horoscoop

Horoscoop 11 t/m 17 december 2019

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

TWEELINGEN
Liefde:
Uw charme kan u parten spelen als u te veel aandacht schenkt aan de behoeftes van mensen die er een dubbele of geheime agenda op nahouden. Wees terughoudend. Geld: Bedenk dat het beter is om in het begin op de rem te trappen dan om ergens aan te beginnen waar later geen houden meer aan is. Gezondheid: Dit is een mooie week voor een lichamelijke en geestelijke schoonmaak. Ontdoe u van gedachten en gewoontes die u belemmeren.

KREEFT
Liefde: Een emotionele ontmoeting kan verborgen gevoelens naar boven brengen. Ga niettemin in op uitnodigingen en ontmoet nieuwe mensen. Geld: Hou niet krampachtig vast aan uw eigen plan en schema. Flexibel met zaken omgaan biedt een beter perspectief op vooruitgang. Gezondheid: U kunt uw innerlijke stabiliteit behouden, ook al gaat u mee in de dynamiek van de buitenwereld. Laat u niet overstuur maken door alles wat u leest en ziet.

LEEUW
Liefde:
Wat u doet kan een emotioneel effect op iemand hebben. Onbewuste patronen kunnen opspelen, waardoor een situatie uit de hand kan lopen. Geld: U loopt het risico dat u te veel geld uitgeeft. De financiële vooruitzichten zijn prima, maar daar kunt u niet nu al een voorschot op nemen. Gezondheid: Geef vastberaden lucht aan verborgen gevoelens. U krijgt er last van als u ze geheim houdt. Daar is moed voor nodig, maar het is het beste wat u kunt doen.

MAAGD
Liefde:
Er komen verrassingen op uw weg, maar die gebeurtenissen zullen u niet verstoren. U voelt u zich levendig en romantisch. Geld: U kunt wat u van plan bent op de valreep voor elkaar krijgen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Toch doorzetten. Een uitkering kunt u besteden aan een aflossing van een schuld. Gezondheid: Er hangt een zwaar energieveld om u heen. Die intensiteit zal een uitweg moeten vinden. Zorg voor ontspanning en verwen uzelf

WEEGSCHAAL
Liefde:
U kunt praktisch blijven terwijl u op een roze wolk zit. Het kost geen moeite uzelf op een opwindende manier te uiten en toch met beide benen op de grond te blijven. Geld: U hebt grandioze invallen. U laat zich graag op sleeptouw nemen door die uitbundige vooruitzichten. Hou uw ideeënstroom in toom. Gezondheid: Neerslachtige gevoelens zijn in deze donkere dagen begrijpelijk. Vaak zijn het onverwerkte herinneringen. Verteer ze door ze op te schrijven.

SCHORPIOEN
Liefde:
U balanceert op een slap koord tussen het oude en het nieuwe. Kijk niet naar beneden en ga langzaam op uw koord vooruit, dan haalt u de overkant. Geld: U maakt vorderingen in geldzaken als u er even een schepje bovenop doet. Dat garandeert succes. Gezondheid: Overdenk wat er goed en fout is gegaan. U hebt die innerlijke rust. Die dankt u aan uw capaciteit om u van zorgen te bevrijden en uw opvatting over de toekomst te vormen.

BOOGSCHUTTER
Liefde:
Uw drift temperen terwijl uw wilde dromen niet willen wijken, dat valt niet mee. U kunt er natuurlijk over praten als dat oplucht. Of de gok nemen en ervaren wat er gebeurt als u zich laat gaan. Geld: Verspil geen energie aan zaken met een onwaarschijnlijk doel. Ga voort op uw pad op een methodische manier. Dat garandeert de meeste vooruitgang. Dan ontvangt u de juiste steun. Gezondheid: Nog net voor de feestdagen een lichte zuiveringskuur nemen en u bent helemaal klaar voor de overdaad van een culinaire Kerst. Na dat kuurtje eet u toch al minder

STEENBOK
Liefde: U doet er goed aan uw gevoelens te delen om te voorkomen dat de dynamiek in een relatie uit balans raakt. U kunt beter meebuigen dan terugvechten. Geld: Verandering zal het beeld dat anderen van u hebben beïnvloeden. Denk niet dat u precies weet wat er gaat gebeuren. Accepteer de situatie zoals die is. Gezondheid: Tegen het eind van het jaar voelt u zich fitter als u niet verzuimt om dagelijks oefeningen te doen die uw gewrichten versoepelen.

WATERMAN
Liefde:
Als u vindt dat het leven u af en toe bij de keel grijpt, besef dan dat dit van tijdelijke aard is. U bent in staat om uw originaliteit ook in de liefde te benutten. Geld: Het zal niet meevallen om alles sneller te regelen. Toch kan die drukte u stimuleren. Denk strategisch en u plukt de vruchten van uw inspanningen. Gezondheid: U kunt nu terugkijken naar wat er van uw voornemens terecht is gekomen. Doel niet gehaald? Opnieuw beginnen en volhouden.

VISSEN
Liefde:
Het liefst zou u nu onzichtbaar zijn. Dat kan niet verhinderen dat mensen u toch opmerken. Ze zien u blijmoediger dan u zich nu voelt. Geld: Niet bij de pakken neerzitten als u ontevreden bent over wat er dit jaar is bereikt. De kosmos heeft een goed geheugen en blijft u steunen. Gezondheid: U wordt gestuurd door een intuïtieve energie en bent gelukkiger als u minder aandacht besteedt aan wat anderen denken en u concentreert op de signalen vanuit uw hart.

RAM
Liefde:
Zoek een balans tussen uw behoefte aan zekerheid en het verlangen om uitdrukking te geven aan ongewone gevoelens. Geld: U boekt vooruitgang. Toch blijft het een kwestie van de langere termijn. Haast u niet. U gaat sowieso een carrièrepiek tegemoet. Gezondheid: U bent energiek. Toch kunt u wegzinken in een melancholieke bui en wilt u zich afzonderen. Dat is niet vreemd vlak voor het afscheid van het oude jaar.

STIER
Liefde:
U kunt verwarring zaaien door in een zee van spontane acties te duiken. Gelukkig bent u tijdig in staat om een reddingsvest aan te trekken. Geld: U raakt niet uit de koers in geldzaken, maar u kunt wel nadenken over urgente ontwikkelingen. Gebruik uw verstand om uw hoofd boven water te houden. Gezondheid: De natuur sterft af, maar u bent toe aan een wederopstanding wat uw lichaam betreft. Wat dat betekent is een vraag waar u zelf het antwoord op weet.