horoscoop

Horoscoop 11 t/m 17 maart 2020

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw enthousiasme kan aanstekelijk werken op uw geliefde. Overdrijf niet. Een langdradige liefdesverklaring kan het omgekeerde effect sorteren. Geld: Sommige mensen ergeren zich aan uw wollige taalgebruik. Het is beter om de Rotterdamse mentaliteit in praktijk te brengen: geen woorden maar daden! Gezondheid: Het hoge tempo van deze week kan u uitputten. Laat u niet opjagen en neem voldoende rust en slaap.

KREEFT
Liefde:
U hoeft zich niet uit te sloven om uit te drukken wat u voor iemand voelt. Het gaat u zo gemakkelijk af dat de ander denkt dat u het niet serieus meent. Vermijd zo’n misverstand. Geld: Uw situatie noopt tot veranderingen en bijstelling van de planning wat betreft geldzaken. Niet negeren, want het is nodig dat u ingrijpt. Gezondheid: Uw uiterlijke verschijning verdient aandacht. Met een verandering van stijl of kapsel voelt u zich zelfverzekerder dan ooit.

LEEUW
Liefde:
U overdrijft als u een positief plaatje schildert van uw liefdesleven. De invloed van de spraakwaterval Mercurius kan er voor zorgen dat uw woorden misleidend zijn. Geld: Alles wat u doet laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Laat u niet afschepen met een fooi, maar onderhandel krachtig en resoluut over een opdracht. Gezondheid: Een zuiveringskuurtje kan uw conditie verbeteren. Dat hoeft niet ingrijpend te zijn en ook niet al te lang te duren.

MAAGD
Liefde:
Om uw gevoelens te verklaren hebt u het inzicht van een ander nodig. Een gesprek met een dierbare is voldoende. Er bestaat geen goed of slecht als het gaat om hartsgeheimen. Geld: Communicatie is van groot belang, vooral als u er achter wilt komen wat de werkelijke financiële situatie is. Stel vragen. Gezondheid: Ontspanning is het sleutelwoord. Ook al denkt u dat u moet doorgaan, dan nog is het verstandig om te stoppen. Morgen is er weer een dag.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw geliefde kan nogal prikkelbaar zijn. U hoeft zich niet in te houden en u hoeft uw woorden niet te wikken en te wegen. Zeg wat u voor de mond komt, maar doe dat vriendelijk. Geld: Anderen zullen uw positieve houding op het werk waarderen. Dan maakt het niet meer uit of ze het met u eens zijn of niet. Rechtdoorzee zijn is de aanrader. Gezondheid: Tobben is slecht voor uw hart. Oefen u in het veranderen van de focus in uw hoofd en hou dat vol.

SCHORPIOEN
Liefde:
Ook al denkt u te weten wat de beste route is naar het hart van uw geliefde, het bewandelen van zijwegen kan uw kans op succes in de romantiek dichterbij brengen. Geld: Wijk af van uw normale routine en neem meer risico door te experimenteren met een ander plan. Met een nieuw vooruitzicht kunt u een project versnellen. Gezondheid: U verhoogt uw weerbaarheid door meer biologisch fruit en groente te eten en de Omega 3-capsules niet te vergeten.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U bent een open boek en gaat soms voorbij aan de gevolgen van uw openhartigheid. Zeggen wat u denkt is niet altijd gepast… Geld: Hou deze week de hand op de knip, want enig tumult op geldgebied kan voor opschudding zorgen. Kalmte zal u redden. Neem geen te snelle beslissingen. Gezondheid: Uw enkels hebben het zwaar te verduren. Daarom is het goed ze af en toe te verwennen en te masseren. Zwachtel ze in bij een wandeling.

STEENBOK
Liefde:
Uw geliefde kan op eieren lopen om geen onnodige emoties op te wekken. U kunt het goede voorbeeld geven door uw gedachten helder uit te spreken. Geld: Het accent ligt niet op geld verdienen, maar op geestelijke rijkdom en ontwikkeling door te lezen en te leren. Gezondheid: Onrustige dromen kunt u voorkomen door voor u gaat slapen niet te lang televisie te kijken of op de computer bezig te zijn.

WATERMAN
Liefde:
U wilt niet zwijgen over wat u dwarszit. U kunt er over piekeren, maar daar schiet u weinig mee op. Verzamel moed en breng uw boodschap zonder franje. Geld: U bent niet verantwoordelijk voor de reacties van anderen. Blijf trouw aan uzelf en uw opvattingen en wees niettemin aardig voor anderen. Gezondheid: Uw energiepeil kan iets omhoog. Dat heeft te maken met gezonde voeding en extra beweging. Dan voelt u zich snel als herboren.

VISSEN
Liefde:
U bent opgetogen over wat uw geliefde u te bieden heeft. Dat geeft u een nieuw gevoel van zelfvertrouwen, waardoor u uw opwindende plannen en voornemens kunt delen, zoals uw behoefte aan een verandering van leefstijl. Geld: Collega’s kunnen niet zo enthousiast zijn als u zou willen, dus temper uw overtuigingskracht. U bent geloofwaardig als u zich tot de feiten beperkt. Gezondheid: Een aangrijpende gebeurtenis kan u van uw stuk brengen met mogelijk lichamelijke gevolgen. Praat het zoveel mogelijk van u af.

RAM
Liefde:
U weet wat u wilt, maar hoog van de toren blazen is niet de beste manier om uw zin te krijgen. U kunt zich in een emotioneel wespennest begeven… Geld: Wie deze week jarig is moet op z’n tellen passen en geen gekke uitgaven doen. Volgende week biedt perspectief voor wie een baan zoekt. Gezondheid: Met zelfbeheersing kunt u ver komen als u een speciaal doel wilt bereiken. Met mate oefeningen doen is een aanrader.

STIER
Liefde:
U hoeft niet het achterste van uw tong te laten zien, want uw lief weet waarschijnlijk allang wat u voelt, ook al denkt u dat het uw geheimpje is. Geld: Uw carrière floreert en u hebt de teugels stevig in handen. In uw vriendenkring ontdekt u mogelijkheden om verdiensten te verbeteren. Gezondheid: U bent energieker dan u denkt. Dat kunt u aanwenden om er nog een schepje bovenop te doen en uw fysieke grenzen te verkennen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen