×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 10 t/m 16 januari

10.01.2018 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


STEENBOK
Liefde: Uw vrolijkheid is aanstekelijk voor uw omgeving en ook een opsteker voor uw relatie. Dat is een goed begin van een nieuw jaar, maar de vraag is hoe lang u dit volhoudt. Geld: U werkt hard en vraagt veel van uzelf. Dat betekent dat u projecten die u in 2017 begon, nu afmaakt. Problemen lossen vanzelf op en uw financiële positie wordt stabieler. Gezondheid: Het is tijd om u lekker te laten gaan. U kunt best even op de automatische piloot navigeren en achterover leunen. Uw conditie is in orde zolang u zelf geen spaak in het wiel steekt.

RAM
Liefde: Wilt u een romantisch samenzijn of een prikkelende flirt? U kunt krijgen wat u wilt als u een keuze maakt, ook al probeert iemand de sfeer te verpesten. Geld: Succes is verzekerd als u werkt met mensen die net zo gedreven zijn als u. In geldzaken weet u waar u aan toe bent en geeft u geld op de juiste manier uit. Gezondheid: Maak tijd om te relaxen, want u neemt te veel hooi op de vork. Dat gaat ten koste van uw gezondheid. Probeer uw energie op peil te krijgen.

STIER
Liefde: Overwin uw schroom en stap af op dat aantrekkelijke type. Een moedige houding siert u. Het is hoog tijd om iemand eens de waarheid te zeggen. Geld: Uw creatieve ader staat wijd open, maar waarheen stroomt die? Pak de koe bij de horens, anders verzandt het. Dat zou zonde zijn. Gezondheid: Voorkom dat u betrokken raakt bij een ongelukje. Goed opletten en uitkijken dus. Bedwing uw neiging tot roekeloosheid, vooral als u er in slecht weer op uitgaat.

TWEELINGEN
Liefde: Een pittig gesprek vereist daadkracht. Haal de kou uit de lucht door te benoemen wat u dwars zit en maak het vriendelijk bespreekbaar. Geld: Het geld ligt op straat als u bereid bent het op te rapen. Die pot met goud aan het einde van de regenboog staat er nog steeds, maar hoe lang nog? Gezondheid: De route van de bank naar de koelkast kent u nu wel. Nog even en u schiet wortel als u te lang blijft zitten. Er is geen excuus om u te wentelen in luiheid.

KREEFT
Liefde: Geniet van de complimenten die u krijgt. U hebt alles in u om aantrekkelijk gevonden te worden, dus maak van die kwaliteiten gretig gebruik. Geld: Wacht met een grote investering. Pas op dat u niet te veel geld uitgeeft aan frivoliteiten. U staat er beter voor dan een tijd lang het geval is geweest. Gezondheid: Als het u te snel gaat, doe dan een paar stappen terug. Anders struikelt u over uw eigen benen en bent u terug bij af. Vermijd wat stress geeft.

LEEUW
Liefde: Uw droom staat op het punt uit komen. Dat u daarvoor even afscheid moet nemen van sommige mensen is geen probleem. Ze zullen u bewonderen om uw aanpak.  Geld: Bij financieel voordeel is het beter dat niet meteen te spenderen, maar juist een buffer aan te leggen voor een periode waarin het minder gaat. Gezondheid: Deze week kan een aanslag op uw conditie zijn. Daarom is een uitgekiend dieet met vezels en vitaminen aan te raden om u daartegen te weren.

MAAGD
Liefde: Probeer met honing uw zin door te drijven. Er kan een misverstand ontstaan, waarbij blijkt op wie u kunt rekenen. Zorg op elegante wijze dat de ander zich terugtrekt. Geld: De kosmos heeft prettige verrassingen in petto. Sta ervoor open. Als u niet alert bent op een kans die zich voordoet, zal deze niet terugkeren en wordt het een gemiste kans. Gezondheid: Zoek bewust naar een methode om minder gespannen te zijn: yoga bijvoorbeeld, of relaxoefeningen. Een cursus mindfulness volgen is ook geen slecht idee.

WEEGSCHAAL
Liefde: Hoewel het niet van een leien dakje gaat, bent u wijs genoeg om geschillen bij te leggen. Vrijgezellen hebben nu de kans een partner te vinden. Aandacht krijgt u genoeg. Geld: U bruist van de plannen voor een betere toekomst. U kunt een investering doen die vruchten kan afwerpen. De situatie verbetert snel. Gezondheid: U voelt zich goed, maar vanaf volgende week kan een kwaaltje u parten gaan spelen. Geen reden tot zorg, want het gaat wel weer over.

SCHORPIOEN
Liefde: Iemand komt nogal grof uit de hoek. Als u kwaad reageert, bent u verkeerd bezig. Zo kunt u een goede relatie verliezen, dus niet meteen uit de heup schieten. Geld: Dankzij een teleurstelling kunt u verandering aanbrengen in iets wat begon te vervelen. Die strubbeling staat succes niet in de weg. Gezondheid: Als een oud probleem de kop opsteekt, is het goed daar definitief mee af te rekenen door de oorzaak op te sporen, eventueel in overleg met uw huisarts.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Iemand met wie u eerder een intens liefdescontact had, kan heftige emoties opwekken. U komt er snel erachter waarom u destijds afscheid hebt genomen. Geld: U kunt niet op uw lauweren rusten, want er doet zich een buitenkans voor waar u niet aan voorbij kunt gaan. Financieel gezien doet u het zo slecht nog niet. Gezondheid: Uw energieniveau kan afnemen. Als uw geliefde u iets vraagt, is het beter samen te sporten. Dat versterkt de band.

WATERMAN
Liefde: Iemand kan op uw hart trappen, maar dat is geen reden om in een emotioneel moeras weg te zinken. Het duurt niet eeuwig. Als u uzelf herpakt, is het zo voorbij. Geld: U kunt uw droom waarmaken. Watermannen die na 30 januari geboren zijn, hebben reden tot optimisme. U zult meer gaan reizen. Gezondheid: U hebt last van de gebruikelijke winterkwaaltjes. Zelfs een griepaanval hoort tot de mogelijkheden. Neem voldoende ontspanning, want u piekert soms te veel.

VISSEN
Liefde: Wat een nieuwe styling al niet teweeg kan brengen. Hier en daar een verleidelijke aanpassing en u bent onweerstaanbaar. Profiteer van die erotische uitstraling. Geld: Op uw werk krijgt u erkenning dankzij uw volharding en tactvolle wijze waarop u met collega’s omgaat. Paai ook die dwarsligger met uw charme. Gezondheid: Een fysiek probleempje is niet iets om nerveus van te worden. Laat het even op z’n beloop en het lost wel weer op, tenzij de klacht verhevigt.