Horoscoop 11 t/m 17 september

Wat zeggen de sterren deze week?

 

Liefde: 

Wat zijn nou precies de blokkades die u hinderen? Kom daar eerst achter, voordat u sikkeneurig vaststelt dat het in de liefde niet stroomt. Bestudeer het woord ’ontwikkelen’. Dat betekent wikkels verwijderen, maar ook vooruitgang en leren.

Geld:

Overweeg bepaalde plannen of contacten los te laten om uzelf daarmee meer vrijheid te gunnen en u te kunnen richten op positiever aangelegenheden die meer profijt bieden.

Gezondheid:

U voelt zich een stuk beter met ontspanning- of ademhalingsoefeningen. Neem daar de tijd voor, ook al gunt u zich die niet. Zwemmen en saunabezoek? Ook goed. 
 

 

 

 

Liefde: 

U kunt met uw natuurlijke charme een en ander naar uw hand zetten zonder uw beminde op te zadelen met een ongemakkelijk gevoel. Maak er geen misbruik van.

Geld:

Als iemand druk op u uitoefent om een overeenkomst aan te gaan is toegeven is nadelig voor u, dus blijf zo dicht mogelijk bij uw eigen opvattingen.

Gezondheid:

Uw huid heeft het zwaar te verduren gehad tijdens de zomer. Het is een delicate factor en vraagt om extra verzorging. Controleer uw huid ter geruststelling op onregelmatigheden.
 

 

 

Liefde: 

U kunt niet alles verstandelijk beredeneren, dus is het raadzaam bij een date uw intuïtie te volgen. Dat gevoel in uw buik vertelt u of deze persoon al dan niet in de haak is.

Geld:

Het kan belangrijk zijn in een specifieke financiële affaire een doorbraak te forceren om een eind te maken aan iets wat u dwarszit of niet bevalt. Doe dat weloverwogen.

Gezondheid:

Als u last van uw rug of blaas krijgt, is het raadzaam de huisarts te raadplegen, ook al is het niet ernstig. Dan bent u snel verlost van het ongemak en kunt u van de nazomer genieten.

 

 

 

Liefde: 

U hebt een flexibele geest. Maak daar gebruik van als u iets uit het verleden tegenkomt dat om een oplossing vraagt. Spontaan reageren op een uitnodiging kan u in de problemen brengen. 

Geld:

Ontdek uw gaven en talenten en geloof erin. U verbergt graag uw geheimen voor de buitenwereld, maar wat meer openhartigheid doet wonderen.

Gezondheid:

U gaat snel over tot de orde van de dag en u voelt zich goed bij een nieuw begin. Wees niet te benauwd om te falen. Af en toe slikken en opnieuw beginnen gaat u gemakkelijk af.
 

 

 

Liefde:

Kunt u geen greep krijgen op een situatie in uw liefdesleven? Dan is het beter daar soepel en begripvol mee om te gaan. Laat de teugels maar een beetje vieren.

Geld:

Als er deze week een financiële stoorzender opduikt, is dat geen reden om daar als een dolle stier op af te stormen en agressief te reageren. Bedenkt liever een slimme strategie.

Gezondheid:

Het kan spanning  veroorzaken, en u wilt nu juist meer rust, maar het kan ook de opwinding brengen waar u eigenlijk zo dol op bent. Combineer beide.
 

 

 

Liefde:

Turbulentie in uw liefdesleven kan u niet worden ontzegd. Dat houdt het spannend, maar is voor uw partner niet altijd te volgen. Heldere standpunten scheppen duidelijkheid, ook voor uzelf.

Geld:

Realiseer u wat u al hebt bereikt als u de komende dagen stap voor stap verder gaat. Dan zult u meer tot stand brengen dan met die zevenmijlslaarzen.

Gezondheid:

U denkt groot en wilt meeslepend leven. Dat kan u deze week fysiek opbreken. Het gaat u niet snel genoeg, maar dit kan juist een gezonde rem zijn op uw enthousiasme.

 

 

Liefde: 

Dat voortdurende conflict tussen uw bescheidenheid en uw ego kunt u oplossen door u te oefenen in assertiviteit. In uw liefdesleven kan dat werken als smeerolie op stroefheid.

Geld:

Het zit u mee, zolang u ervoor zorgt dat u niet te veeleisend bent. Kunt u alles meteen vinden als u iets zoekt? Anders kunt u aan uw administratie geen touw meer vastkopen.

Gezondheid:

Bouw aan uw energieniveau door alles te doen waar u zin in hebt, zonder daarbij belangrijke taken te verwaarlozen. Geniet van kleine dingen.
 

 

 

 

 

Liefde: 

U bent ongedurig en soms lastig, maar wie eenmaal zijn zinnen op u heeft gezet, ziet veel door de vingers. Het blijft wel op eieren lopen deze week, dus wees coulant en aardig.

Geld:

Er zijn veelbelovende vooruitzichten. Volgens de planeten breekt er een periode van groei aan. Nieuwe contacten, plannen of aankopen. Vastberadenheid is uw gids op dit pad.

Gezondheid:

U staat te trappelen van ongeduld, maar neem geen overhaaste stappen. Als u uw dadendrang combineert met fysieke activiteiten dan sprint u vooruit.

 

 

 

 

Liefde: 

Uw partner is niet alleen actief in bed, maar ook intelligent, onderzoekend, met sterke emoties en de gewoonte deze op te kroppen. Dat kan een spannende week worden.

Geld:

U hebt voldoende inspiratie, maar wat doet u ermee? U zou het liefst op uw lauweren rusten, maar dat betekent dat u uw verantwoordelijkheid wilt ontlopen.

Gezondheid: Het kost u moeite om in een dagelijks ritme te komen en u te houden aan uw voornemen regelmatig iets aan uw conditie te doen. Spreek uzelf maar eens streng toe!
 

 

Liefde: 

Er zijn deze week van die dagen waarin dingen niet lukken. U breekt iets, struikelt, maakt een foute opmerking of krijgt ruzie. Niet bevorderlijk voor uw zelfvertrouwen.

Geld:

Door goed op te letten, geen risico’s te nemen en af en toe iets uit te stellen, voorkomt u vervelende situaties. Vertel uzelf dat u dit soort ongemak gewoonweg niet toestaat.

Gezondheid:

Met piekeren lost u niets op. U belast alleen uw immuunsysteem door de wisselwerking tussen lichaam en geest. Zet die gedachten van u af en wissel ze in voor plezierige.
 

 

 

Liefde: 

Als u uw lieve kant toont in plaats van nukkig te reageren, dan maakt u zelfs nieuwe vrienden en/of vriendinnen en zal uw partner aangenaam verrast opkijken.

Geld:

Bij de pakken neerzitten, omdat iets niet lukt of gaat zoals u het wilt, is geen optie. Accepteer pech met een glimlach, daarna zal blijken dat het best meevalt en zelfs in uw voordeel kan werken.

Gezondheid :

Concentreer u liever op alles wat wél goed gaat. Dat stimuleert. Ondersteun dat met enkele lichamelijke oefeningen na het opstaan en u bent na een paar dagen in topvorm..
 

 

Liefde:  

Uw leidinggevende capaciteiten zijn legendarisch, maar let op dat u daarmee niet te ver gaat in uw relatie, want uw geliefde wil graag ook een stem in het kapittel.

Geld:

Denk niet dat u ervanaf bent als u een ander in de arm neemt. U moet overzicht en controle houden. Lijkt het u daarom ook niet beter zelf het heft in handen te nemen?

Gezondheid:

Voorkom stressvolle situaties en u bereikt gemakkelijker wat u deze week voor ogen staat. Uw omgeving kijkt zelfs tegen u op als u erin slaagt met zachte hand te regeren.