een positieve kant te kiezen. Gezondheid: Nu de winter vordert, is het belangrijk dat u uw energiepeil in de gaten houdt. Op tijd naar bed gaan helpt ook.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen