×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 11 t/m 17 december 2019

Horoscoop 11 t/m 17 december 2019
16.12.2019 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


TWEELINGEN
Liefde:
Uw charme kan u parten spelen als u te veel aandacht schenkt aan de behoeftes van mensen die er een dubbele of geheime agenda op nahouden. Wees terughoudend. Geld: Bedenk dat het beter is om in het begin op de rem te trappen dan om ergens aan te beginnen waar later geen houden meer aan is. Gezondheid: Dit is een mooie week voor een lichamelijke en geestelijke schoonmaak. Ontdoe u van gedachten en gewoontes die u belemmeren.

KREEFT
Liefde: Een emotionele ontmoeting kan verborgen gevoelens naar boven brengen. Ga niettemin in op uitnodigingen en ontmoet nieuwe mensen. Geld: Hou niet krampachtig vast aan uw eigen plan en schema. Flexibel met zaken omgaan biedt een beter perspectief op vooruitgang. Gezondheid: U kunt uw innerlijke stabiliteit behouden, ook al gaat u mee in de dynamiek van de buitenwereld. Laat u niet overstuur maken door alles wat u leest en ziet.

LEEUW
Liefde:
Wat u doet kan een emotioneel effect op iemand hebben. Onbewuste patronen kunnen opspelen, waardoor een situatie uit de hand kan lopen. Geld: U loopt het risico dat u te veel geld uitgeeft. De financiële vooruitzichten zijn prima, maar daar kunt u niet nu al een voorschot op nemen. Gezondheid: Geef vastberaden lucht aan verborgen gevoelens. U krijgt er last van als u ze geheim houdt. Daar is moed voor nodig, maar het is het beste wat u kunt doen.

MAAGD
Liefde:
Er komen verrassingen op uw weg, maar die gebeurtenissen zullen u niet verstoren. U voelt u zich levendig en romantisch. Geld: U kunt wat u van plan bent op de valreep voor elkaar krijgen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Toch doorzetten. Een uitkering kunt u besteden aan een aflossing van een schuld. Gezondheid: Er hangt een zwaar energieveld om u heen. Die intensiteit zal een uitweg moeten vinden. Zorg voor ontspanning en verwen uzelf

WEEGSCHAAL
Liefde:
U kunt praktisch blijven terwijl u op een roze wolk zit. Het kost geen moeite uzelf op een opwindende manier te uiten en toch met beide benen op de grond te blijven. Geld: U hebt grandioze invallen. U laat zich graag op sleeptouw nemen door die uitbundige vooruitzichten. Hou uw ideeënstroom in toom. Gezondheid: Neerslachtige gevoelens zijn in deze donkere dagen begrijpelijk. Vaak zijn het onverwerkte herinneringen. Verteer ze door ze op te schrijven.

SCHORPIOEN
Liefde:
U balanceert op een slap koord tussen het oude en het nieuwe. Kijk niet naar beneden en ga langzaam op uw koord vooruit, dan haalt u de overkant. Geld: U maakt vorderingen in geldzaken als u er even een schepje bovenop doet. Dat garandeert succes. Gezondheid: Overdenk wat er goed en fout is gegaan. U hebt die innerlijke rust. Die dankt u aan uw capaciteit om u van zorgen te bevrijden en uw opvatting over de toekomst te vormen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Uw drift temperen terwijl uw wilde dromen niet willen wijken, dat valt niet mee. U kunt er natuurlijk over praten als dat oplucht. Of de gok nemen en ervaren wat er gebeurt als u zich laat gaan. Geld: Verspil geen energie aan zaken met een onwaarschijnlijk doel. Ga voort op uw pad op een methodische manier. Dat garandeert de meeste vooruitgang. Dan ontvangt u de juiste steun. Gezondheid: Nog net voor de feestdagen een lichte zuiveringskuur nemen en u bent helemaal klaar voor de overdaad van een culinaire Kerst. Na dat kuurtje eet u toch al minder

STEENBOK
Liefde: U doet er goed aan uw gevoelens te delen om te voorkomen dat de dynamiek in een relatie uit balans raakt. U kunt beter meebuigen dan terugvechten. Geld: Verandering zal het beeld dat anderen van u hebben beïnvloeden. Denk niet dat u precies weet wat er gaat gebeuren. Accepteer de situatie zoals die is. Gezondheid: Tegen het eind van het jaar voelt u zich fitter als u niet verzuimt om dagelijks oefeningen te doen die uw gewrichten versoepelen.

WATERMAN
Liefde:
Als u vindt dat het leven u af en toe bij de keel grijpt, besef dan dat dit van tijdelijke aard is. U bent in staat om uw originaliteit ook in de liefde te benutten. Geld: Het zal niet meevallen om alles sneller te regelen. Toch kan die drukte u stimuleren. Denk strategisch en u plukt de vruchten van uw inspanningen. Gezondheid: U kunt nu terugkijken naar wat er van uw voornemens terecht is gekomen. Doel niet gehaald? Opnieuw beginnen en volhouden.

VISSEN
Liefde:
Het liefst zou u nu onzichtbaar zijn. Dat kan niet verhinderen dat mensen u toch opmerken. Ze zien u blijmoediger dan u zich nu voelt. Geld: Niet bij de pakken neerzitten als u ontevreden bent over wat er dit jaar is bereikt. De kosmos heeft een goed geheugen en blijft u steunen. Gezondheid: U wordt gestuurd door een intuïtieve energie en bent gelukkiger als u minder aandacht besteedt aan wat anderen denken en u concentreert op de signalen vanuit uw hart.

RAM
Liefde:
Zoek een balans tussen uw behoefte aan zekerheid en het verlangen om uitdrukking te geven aan ongewone gevoelens. Geld: U boekt vooruitgang. Toch blijft het een kwestie van de langere termijn. Haast u niet. U gaat sowieso een carrièrepiek tegemoet. Gezondheid: U bent energiek. Toch kunt u wegzinken in een melancholieke bui en wilt u zich afzonderen. Dat is niet vreemd vlak voor het afscheid van het oude jaar.

STIER
Liefde:
U kunt verwarring zaaien door in een zee van spontane acties te duiken. Gelukkig bent u tijdig in staat om een reddingsvest aan te trekken. Geld: U raakt niet uit de koers in geldzaken, maar u kunt wel nadenken over urgente ontwikkelingen. Gebruik uw verstand om uw hoofd boven water te houden. Gezondheid: De natuur sterft af, maar u bent toe aan een wederopstanding wat uw lichaam betreft. Wat dat betekent is een vraag waar u zelf het antwoord op weet.