×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 11 t/m 17 maart 2020

Horoscoop 11 t/m 17 maart 2020
23.03.2020 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Uw enthousiasme kan aanstekelijk werken op uw geliefde. Overdrijf niet. Een langdradige liefdesverklaring kan het omgekeerde effect sorteren. Geld: Sommige mensen ergeren zich aan uw wollige taalgebruik. Het is beter om de Rotterdamse mentaliteit in praktijk te brengen: geen woorden maar daden! Gezondheid: Het hoge tempo van deze week kan u uitputten. Laat u niet opjagen en neem voldoende rust en slaap.

KREEFT
Liefde:
U hoeft zich niet uit te sloven om uit te drukken wat u voor iemand voelt. Het gaat u zo gemakkelijk af dat de ander denkt dat u het niet serieus meent. Vermijd zo’n misverstand. Geld: Uw situatie noopt tot veranderingen en bijstelling van de planning wat betreft geldzaken. Niet negeren, want het is nodig dat u ingrijpt. Gezondheid: Uw uiterlijke verschijning verdient aandacht. Met een verandering van stijl of kapsel voelt u zich zelfverzekerder dan ooit.

LEEUW
Liefde:
U overdrijft als u een positief plaatje schildert van uw liefdesleven. De invloed van de spraakwaterval Mercurius kan er voor zorgen dat uw woorden misleidend zijn. Geld: Alles wat u doet laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Laat u niet afschepen met een fooi, maar onderhandel krachtig en resoluut over een opdracht. Gezondheid: Een zuiveringskuurtje kan uw conditie verbeteren. Dat hoeft niet ingrijpend te zijn en ook niet al te lang te duren.

MAAGD
Liefde:
Om uw gevoelens te verklaren hebt u het inzicht van een ander nodig. Een gesprek met een dierbare is voldoende. Er bestaat geen goed of slecht als het gaat om hartsgeheimen. Geld: Communicatie is van groot belang, vooral als u er achter wilt komen wat de werkelijke financiële situatie is. Stel vragen. Gezondheid: Ontspanning is het sleutelwoord. Ook al denkt u dat u moet doorgaan, dan nog is het verstandig om te stoppen. Morgen is er weer een dag.

WEEGSCHAAL
Liefde:
Uw geliefde kan nogal prikkelbaar zijn. U hoeft zich niet in te houden en u hoeft uw woorden niet te wikken en te wegen. Zeg wat u voor de mond komt, maar doe dat vriendelijk. Geld: Anderen zullen uw positieve houding op het werk waarderen. Dan maakt het niet meer uit of ze het met u eens zijn of niet. Rechtdoorzee zijn is de aanrader. Gezondheid: Tobben is slecht voor uw hart. Oefen u in het veranderen van de focus in uw hoofd en hou dat vol.

SCHORPIOEN
Liefde:
Ook al denkt u te weten wat de beste route is naar het hart van uw geliefde, het bewandelen van zijwegen kan uw kans op succes in de romantiek dichterbij brengen. Geld: Wijk af van uw normale routine en neem meer risico door te experimenteren met een ander plan. Met een nieuw vooruitzicht kunt u een project versnellen. Gezondheid: U verhoogt uw weerbaarheid door meer biologisch fruit en groente te eten en de Omega 3-capsules niet te vergeten.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
U bent een open boek en gaat soms voorbij aan de gevolgen van uw openhartigheid. Zeggen wat u denkt is niet altijd gepast… Geld: Hou deze week de hand op de knip, want enig tumult op geldgebied kan voor opschudding zorgen. Kalmte zal u redden. Neem geen te snelle beslissingen. Gezondheid: Uw enkels hebben het zwaar te verduren. Daarom is het goed ze af en toe te verwennen en te masseren. Zwachtel ze in bij een wandeling.

STEENBOK
Liefde:
Uw geliefde kan op eieren lopen om geen onnodige emoties op te wekken. U kunt het goede voorbeeld geven door uw gedachten helder uit te spreken. Geld: Het accent ligt niet op geld verdienen, maar op geestelijke rijkdom en ontwikkeling door te lezen en te leren. Gezondheid: Onrustige dromen kunt u voorkomen door voor u gaat slapen niet te lang televisie te kijken of op de computer bezig te zijn.

WATERMAN
Liefde:
U wilt niet zwijgen over wat u dwarszit. U kunt er over piekeren, maar daar schiet u weinig mee op. Verzamel moed en breng uw boodschap zonder franje. Geld: U bent niet verantwoordelijk voor de reacties van anderen. Blijf trouw aan uzelf en uw opvattingen en wees niettemin aardig voor anderen. Gezondheid: Uw energiepeil kan iets omhoog. Dat heeft te maken met gezonde voeding en extra beweging. Dan voelt u zich snel als herboren.

VISSEN
Liefde:
U bent opgetogen over wat uw geliefde u te bieden heeft. Dat geeft u een nieuw gevoel van zelfvertrouwen, waardoor u uw opwindende plannen en voornemens kunt delen, zoals uw behoefte aan een verandering van leefstijl. Geld: Collega’s kunnen niet zo enthousiast zijn als u zou willen, dus temper uw overtuigingskracht. U bent geloofwaardig als u zich tot de feiten beperkt. Gezondheid: Een aangrijpende gebeurtenis kan u van uw stuk brengen met mogelijk lichamelijke gevolgen. Praat het zoveel mogelijk van u af.

RAM
Liefde:
U weet wat u wilt, maar hoog van de toren blazen is niet de beste manier om uw zin te krijgen. U kunt zich in een emotioneel wespennest begeven… Geld: Wie deze week jarig is moet op z’n tellen passen en geen gekke uitgaven doen. Volgende week biedt perspectief voor wie een baan zoekt. Gezondheid: Met zelfbeheersing kunt u ver komen als u een speciaal doel wilt bereiken. Met mate oefeningen doen is een aanrader.

STIER
Liefde:
U hoeft niet het achterste van uw tong te laten zien, want uw lief weet waarschijnlijk allang wat u voelt, ook al denkt u dat het uw geheimpje is. Geld: Uw carrière floreert en u hebt de teugels stevig in handen. In uw vriendenkring ontdekt u mogelijkheden om verdiensten te verbeteren. Gezondheid: U bent energieker dan u denkt. Dat kunt u aanwenden om er nog een schepje bovenop te doen en uw fysieke grenzen te verkennen.