horoscoop

Horoscoop 12 t/m 18 augustus 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:  U staat op een onwrikbaar standpunt, maar omstandigheden dwingen u om u soepeler op te stellen. Misschien hebt u alleen maar het gevoel dat iemand controle over u wil uitoefenen. Geld: Relaties op het werk vragen aandacht. Terugvechten is nu uit den boze. U merkt vanzelf wanneer u wel assertief kunt zijn. Gezondheid: Bananen geven voor langere tijd een voldaan gevoel. Dit fruit levert stoffen die worden omgezet in serotonine.

KREEFT
Liefde: U houdt gevoelens voor uzelf, zelfs als u met iemand praat die u vertrouwt. Anderen denken dat u toch bereid zult zijn van gedachten te veranderen met het oog op de relatie. Geld: Iemand kan uw zakelijke motieven verkeerd opvatten. Trap niet in die valkuil. Gezondheid: Onderzoek toont aan dat door het eten van een handjevol amandelen per dag vet rond maag en benen wordt verminderd. Het beschermt ook tegen hartziektes.

LEEUW
Liefde: U bent optimistisch wat betreft de korte termijn. Toch klopt er op dit moment iets niet. Praat over uw zorgen, maar gooi niet alles er meteen uit. Wees terughoudend en wacht af hoe er wordt gereageerd op uw hint. Geld: Doe belangrijke investeringen voor het eind van de maand, want daarna gaat Mercurius achteruit. U zit nu in een welvarende flow, maak daar optimaal gebruik van. Gezondheid: Voetpro­blemen worden veroorzaakt door platte schoenen, sandalen en slippers. In de zomer nemen klachten toe, mensen krijgen dan rugproblemen in of na de vakantie.

MAAGD
Liefde: Uw nieuwsgierigheid gaat met u op de loop, want u wilt begrijpen wat nog niet duidelijk is. Hoe meer details u verzamelt, hoe troebeler de situatie lijkt. Geld: Meestal kunt u snel handelen. Nu ontbreekt iets essentieels. U kunt zich er beter niet in verdiepen. De omstandigheden veranderen vanzelf. Gezondheid: U moet mentaal de juiste gedachten hebben over voedsel en beweging om succesvol te kunnen afslanken. Afslanken zit voor 90% tussen de oren.

WEEGSCHAAL
Liefde: Doe dingen die u prettig vindt waardoor u kalmeert en uw ziel wordt gevoed met aangename gedachten. Geld: U staat aan het begin van een voorspoedige periode die tot het eind van het jaar kan voortduren, vooral als u uw eigenbelang niet vooropstelt. Gezondheid: U wordt omgeven door nerveuze energie die u onrustig maakt. Daar kunt u iets aan doen door te wandelen in de natuur, u te laten masseren of te luisteren naar muziek.

SCHORPIOEN
Liefde: U kunt ten prooi vallen aan heftige verlangens. U denkt dat u uzelf een dienst bewijst door uw gevoelens voor uzelf te houden, maar dat is niet zo. Geld: Er kan geld binnenkomen door belastingteruggave of de betaling van een verzekering. Een prima periode om geld te lenen of terug te betalen. Gezondheid: U verbetert uw gezondheid door onbenulligheden uit uw leven te bannen en u slechts te concentreren op wat echt belangrijk is. Maak schoon schip.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Op het oog lijkt alles koek en ei, maar er is een spanning die u niet herkent. U denkt dat anderen een bepaalde mening over u hebben. Laat het rusten. Geld: Deze week is geschikt om de kansen van een zakelijk avontuur te overwegen. U kunt worden verrast als u meer steun krijgt dan u aanvankelijk had verwacht. Gezondheid: Trek in ongezond lekkers kunt u bestrijden met het eten van een appel. De vezels zijn tevens goed voor uw spijsvertering.

STEENBOK
Liefde: 
Probeer een balans te bereiken tussen uw eigen opvattingen en het aan­vaarden van alternatieve perspectieven als het om de gevoelens voor uw partner gaat. Geld: Uw werk trekt een wissel op u als iemand iets van u wil waar u niet op rekende. Sta open voor nieuwe inzichten. Gezondheid: Uw dunne darm kan opspelen. Als u dat merkt, is het raadzaam uw voedingsgewoonte aan te passen door meer groente te eten.

WATERMAN
Liefde: Als uw geliefde overdreven kritisch op uw gedrag is, kan dat u verwarren. Onverschilligheid verergert de stress en maakt het lastig uw emoties te tonen. Geld: U hebt het gevoel dat u niet veel voor elkaar krijgt. U weet dat u daar wel mee wegkomt. De remedie is iedere taak stap voor stap af te werken. Gezondheid: Neem voldoende tijd om te relaxen of tot uzelf te komen en u zult uw energie weer op peil brengen. Dan bent u straks effectiever dan ooit.

VISSEN
Liefde:  Als u liefde of sympathie laat blijken, kan dat niet worden begrepen. Blijf positief, het is maar tijdelijk. Maak uw bedoelingen duidelijk en alles komt goed. Geld: Een mooie week om iets nieuws te proberen, te solliciteren of een bijbaantje te nemen. U bent actief en dat komt uw carrière ten goede. Gezondheid: Onenigheid of een verstoring in een relatie kan uw welzijn beïnvloeden. Herstel de harmonie als u aanvoelt dat u ergens last van krijgt.

RAM
Liefde: U gaat zorgelozer met de liefde om. Die ontspanning geeft een frisse impuls. Als u romantiek in de relatie betrekt, is dat plezier voor twee. Geld: U weet wat u wilt, maar beseft dat u het nu niet kunt krijgen. Het is niet duidelijk waarom u wordt gedwarsboomd… Gezondheid: Verspil geen tijd met piekeren. Visualiseer uw leven zoals u dat zou willen. En ga dan voorwaarts, want dan ligt er een helder inzicht op u te wachten.

STIER
Liefde: U hebt warme gevoelens voor een collega en behoefte om deze gevoelens te uiten, maar de huidige situatie is niet geschikt voor deze vorm van intimiteit. Geld: De komende weken kunt u aardige uitbetalingen verwachten en is de tijd tot de 30ste gunstig om te speculeren. Gezondheid: U kunt onder spanning komen als u wat u in uw hart voelt niet kunt verbinden met de buitenwereld. Neem die spanning op de koop toe. Dat maakt het toch nog plezierig.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen