Horoscoop – 10 t/m 16 juli

Uw horoscoop!

 

 

 

Liefde: Door uw koppigheid kunt u te lang in een relatie blijven hangen. Hoe beter u hem leert kennen, des te meer beseft u dat de scharen van de Kreeft hem veel pijn kunnen doen. Analyseer wat u precies van hem verlangt.

Geld: U hebt behoefte aan serieuze contacten als het om geldzaken gaat en wilt antwoord op een paar knellende vragen. Zoek de juiste gesprekspartners en u komt een heel eind.

Gezondheid: De vakantie staat voor de deur en dan ligt reisziekte op de loer, vooral bij een gebrek aan vitamine B6. Eet daarom gist, tarwekiemen, peulvruchten, noten, bladgroenten, aardappelen en volkorengranen.
 

 

Liefde: Uw frisse en bruisende persoonlijkheid maakt het voor anderen een genot om bij u in de buurt te zijn. Verliefd worden is bij u vanzelfsprekender dan bij elk ander sterrenteken.

Geld: Uw positieve denkvermogen staat deze week haaks op uw zelfingenomenheid, waardoor u iemand afschrikt die in financieel opzicht meer voor u kan betekenen dan u nu denkt.

Gezondheid: Fixeer u wat minder op uzelf en probeer wat toegeeflijker te zijn. Dan wacht u een verrassing en het geeft de rust die u nodig hebt om ook lichamelijk op peil te blijven.
 

 

Liefde: Jammer dat uw geliefde vaak denkt dat zijn mening de juiste is. Hij wil indruk op u maken. Maar als u alleen maar ’ja’ blijft zeggen, zal hij zijn respect voor u verliezen.

Geld: Niet te lang treuzelen om een financiële beslissing te nemen, want wachten kan betekenen dat u een leuke kans aan uw neus voorbij laat gaan. U bent te voorzichtig.

Gezondheid: Wees wat minder kritisch op uzelf en anderen en werk wat minder hard. Geef uzelf deze maand extra complimenten. Dan voelt u zich meteen een stuk beter. Let maar op.
 

 

 

 

 

Liefde: U geniet er oprecht van mensen om u heen te hebben en die gelukkig te maken. U wilt er alles aan doen om  relaties sterker te laten worden. Toch twijfelt u vaak. Niet doen.

Geld: U laat zich leiden door de illusie zo veel mogelijk in zo kort mogelijke tijd te kunnen verdienen. De angst die u af en toe beklemt, verhindert gelukkig verdere aderlatingen.

Gezondheid: Maak geen punt van een lekker dessert of een taartpunt, want het staat u deze week geheel vrij uzelf te verwennen. Dus doe niet moeilijk en smul er lustig op los.
 

 

 

 

 

Liefde: U kunt jaloers en achterdochtig zijn als u denkt dat uw geliefde geheimen voor u heeft. Toch komt er een mooie vorm van gevoeligheid in u naar boven als u verliefd bent.

Geld: Betrek geen familie of vrienden in een financieel avontuur, want dat kan fataal aflopen en zet de relaties op het spel. Zelf de boontjes doppen is veel veiliger en voorkomt ruzie.

Gezondheid: Die onverklaarbare spanning is eenvoudig op te lossen door het drinken van kamillethee. Een bezoek aan een voetreflexoloog kan helderheid verschaffen over uw conditie.

 

 

 

Liefde: Seks is zelden voldoende om u te bevredigen. U wilt dat het ook op een ander vlak klikt. Uw angst om uw onafhankelijkheid te verliezen maakt het moeilijk uzelf helemaal te geven.

Geld: Soms is het zinvol alle zakken, tassen en laatjes door te spitten op verdwaalde biljetten en munten. Dat kan genoeg opleveren voor een gezellig en niet te duur diner.

Gezondheid: Als er in uw kringen lacherig wordt gedaan over homeopathie is dat geen reden het niet te proberen en daarmee rust en evenwicht te herwinnen die u echt nodig hebt.

 

 

 

Liefde: Laat zien dat u bereid bent hem te respecteren en te vertrouwen. Relaties zijn een serieuze zaak, maar minder wantrouwen maakt het leuker.

Geld: U weet dat u veel kunt bereiken als u vastbesloten bent. Het risico bestaat dat u behept raakt met een tunnelvisie, waardoor u belangrijke nuances over het hoofd gaat zien.

Gezondheid: Wees niet zo star. U hoeft niet zo hard voor uzelf te zijn: u hebt recht op plezier! Bekijk uzelf eens wat optimistischer. Dat maakt endorfine aan waardoor u zich prettig voelt.
 

 

Liefde: Vriendschappen zijn voor u gemakkelijker dan liefdesrelaties. Pas op dat u ze niet met elkaar verwart. Als u denkt dat u hem alleen met verleidingstrucs kunt paaien, hebt u het mis.

Geld: U bent kampioen luchtkastelenbouwer. Vermijd daarom te grote risico’s. Denk eerst goed na voordat u ergens aan begint. En doe niet te veel tegelijk, want dat verkruimelt.

Gezondheid: Het kost u moeite uw eigen fouten toe te geven en tegen kritiek kunt u ook al niet, maar toch bent u een grote mensenvriend(in). Sociale contacten houden u op de been.
 

 

 

Liefde: Uw mystiek is onweerstaanbaar. U bent sentimenteel, gevoelig en verliefd op de liefde. Trek u niet te veel in uzelf terug, want u mag gezien worden. Juist nu, dus ga ervoor!

Geld: U maakt zich te druk om andermans geldproblemen. U hoeft geen egoïst te zijn door uw eigen belang prioriteit te geven. Uw verantwoordelijkheid heeft ook een grens.

Gezondheid: Warm water is deze week de beste remedie om te ontspannen. Een weldadig thermaalbad kan wonderen doen voor lichaam en geest en geeft u een heerlijk gevoel.
 

 

 

Liefde: Uw partner kan jaloers zijn, dus als u zelf ook van die trekjes hebt, kunt u beter oefenen in tolerantie. Hij houdt van bravoure. Probeer tot zijn zachte kant door te dringen.

Geld: Uw impulsieve manier van doen maakt dat u bereid bent risico’s te nemen. Dat is in het verleden al eens slecht afgelopen, dus geef daar niet aan toe en handel heel behoedzaam.

Gezondheid: Ook de Ram gaat op reis en kan ten prooi vallen aan misselijkheid. Ga voor in de auto zitten en kauw op stukjes verse gember. Dat helpt ook bij zwangerschapsmisselijkheid.
 

 

 

Liefde: Het opbouwen en in stand houden van een relatie is voor u geen grote uitdaging. U komt er langzaam achter dat u voor iemand speciale gevoelens koestert. Onderdruk ze niet.

Geld: U hebt de durf van geld te houden, waarmee u het geluk afdwingt. Maar een al te grote liefde kan u ruïneren, dus kies voor de gulden middenweg en word winnaar.

Gezondheid: U vindt het heerlijk dingen in de grond te zien groeien. Werken in de buitenlucht, tuinieren en zoveel mogelijk spieren activeren houdt u fit en beïnvloedt uw stemming positief.
 

 

 

Liefde: U bent een kleurige vlinder en kunt u moeilijk binden. Kiezen is moeilijk en als u een keuze hebt gemaakt, wilt u weer wat anders. Dat komt ook door uw talent om te flirten.

Geld: Uw concentratie op geldzaken is deze week belangrijk. U hebt dat al van nature, maar nu is het goed om de puntjes op de i te zetten en de addertjes onder het gras te gaan ontdekken.

Gezondheid: De meeste mensen worden dik door suiker (fructose en  sucrose) dat in vet wordt omgezet. Met warm weer dus liever geen frisdrank, maar koel helder water met prik.
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen